Sunday, August 14, 2011

41 Doodle Raya Batch 3 (LOVE)

Assalamualaikum..
Disebabkan ade kes curi doodle, kat sini aku nak tegaskan sikit yang doodle ni hak diorang yang berkenaan je, takleh amik tanpa kebenaran aku..thanks! :) (bace dengan nada lembut ^_^)
 Bagi yang tak sempat join segmen aku hari tu & nak doodle FREE boleh klik gambar kat bawah ye..untuk mase terhad je..huhu..


Macam besa setiap batch kembar sepuluh, tapi kali ni 9 je kembar seiras, satu lagi doodle laki, tak kan nak buat muka pompuan jugak kan..hehe..tema doodle kali ni tangan berbentuk LOVE & kasut bertumit tinggi (heels)..hehehe..doodle pompuan berbaju kurung & doodle laki berbaju melayu :) ade permintaan korang aku tak dapat nak tunaikan, sorry ye..harap korang suke..

(NAK SAVE KLIK KIRI BUKAN KANAN YE)

Warne Doodle:Biru
doodle free hair kedua..hihi

22) Eiyna
Warne Doodle: Hijau & Ungu
same ke ngan baju raya eiyna ni?hehehe

Warne Doodle: Merah, Oren & Putih
cik paro, takde kad raya, bentuk love boleh la ye? :)

24) AB
Warne Doodle: Soft Pink & Pink terang
AB, tudung batch ni wanie tak buat shawl polka dot tu..

Warne Doodle:Purple gelap, Purple muda & Pink
banyak betuk warne ungu..yang ni ok tak dik?hehe

26) Bobo
Warne Doodle: Hitam, Biru & Hijau 
Brad Pitt, wanie tak letak hijau ye...gaya macam doodle aiman hari tu..:)

27) Farah
Warne Doodle: Biru, Pink & Putih
tak letak bracelet tapi buat tangan bentuk love ye..

28) Nana
Warne Doodle: Soft pink, Soft purple & Soft blue
nana, takde handbag ye..hihi

Warne Doodle: Biru & Putih 
cantik kan warne turqoise ni..

Warne Doodle: Pink, Putih & Hitam
doodle ketiga free hair..baju macam kurang nampak lak sbb warne putih, background blog ni pun putih..kalau wany nak tukar warne putih tu dgn warne lain just inform me eh..



♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

41 bijik anggur:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. sume uat love2.. cantik.. imbobo pnye pown segak aih.. hehe

ainaa said...

wahh. sume buat love. hehe. cute

Arif Aiman said...

knpa tak jadi preka fesyen jaa... ?

>.<'

design tu cntik...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye doodle2 ni semua..
Cantik jer wanie buat tgn bentuk ♥ tu.. ;)

merahitujambu said...

heheeh..terbaca dgn nada kasar plak..=p//comel2..geram jee

CIK PARO! said...

suke2..
like!

ILA HonEyBuNNy said...

comeiii..hehe...doodle pun ada berkembar..hehe

wanie...ada org curik eh? mmg xpatut...bulan posa neh...haippp..hehehe

laskar pelangi said...

comey2:)) nak jugakkk~~

iMBobo said...

nice!!!! :D thanks wanie comel haha..

caliph shuriken said...

batch ni dodol kategori kiut sbb ada wt tangan luv, hikk...

Anif Abdullah| AA said...

xsabar nak tunggu dodol dari cik wanie *kuat makan.. hahak.. ^^

ArulchelseA said...

sy punya mana ni..lama dah tunggu..baju melayu warna hijau ok.. kih kih kih

Bui Junaidi said...

semua comel2..bui paling suka tengok dodol merah tu..cik paro punya tu,menyerlah sangat..hehehee

anamizu said...

wahhh comel2 smue!! hehe

♥wAwA♥ said...

so cute suka sgt tgok..pndaila firdani ni...

eiyna zhafirah said...

waa , comel la :)
tenkiu akak firdani ^_^

Bro ahmad said...

boleh ke nak culik satu wanie? gurauje !

sergeant keroro said...

semua kembar yang comel. bobo hensem hitam bergaya :P

Tukang Karut said...

aku nak curi dengan kebenaran boleh?

Miz Novexx said...

comelnya Wanie!!!! wahh, tak sabar nak tunggu doodle lain pulak :D

shida'R said...

comelnye..jeles jeles hehe...

Shamsuddin Amin said...

comelnye... ^^

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah buat biz doodle ke skunk wanie?

Puan Kutu said...

igtkan doodle love apa,rupanya tgn bentuk love.hehe comel2 semua..

WanitaMustanir said...

comel2 semuanya, wanie..

syabas!!

Lea IsNaw! said...

wow
suma wat tangan bentuk love

sifu im said...

ohh..dh bleh amik er dodol ni??hehe

syrupmasin said...

haha..berape lame kau buat nih kak..aku tgk ari2 ade doe..penat ta??

ladymariah said...

makasih ya...karen banget dong....

najihah sahami said...

wamie kreatifffff!!!wawah..bangga mish ada kawan kreatif macam ni., haha

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

thanks wanie !tak pew bwlogs wanie warna pink !so putih msty nampak btw thnaks tau !suka !

syerz eyryn said...

hoho ! nape diorg ad love ? :))
btw, sweet. .

Syuxer said...

kagum dngan doodle yang awk wat..kemas je n comel hehe..

Wanie said...

yang siries nak tinggalkan komen dekat bahagian TEMPAHAN tu ok..kat sini aku tak layan..lalala

NinaAz said...

cantik yang bobo!! mak suker =)

NinaAz said...

tak sabar jumpa doodle saya..hekhek

izfanora said...

terbaik lah wanie..

syuzi syofia said...

eerrrkkk... ijau putih.. bukan biru.. waaaaa...

apepun TIMACIH BANYAK2!! syome sgt!

RuSyDi said...

doodle sarang hae yo..haha;)

cucu umie said...

apcal lelaki tu tak bt love sis..heheeh

Abang Stalker said...

sume dudels da pki nametag. :)haha