Saturday, August 20, 2011

45 Kad raya dah sampai! :))))

Assalamualaikum...
farid, aku dah add kat FB, approve ye dik..haha
nak kad raya ok, tipu siap la kau..:P
Korang penah dapat kad raya dari blogger? hehe
terharu aku dapat kad raya dari FATIN (penyebab aku terkantoi..haha)
thanks so much fatin! sayang lebih ni ^_^
kad raya die bagi paling besar aku penah dapat & paling cantik! terharu!

KAD RAYA BERDOODLE ok..hehehe

Sekolah rendah penah dapat kad raya, tapi satu je la..hehe..from best friend..
bile masuk sekolah menengah paling banyak dapat <-- lebih dari satu banyak la kan..hihihi
masuk matrik dapat SATU je <-- nampak sangat aku tak ber'sosial'..haha
zaman matrik paling tak berkawan sebabnye stress study..
bile masuk U dapat la 2 kad raya <-- time ni orang tak layan kad dah, sume wish dekat FB..
sekarang bile dah jadi penganggur dapat lak kad dari blogger! syiokkkk :)
Kad yang paling buat aku sedih....
duit ni dari silver dah bertukar jadi gold..huhuhu 
aku akan simpan duit ni sampai bile2..kenangan.... 
 Nanti nak gantung sume kad ni dalam bilik ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

45 bijik anggur:

Asyila Zainuddin said...

tak dapat lagi kad raye tahun ni.. wuwuwuw..

alia zainol said...

wahhh cantiknyee kad raya berdoodle :))

✿cik tempe✿ said...

comelnye kad raya tu... :)

cik sakdi said...

ish xleh jadi ni. nnt balik jb nak tayang la kad raye. hahah

PeRmAtA bIrU said...

bestnya simpan lagi kad raya... saya dah x simpan la..huhu..mana ntah pergi semua kad raya...

anamizu said...

wahhh comelnye kad raye wanie dpt!

Latika.Dot.Dot. said...

syoknya, dapat jugak kad rayaaa!
org skrg semua nak main senang je
wish kat fb
:))

Shamsuddin Amin said...

byknye kad raye...
chumil2 plak tu,,, hehe

Cik Azizah said...

wah..sentimental value tu! kena hargainya..hehe

Nur Farah Hani said...

kankanskang da moden.. fbmesej je... mase form 5 je dapat banyak.. tupun mase tu gaduh2 ngan kengkawan.. sosemua pakat2 bag kad raye.. mintak maap.. haha..:D

~~Ticer Wann~~ said...

wahhh simpan lagi kad raya yang dapat dulu ehh... kagum la :)

Anisa Liyana said...

hehe, syok nye dapa kad raya dari blogger :)

nisa pun selu sekolah rendah ada dapat kad raya , sampai sekarang simpan , bile rindu kat kawan sk rendah , tengok kad raya dorang :)

cucu umie said...

perghh..kad raya ayie jrng kot simpan..ayie rase yg masa zaman asrama dulu dh buang dh..hehe xsimpan pon.. btw, jgn lupe tunggu kad raya farid tu..hehe

Amna.Qadeeja said...

waahh kad raya zaman skolah pn still simpan? hebat betul hehe

taun ni xdpt kot kad raya huhu sedihh

Brilliant Marjan said...

Salam..

sy terfikir nak buat entri tentang ni..sy dpt 5sen...huhuhu..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

waaa..dh sampai..hehehe..

kira ok la kat matrik dpt satu..hehe..org last dpt kad ry time skolah men ja..hehe..

aiENn cHAm said...

alala comeinye ;)

Puan Kutu said...

byk tu dpt kad raya..untung2..akk sekeping pun tak nampak batang hidung!kihkih..

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pnh dpt kad raya besar.. kwn plkn bg.. huhu.. best an.. tp skunk mane na dpt da.. jeles ngn wani..

Syuxer said...

bestnya dapat kad raya dari blogger lain hehe..jarang dah orang dok men kad2 raya neh kan..

duit syiling 10 sen tuh paling tinggi nilainya coz ada amanah untuk dijaga..:)..lagipun ia dari kawan kan lagilah bermakna

caliph shuriken said...

lawa laa kad raya doodle tu ^^

Bro ahmad said...

banyaknya kad raya wanie..cantik2 pulak tu..seposen mcm blog bro kan? perasan jap hahaa

iMBobo said...

wow duit tukar jd gold hehe

Lea IsNaw! said...

duit tu simpan smpai anak cucu
kahzanah betu tu

Fathiah Hamim said...

wahhhh comel gila kad rayaa tuhhhh

shedameor said...

kak wanie bagi sheda kad raya. boleh sheda buat entry tajuk kak wanie ni. hehe

Lynn said...

wahhh~~~..cantiknyer..cute sweet dan berbagai lagi...nak jugak....^_^

Minta dikritik

ILA HonEyBuNNy said...

comeiiinya kad raya doodle tu wanie...

kretip sgt2 la...hehe.ha...cepat g gantung kad raya...hehe...sweet kan letak duit sekupang lam kad...dulu dk wat gak gitu..eheh

shida'R said...

so far smpai skg xdapt lagi la huwaa...

ArulchelseA said...

tk dpt pun lg kad..nak bagi kad pun tk kesampaian.. :kih kih kih

izfanora said...

wah, wanie simpan lagi yg lama2 yer.. bestnyer..

KhAiReDzAiMy said...

Lain dari yg lain... siap dapat duit raya...

Betul2 sentimental value nie...

Anif Abdullah| AA said...

banyaknye koleksi kad raya kau wanie.. dari ehem2 mesti byk ni?lalala.. eh doodle2 tu memang kena la ngan tuan blog ni..:p

fiq. said...

perggh,,, dapat lagi ek...dia punya kad raya mcm handmade la,,,mahai tu, buat sendiri!

wanie, kat matrix memang keje study je! haha

sifu im said...

cute giler kad raya yg ko dpt kakak..jeles aku nengok haha

akoo pae said...

wahh besar tuu..jeles2~~

taknak bg akoo kad raye ke..ekeke

muhamad hanif said...

kad raya ?


Aku punya ada bnyak lah jugak, 2 mcm tu...



ummmph,.

HAZWAN17 said...

banyak tu dapat kad raya..untung lah.. bz sangat nak hantar pun macam dah tak sempat je haha

Bro ahmad said...

wanie di tag :

http://www.trioseposen.com/2011/08/saya-nak-join-bloglist-blogfynacom.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye kad raya..
skrg ni dh jarang org bg kad rayakan..

alif haris said...

eh ade seposen ! hhahha comeyl jew :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

semua kad raya lebih banyak kenangan

yayath said...

wahh...bagusnya masih ingat bilangan yang dapat:)hehe

syrupmasin said...

kau simpan lg kak kad raye dulu2 bagusss..aku baru smpai 2 doe :D

Far8 budak baik said...

baru pasan..haha!no hal laha
tengah gigih menulis lahh ni..
tahun depan baru sampai kot..
agaga