Sunday, August 21, 2011

37 Doodle Raya Batch 8 (Nak raya ke nak kahwin ni?)

Assalamulaikum...
Thanks to Aien dan cikmerahjambu sudi buatkan doodle untuk aku..hehe
boleh tengok kat sidebar ye hasil doodle diorang..
Ade yang tak amik lagi doodle korang?
tengok sini --> Batch 1, Batch 2, Batch 3, Batch 4, Batch 5, Batch 6 & Batch 7

Batch kali ni aku sedikir 'blur' nak buat..so hasilnye bukan baju raya aku rase ni..huhu
tapi gaun nak kahwin..kuikuikui..jemput amik ye yang berkenaan..
sorry sebab tak buat ikut permintaan korang..huhu

Warne Doodle:Pink, Hitam, Putih
72) Kecik
Warne Doodle: Pink, Putih
Macam cinderella ohh hahaha
73) Caliph
Warne Doodle: Putih, Merah
 Shuriken je takde caliph..keke
74) iamcjey
Warne Doodle: Pink
wanie tambah purple ye..
75) Ainaa
Warne Doodle: Black, White
wanie tambah pink ye untuk bunga..
76) Hafizah
Warne Doodle: Pink, Biru
77) Adhila
Warne Doodle: Baby pink, Baby blue
78) Erin
Warne Doodle: Pink, Purple, Putih
Warne Doodle: Biru, Merah, Kuning
takde pelangi ye cik juju..keke
80) Syahida
Warne Doodle: Peach, Kelabu, Merah
peach ni ke yang kamu nak? :)

Pengantin pompuan & laki dah ready, tok kadi je takde ni..hihihi

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

37 bijik anggur:

ArulchelseA said...

btul tu..nak raya ke nak kwen ni..kih kih kih.. lawak la ayat tu..

TuJuH BeLaS said...

Utk raya pn ok.. Jarang org nak pkai cmni time beraya.. hihi.. tp mmg cantik.. =)

Achik SYIDA said...

wah,thank wanie ^^

YANA PINKY said...

lohh , nih agi omeii :)

Cik Azizah said...

ni pon menarik tertarik jugak ni!

caliph shuriken said...

arigatou fir wt dodol kreatif ni.. klau cmni naruto bole pilih pengantin pompuan laa yer, hikk...

anamizu said...

wahhhh pakai gaun!
comelnye!
caliph punye siap mcm naruto lg..hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

kreatif2..

yg no 72 tu cute..

naruto tu smart..hehe..naruto pn pakai baju melayu..jgn memain..haha..

ezzu said...

comel2..yg perempuan x nmpk mcm hari raya pun...hehehe

cucu umie said...

pergh..mcm xnak kembng plakkan sis.. hehehe nie bt untuk tmph baju kawin sis ker nty...hohohohho

(gurau sat)...

Cik Bell said...

wat tok kadi pulak.hehe

Far8 budak baik said...

hahaha lawa2..
nnti aku nk kawen aku nk isteri
aku pakai gaun yg warna putih tu
lawa lawa
perghhhh

Puan Kutu said...

hehe ok jugak idea buat gaun,pas raya kan msti ramai org buat kenduri kawen kan wanie?

Gadis said...

comei la doodle pengantin tu...

nak jugak..tapi rasenyer dh terlepas kan..hihihi=)

Syahidaaa said...

terima kasih terima kasih. comel sangat :DDDD dah guna. jemput tengok ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..comelnyeee Doodle2 ni pakai baju kawin..warna2 baju sgt menarik.. ;)

meaw said...

hahahhaa!wanie...nak raya ke nak kawen tu? btw, comel lah doodle yg bergaun tu,heeee

meaw said...

kat meaw je tak sampai2 g,hahahahhaha :D

ainaa said...

chantekkk ! thanx wani :)

zulhilmi.tempoyak said...

kne byr ke klu nk..??hihi

yayath said...

hoho...sangat comel:)semakin hari semakin comelll:)hehe

Fariza said...

alaaa.. nk dress juga.

AIEN NOT ALIEN said...

alamak...gaun raya daaaa.... hihi...makin hari makin comel dodol2 ni sume...hihi...

Miz Novexx said...

doodle ni nampak macam dalam MV love story tu....
comel je gaun2 ni, weee!!!

muhamad hanif said...

waaaahh,

gaun pengantin yaa ?



style.

shida'R said...

comel lah dear jeles...hehee..

ILA HonEyBuNNy said...

wahahha..ne memang nak kawin neh...

doodle pakai baju kembang la..hehe....nice...

RuSyDi said...

doodle kahwin nie..haha;)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah mcm cinderella sume..

syrupmasin said...

nak p menikah ka?? :P

Amna.Qadeeja said...

eceh kemain siap gaun kawen lg. nk buat rye ke?kehkehkeh

btw thanx wanie sgt menjawab soklan yg sal dashboard tuh hehe

Bro ahmad said...

nak culik satu boleh wanie? hihiii

Abang Stalker said...

ble nk raya ni jgn berbelanja smpai pokai,ckup la sekadar bergaya tuk sehr 2. :)

hey,cute la siap naruto tu si caliph.haha

p/s: abg nti nk kaler pink purple.xnk naruto,nk ala2 playboy. :P *demand plk.haha

KeChIk yg comey said...

wahahaha..sis...
asal kecik punya baju nak g kawen nie??kecik jadik flower girl la ntuk sis punya kawen2 nanti bole???:P

maseh sis! i'l lovin' it..

alif haris said...

naruto nk kawin :D hehe

Nur Safirah said...

so cute!

::cikjuju::◕‿◕ said...

mekasih kamu!!^^ love it!!