Saturday, August 6, 2011

37 Laki bertopi smart tak?

Assalamualaikum...

Doodle kali ni untuk adik Alif Haris
sorry ye dik, baru sempat siapkan..jemput amik ^_^
bile tengok banyak kali macam nak p main golf lak doodle ni..keke


Ade lagi satu doodle, tapi macam tuan blog tu hilang lak..huhu
pape pun aku akan buat jugak utk die.. :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

37 bijik anggur:

muhamad hanif said...

waaa,

untungnya,,


AHAHHAHAHAHA

liya alia said...

sukanya tengok doodle.. suka suka !!

cx's said...

wah!!! chanteknye!!!! jeles. cx punye bile? huhu

caliph shuriken said...

mcm seth tan jaa tgk, hikk...

shida'R said...

haihh comel tul hehee^^

alif haris said...

waahhaha hensemnye doodle sy hehehe

thanks kak wanie :)

terharu sy dibuatnya :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Doodle kita mana? huhuhu..nak jugak..aritu mintak jugak..huhhu

Shamsuddin Amin said...

untuk ak ade tak... =P

ok je bile laki bertopi...
tapi
ak x suke la pakai topi... hehe

kotak bulat said...

tangn tu..cm lain kit..hehehe.. tp comel la..

harrazdani said...

dulu selalu bertopi sekarang tidak lagi....

Gadis B.M said...

cumel.kreatif.. :)

cik sakdi said...

nike tu topi, dari xhensem terus hensem hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

smart2...

lelaki bertopi nike...hehe

tuan blog satu lagi, g mana lak wanie?lekas p cari keh..ehehe

iMBobo said...

byk si doodle dihasilkan..hehe boleh buat koleksi :)

qeen.3c said...

alaaaa. kite nak jugak! :D

Arif Aiman said...

eh2... bley request doodle ka.. ?
ahaaa... macam nak request jaa :p

Arif Aiman said...

btw.. snyum doodle tu.. manis :)

Cik Azizah said...

TERBAIK!! memang cantik. untung alif. hehe

cucu umie said...

wah alif jadi pemain golf.. smart apa bertopi tpy ayie jrng bertopi..hehe

Asyila Zainuddin said...

siap topi nike lagi tu.. hehe.. smart2.. try la wat ala k-pop pulak.. ngee..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

handsome doodle ni.. ;)

Hazwan Arif said...

nk jgk ahaha

tomatokering :) said...

hihi chomell je .. pandai dah dia buat dodol..ehh ;p ajar plishh ;p

fa-in said...

cantiknya! teringin nak lukis doodle jugak. :)

fiqkbe said...

cute ;)

diana said...

akak tak suka lelaki bertopi..
nampak tak matang la..'kalau orang tua bertopi nampak macam drebar bas pulak...
heheheh

Nizam Ijam said...

wah...comel2...hehehe

Lieyda said...

hensem la wanie. pandai nya wanie buat.

Lieyda said...

wanie, lieda nak satu doodle boleh x?

zazaw said...

utk zazaw tak de ke kak??
hihi

normala_ali said...

wah hensem la plak doodle pakai cap.. mala memang suka tgk lelaki pakai cap.. (^_^)

Tukang Karut said...

tak suka pakai cap...

Miz Novexx said...

doodle ni kacak!!! buat la doodle pempuan pulak, ngeheheheh

Wanie said...

Anip ~ ko kalu tak HAHA tak sah..haha

Liya ~ hehe..nape kamu suke ye?sy pun suke gak..lalala

cx ~ kamu punye? join segmen ye klu nak free..:)

caliph ~ hehehe..ha,ah la..pandai wanie lukis muke aaron aziz..kui3

shida ~ tapi ade kecacatan sikit..hihi

alif ~ u r welcome..dah janji nak buat kan..:)

Hafeezah ~ yang ni yang sape komen terpantas..bukan tak nak buat kan tau..kalau nak join segmen tu ye..senang wanie nak buatkan..

Sham ~ aku tau ko suke tak bertopi..rambut ko kan smart.tp skang dah botak kot..tak nak pakai topi? :P

KB ~ hahahaha..tau xpe KB! lemah betul bab2 tangan ni..

harrazdani ~ skang dah berkahwin & jadi bapak kan..

Wanie said...

Gadis BM ~ thanks ye ^_^ masih belajar..

sakdi ~ kah3..kalau wanie tak letak simbol nike tu tak hensem la ye..

ila ~ ntah la..wanie gtau macam xde respon..susah kan klu berhadapan situasi camni..huhu..jadi serba salah nak buat ke tak..

iMbobo ~ wanie mmg tgh buat koleksi ni..keke

qeen ~ nak join segmen wanie tu ye..:)

arif aiman ~ boleh dik..esok tarikh tutup..thanks ye :)

Jijah ~ hehe..thanks ye..:)

Ayie ~ sis pn jarang nampak laki bertopi..saje je buat yg alif bertopi..hehe

Asyila ~ hahaha..kpop? kang sume peminat kpop kutuk..kah3

MummyQis ~ thanks! :)

sergeant keroro said...

untunglah~~

alien nak jugak :p

Wanie said...

Hazwan ~ segmen tutup esok..kalau nak join segmen tu ye..

tomato ~ wnaie ade buat tutorial buat doodle tengok kat bahagian tutorial kat tab atas ye :)

fa-in ~ thanks ye..belajar la klu nak lukis..wanie pn belajar lagi ^^

fiq ~ thanks ye..:)

diana ~ hahaha..akak ni kelakar gak..patut maisara kelakar..jnagkit ngan mak die..:D

Ijam ~ thanks :)

Lieyda ~ join segmen ye ^_^

zazaw ~ suke hilangkan diri bdk ni..huhu..nak join segmen akak tu..senang akak nak buat kan..

mala ~ boipren kamu mesti pakai cap..kan3..hehe

tukang karut ~ tu la, tak sume suke..

Miz ~ amboi, dah buat dah hari tu doodle pompuan..bile dah buat laki nak pompuan lak ye..haha