Sunday, August 7, 2011

32 Terima kasih, thanks, syukran, arigato, kamsahamida

Assalamualaikum..

Bukak2 dashboard, macam nak pitam jap..116 komen, rekod dalam sejarah ni..huhu

Entry kali ni khas nak ucapkan terima kasih kat ramai ni..
1) Thanks kepada yang join segmen aku..tengah malam ni aku kuarkan list sape yang join..yang mane aku tak g komen lagi entry tu sabar ye, japg aku g meronda & usha2 entry korang..

2) Thanks kepada yang selalu tinggal kan komen kat entry aku..caliph, awe, apik, adik alif, bro, shida, akak diana, ayie, abg stalker, kotak bulat dan yang lain-lain (korang tau sape korang)..

3) Thanks kepada yang review & promote blog aku kat entry korang..korang tau sape korang..huhu..tak sempat nak cari backlink..

4) Thanks kepada Freaky (penganjur segmen seminggu 100 follower) sebab dah kuarkan senarai kumpulan tu..

5) Thanks kepada yang datang dari segmen Freaky..aku tak sempat nak balas jejak korang dari segmen tu lagi..insyaallah tengah malam kang ye..

6) Thanks kepada yang tinggal jejak kat shoutbox aku tu..sekarang aku dah ade 2 shout..tak payah tinggal kat dua2 ye, salah satu sudah..jenuh aku nak picit nanti..hehehe

7) Thanks kepada yg follow blog aku..tak janji akan follow sume..tapi sume yang join segmen aku tu insyaallah aku akan follow balik..

8) Thanks kepada sume yang letak blog aku dlm bloglist korang..kalau ade yang letak tapi aku tak letak balik inform eh..

Ade ke yang tertinggal? hehe..
hari ni puasa..penat..malam ni jumpe lagi ye..selamat berbuka semua :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

32 bijik anggur:

kotak bulat said...

fuyo...byknya komen kne approve...power la.. hehehe...

ïêmå å¢klê§ said...

mane name iema xde pun..
huaaa...

Lea IsNaw! said...

ala nama lea tak tercalon dlm top komentar
kena usaha lagi neh

Bro ahmad said...

banyaknya ucapan penghargaan ni wanie..semoga jadi yang terbaik YEA..datang suport XD

Umie Artoqiemie said...

wahh femess
selamat berbuka =)

alif haris said...

hehe terima kasih jugak kasi doodle free kt alif hehehe :D

Freaky said...

wow ramai juga ye yang datang :D

muhamad hanif said...

wahhh,

bestkan ada top komentar.,


;)

zulhilmi.tempoyak said...

komen.

tulis tu je kn..hihi

Anif Abdullah| AA said...

wah,banyaknya komen..huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..byknye..
akak suka blog wanie ni..teratur jer..& N3 pun menarik.. ;)

Fikri said...

Huyoo.. bravo2. hehe

caliph shuriken said...

dasat ni ada 116 yg blom mod, hukk..

smkin bgus prestasi blog ni, chayok2 ok ^^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wah seronok la..makin bertambah follower..hehe..

slmat berbuka..

zazaw said...

yehaaaaa
akak fofulaaaa

BezBuddy said...

congrats wani..ak pn xpenah smpi angka tu lg..hehe

iMBobo said...

fuyoh byk tu! nak masuk dlm top 10 leh?hehe

apik pehe said...

hehehe..mekasih jugak yer

HAZWAN17 said...

wah ramai jugak yang berminat dengan doodle wanie ni erk..untung la kreatif macam wanie ni huhu

cik sakdi said...

nk shout dua dua jugek! wahahaha

Bui Junaidi said...

tahniah2..blog wanie mmg best sbb tu org suka jenguk..lagi2 ada dudel comel lote..hehe

cucu umie said...

wah.bnyk kot komen tu kne approve...wah sudah famous lh sis ayie skrng nie..heheh

Fathiah Hamim said...

fuhhh meletup2 akak. hehe tahniah!

anis aneesa said...

terbaek..sy stakat nie pling byk pown 10 gitu je komen..huk3..blog x famez,cenggitu r...wuwuwuwu..cediyh2..

SeRi mAnJa said...

wanie si blogger hebat..sbb tu rmai yg suka..good job dear..congrats!

idah-alhabsyi said...

waa banyaknye dudel na kene wat :P

syrupmasin said...

yeahh..aku terase seperti membace speech azian irdawati menang award :D

ILA HonEyBuNNy said...

huwawawwa wanie...

banyaknya kena wat doodle kan....xsabar la nak tgk doodle kami semua..heheh

Asyila Zainuddin said...

wahhh.. hebat gile!!! tahniah la ye.. keep up the good work! :D

si para para said...

tahniah,,,ramai tu
:)

najihah sahami said...

waaaa..tahniah wanie..banyak tu..sob sob..mesti wanie terharu kann...

mish jeles...T_T

haha

RuSyDi said...

thanx & congratz yanie...ramai nyer join..;)