Tuesday, August 2, 2011

36 Konvokesyen ke 39 UKM (tarikh sidang dah boleh check!)

Assalamualaikum..

Tinggal lagi sebulan lebih sebelum bergraduat, bile keje nak datang bergolek ni? hehe..mungkin kah aku sorang je yang tak keje lagi mase graduat nanti? haha..

Aku dah check tarikh konvo aku, jatuh pada 26 Setember 2011, hari Isnin! sesi petang lak tu! anak tiri betol la..huhu..tak best petang sebabnye skrol hanya boleh amik hari esoknye..huwaa..kejamnye..nak aku bertapa kat Bangi tu sampai seminggu kah?

Raptai: 22 September 2011
aku ingat raptai ni amik mase yang lame, rupenye kejap je, pagi sampai tengah hari..
pulak tu semua fakulti raptai hari yang same..jenuh sesak la nanti..huhu

Pinjam jubah: 17-23 September 2011
22hb baru aku p amik..yuran konvo tak bayar lagi ni..haha..yuran konvo kalau UITM bape eh?
abg aku cakap yuran konvo UKM murah..huhuhu

Pulang balik jubah: 24 September - 7 Oktober 2011
27hb aku pulangkan..sempat melaram 5 hari! hehe
Untuk bakal graduan UKM jangan lupe isi Kajian Pengesanan Graduan ok! boleh start isi 24 Ogos ni until 16 September..slip pengesahan kena print & bawak mase amik jubah..
Jumpe kat UKM Bangi nanti ye Miz Novex, Cik Pelangi, Tengku Puteri, & sape2 la yg ade kat UKM 26 September nanti :) bawak bunga atau cenderahati bersama..haha..gurau je..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

36 bijik anggur:

Bro ahmad said...

selamat berkonvo wanie...pakai jubah pink tu ke? hmmm

Nizam Ijam said...

bestnya...hehee xsabo nak mcm tu..

cucu umie said...

26 september itu birthday ayielh..alamak sis konvo same dgn birthday ayie..mcm nk suh blnje shje..haha btw, slmat berkonvo lh yer..huhu

Tengku Puteri said...

Isnin ye..klau xder klas kta jumpa eh! heee

izfanora said...

wah, nk konvo dh dier.. sat g penuh lah blog nie dgn gambar dier berjubah.. tahniah..

*bila lah nak hbs belajar nie ! huh..

Asyila Zainuddin said...

whh.. dh nk konvo eh.. mesti best.. btw, 26 september tu kite dh masuk ukm bangi dah! hehe..

shida'R said...

wahh nk konvo dah dia..syok lah..hehee ^_^ tahniah fir :)

Fathiah Hamim said...

wahh selamat berkonvo! 5 hari je pinjam jubah? cukup ke? haha

Lea IsNaw! said...

owh lea konvo dulu
dun jeles ye
lea konvo 22 sept petang
jgn lupa dtg bawak bunga taw3

syrupmasin said...

wah2..seronok kau eh kak..haha..aku baru bole check name je tadi.. :D

anis aneesa said...

wahh,dh taw ek konvo bile?sy xtaw ag bile..huk3..lambat towl diowg nie gtaw..huhuhu..

caliph shuriken said...

dh nk konvo ni.. congratz ^^

chae ra said...

bestnye wanie nak konvo dah..
chae ra ade lg 3 tahun..sob3...

iMBobo said...

JELES :p

Abang Stalker said...

Bole dtg melawat x bg bunga skli? :D pastu wanie bg abg hadiah besday. :P hahaha


slmt berkonvo wanie! ;)

dak eina said...

wah dh nk konvo dah cik wanie kita.. selamat berkonvo la ye ^^

zazaw said...

akak!
YA ALLAH
rindunyaaa nak masuk blog akak
busy nye zazaw!
akak dah nak konvo dah kan?

akak header tuu cantikkk sangat
nak jugak cm tu
kehkehkehkeh

muhamad hanif said...

kemsalam dekat cik penyu tuu..


lallalalalalaa..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..
Bestnye nk konvo..
teringat zmn akak belajar dulu..
dh grduat..susah plak nk dpt keja..
skrg jd suri rumah jer.. ;)

selendang ungu said...

ko jgn risau..ak pn keja jgk lg ms grad tu..haha....after grad, kita start job hunting...hehe

laskar pelangi said...

dear, TAHNIAH tau:) ada rezeki kita jumpa tau dear :)

Wanie said...

Linda

hehehehe..yes2, ade geng..haha..nanti org tanye kite ckp kite bukakk bisnes kedai kek eh..haha

Miz Novexx said...

tahniah wanie!!! ada rezeki kita jumpa ek, harap2 time tu takde kuliah... ;)

RuSyDi said...

selamat berkonvo;)

rara pinkmafia said...

wahhh nk konvo.congrats =)

Diana @ bilakukatacinta said...

wanie: tahniah!! yuran konvo uitm?? mm..tak igt lah pulak spesifiknya...mase dip dulu dlm seratus lebih kot...degree..up sikit.. Master..den tak sempat habes.. Yang lates, sis tak tahu berapa yuran dia...

Nway..amik pics bebanyak..posing sakan okay..bukan selalu dpt pakai jubah tu..

ifwat SAHAJA said...

wow, selamt berkonvo ya.. sudah grad dia kan, tahniah :)
kerja pulak menanti lepas ni.. hehe

HAZWAN17 said...

untung lah dah nak grad..adeh kne pecah otak study lagi ni ish3

apik pehe said...

bangi?jauh tak dari ampang?hehehe...

Ini Kisah Tia said...

woahhhh . dah konvo . oyeahyeahhh :D

MamaEma said...

Tahniah..

TYNTHA LANA said...

hek3..wanie,keja mana boleh dtg bergolek..wanie yg kena bergolek2 cari keja,berjoget pun takpa,hahahahaha

~ congratz ya wanie!! posing 40 hari 40 malam pun takpa..janji bayaq semua yg patut,hahahaha. Enjoy the moment ok! :)

ILA HonEyBuNNy said...

bestnya...

wanie nak convo dah...

tahniah..heheh

alif haris said...

hai graduanita :D

cunndaa said...

cunndaa konvo 27hb...hari esoknye lepas wanie...
nanti kita boleh la jumpa dear masa raptai tu....
heheheee ^^

dila bahar said...

wanie amik kursus per?? tgh cr keje ker??