Monday, August 8, 2011

24 Saya bermusuh dengan MIRA marcello

Assalamualaikum..


Dah dapat musuh jiran baru! sebelum ni kan aku ade join segmen cari musuh, ni Mr Keroro yang pair kan..name jiran baru aku Mira marcello bukan irene marcello ye..hehe..tak kenal langsung ni baru nak kenal-kenal dengan adik ni..korang kalau nak berkenalan dengan die klik gambar atas tu ye..umur adik ni baru 19 tahun..aku tau ramai je yang muda kan kat sini..huhu..terase aku sangat tua lak..blog die kemas & teratur je..header transparent die pun meletup..

To adik Mira, akak dah letak feed blog mira dekat sidebar tau & dah masuk kan dalam bloglist AWEK CUN..thanks ye promote blog akak kat blog Mira..:) rajin-rajin singgah blog akak tau..hahaha..kite kan jiran ^_^ 
nanti akak siapkan 116 bijik doodle dulu, baru buatkan untuk Mira..lalala
Sejak-sejak rajin join & buat segmen ni dapat ramai kawan baru, so sape nak dapat kawan baru rajin-rajin lah join @ buat segmen ye..hihihi

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

24 bijik anggur:

cucu umie said...

ayie dh dpt juga mush..bt xbt ntry lg.. tapi dah letak dia punye link dekat blog..

caliph shuriken said...

dasat dpt musuh baru yg msih muda.. jgn buli dia sdah, hukk...

Bro ahmad said...

wanie dapat adik hehe lalala selamat berpuasa hmmm

sergeant keroro said...

hehe, selamat berjiran ye XD

Tengku Puteri said...

rezeki jangan ditolak wanie, musuh jangan dicari..hee

H.J said...

kasik dudel kat sini jugak yer..haha

Shamsuddin Amin said...

bestnye kene promote n di promote... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Jgn gaduh2 ye.. :D

aTy _faRed~ said...

kalau awak rase dah tua..akak lagi rase bertambah2 tua..!!![huwaaaa..!!!!] ;p

ILA HonEyBuNNy said...

wah...

wanie dah jumpa musuh cik wanie eh...

selamat bermusuh eh..ehhe

Lea IsNaw! said...

musuh jgn dicari...

najihah sahami said...

wanie xnak bermusuh dengan mish sekali ke? haha..

[sutera kasih] said...

bestkan dpt jiran hehe

zazaw said...

ingat betul betul lah mussuh

HAHAH

selama berbuka akak

Puan Kutu said...

nak buat segmen takut takde org nak masuk ja.haha..

muhamad hanif said...

jiran selamat ber yeaa..!!

izfanora said...

kome semua muda2.. huhu..

dulu izfa time sek, xtau pun benda2 alah nie.. hubhubhub.. :'(

alif haris said...

alif jenguk jiran baru akak tu :) hehee

alia zainol said...

dh jenguk dh musuh tu haha :)

Cik Gee said...

memang mantap! hehe.. setakat nih gee tak join ape2 segmen ag.. huhu.. :(

ILA HonEyBuNNy said...

alamak wanie...

ila xingat la...napa?xtopup lagi eh? xbetul eh number tu?

wanie rm 30 kan....tu sifu yang kasi...yg dia bagi dalam msg ila dah delete la....jap tanya sifu eh...

leh wanie bagi number topup tu x? lau ada ila tanya sifu...

ILA HonEyBuNNy said...

ha...number ne ker....

9762 ker mulanya angka depan?

Syazwan Che Deraman said...

tak baik bermusuhan bulan puasa nie ;)

hehehe.

anamizu said...

wahhhhh kiutnye header musuh wanie..hehe
cik ana pun dpt musuh gak..
ensem!! hehe