Saturday, August 13, 2011

9 Kecik nak bagi kat raya laa

Hujung minggu ni mase untuk join contest, segmen, GA & kacau dodol banyak-banyak :D
segmen ni dianjurkan oleh kawan baru aku --> Kecik
sape nak kad raya free boleh join sekaki :)

Sape nak kenal-kenal ngan Kecik boleh terjah blog die..
budaknye peramah & banyak bertanye..haha
tapi i like..blog die pun kemas je walaupun newbie..
tak macam blog aku dulu, bersepah ngan widget..ish3

Nak kad raya SPECIAL ye kecik..lalala ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

9 bijik anggur:

KeChIk yg comey said...

newbie tak brape newbie da la kecik nie..uhuk2..dah berkurun da..hikhik
owh2..BANYAK BERTANYA ea...:P

Far8 budak baik said...

seda pun blog bersepah
sepahhh..ape lagiii..
kemaslahh hahahaha
gudluck k

alif haris said...

hehe rajin ye kak join segmen :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Segmen yg menarik..
Dah lama dh X pernah dpt kad raya.. ^_^

Wanie said...

kecik ~ eh yeke? xpela kire newbie la jugak sbb wanie akak baru kenal <-- adoi tua nye..hihi

hero ~ huhuhu..sepah ke wei? aku cakap dulu..sob3..

alif ~ besala weekend..:)

MummyQis ~ hehe..same la mcm wani..klu dpat pn sketul 2 je..:D

sergeant keroro said...

untunglah~~

gudluck! :)

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

comel...wanie xbz la tu harine...cuti ngasuh yer..hehe

good luck..;-)

penyisir rambut said...

nak jgk la...hee..

najihah sahami said...

hohoh.jelesssssnyaa...mish nak join semau ni...tp xde masa..T_T