Saturday, August 13, 2011

31 Segmen: Saya nak doodle Alif Ismail

Assalamualaikum...

Semalam bukan main lagi nak demam, pagi ni join segmen & contest sampai 4! huhu
weekend aku aktif sikit dari weekdays, sebab cuti mengasuh..hehe

Segmen ni dianjurkan Alif <-- baru kenal tadi..hihi
die salah sorang blogger laki yang pandai kacau dodol.. :)
 sebelum ni dah penah tengok doodle yg dibuat Alif kat blog AA & Pn Kutu
 teringin gak nak satu..hihihi

Sebab aku nak doodle dari Alif:
1) Suke tengok mata doodle yang Alif buat (besar, bulat, sparkling)
2) Saje nak kumpul doodle buat koleksi..hehe

Mintak satu alasan aku bagi dua..lalala
Wanie nak mata warne biru ye Alif, buat la biru mane pun yang Alif rase sesuai.. :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

31 bijik anggur:

Far8 budak baik said...

haha gudluck k..
seyes lawa kot dy wat..

Ain Zulaikha said...

waaaaaaaaa... suka doodle jgk ya :)

cucu umie said...

puan doodle pon nak doodle juga ker?? hehehe

merahitujambu said...

good luck..mana th ada rezekikan...

izfanora said...

wah, byk sungguh segmen wanie join nie..

sizuka said...

Segment bru eh,huhu.cm best jerr

Lea IsNaw! said...

wahhh..nak join jugak la

owh xpenah kenal aliff ni
alif.com taw la

org nama alif ni memang teror kan

Bro ahmad said...

pembuat dodol pun nak jugak..tak payah la wanie hahaaaa

ILA HonEyBuNNy said...

WANIE NE MESTI MINAT BIRU NEH..

hehe...nak mata biru lak dia...ngeh3...

banyak la nanti doodle wanie..heheh

syrupmasin said...

yeah..pedagang-pedagang dodol :D

wahida idris said...

gud luck!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wah..otai doodle dh mula collect dodol..hehehe..

Asyila Zainuddin said...

haha.. mate biru ye.. gud luck! :)

Siti Suriani said...

tak pndai la nk wat2 doodle ni. hehe

dak eina said...

rajin join contest ye cik wanie..huhu

apik pehe said...

hehehe...demam tu makan ubat tau

Puan Kutu said...

wow tak nak kalah..nak lens biru lg..mek saleha!haha..

akoo pae said...

huu banyaknye ko join segmen..rajen ye..hehe


cehh..mate nak kaler biru..ekekek

kotak bulat said...

besa mata dodol nya..hehhee

sifu im said...

ko ni mmg minat giler kan klu bab2 dodol ni..ahaha

Cik Azizah said...

wah mst dpt punya tu..gudluck yunk!

ArulchelseA said...

bila nk bg aku dodol plak ni...

*tk baik kedekut2 ni...kih kih kih

HAZWAN17 said...

ramai nya orang power-power buat doodle ni ish3

bloghok said...

WACHAAAA

Bui Junaidi said...

byk sungguh yg suka dudel ni kan..kak bui suka tengok jer..hehe..

ABU said...

good luck mendapatkan dodol..:)

muhamad hanif said...

bestla orang ada bakat melukis doodle =)

caliph shuriken said...

gud luck fir.. x sangka tauke dodol pun order dodol lain jgak yer, hukk..

x sabar nk tgk dodol fir mata kaler biru tu ^^

alif haris said...

alif ismail tu memang tauke doodle hehehe :)
hebat jugak doodle die ..mcm kak wanie punye ^^
boleh fight la hehe

kalau alif haris pandai buat orag lidi je har har har

najihah sahami said...

waaa..bnyk la koleksi nanti ye..hehehe

alif ismail said...

salam sis wanie...

alif datang untuk tunaikan janji...

atau dah lupe???hihihi...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/10/doodle-untuk-wanie.html