Saturday, August 13, 2011

10 Segmen Promote Blog (kotak bulat)

Assalamualaikum...


Aku agak mamai hari ni, segmen KB tak tutup lagi daa! ingat dah terlepas tadi..hehe..maklum la seharian aku tak sempat nak online..lepas balik terawih tadi terus tido! bangun-bangun je terus terjah blog korang korang, ade lagi blog yang tak sempat aku serbu..huhu..sorry ye, japg kalau larat aku blogwalking..korang yang tak tido lagi jom la join segmen ni..

Simptom nak demam dah ade ni T_T

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

10 bijik anggur:

ainaa said...

he. pelik jugak sebab wanie ckp tak sempat nak join. mamai lagi upenye, janganla demam pose2 nie. letih kott. he. take care dear :)

adan said...

rajinnyer dia join segmen..

Puan Kutu said...

Kotakbulat?bkn KB tu kota bharu ker?hehe..entri pnghargaan utk wanie..

http://www.puankutu.com/2011/08/terima-kasih-wanie.html

msti tak perasan entri nie td.hehe..

LiFe KaMi said...

macam best je bole try test ni..hehe

cucu umie said...

kehkeh...yeah ayie nak promosi jiran ayie nie..tpy sis dah popularlh..hehe

sergeant keroro said...

setuju dengan ayie, hehe XD

izfanora said...

rajin bersegmen yer..

NasZ said...

singgah sini dari segmen kotak bulat.

kita satu kumpulan. kumpulan 3.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Zul Fattah said...

Salam...
dari kumpulan 8...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

c genk bah ne said...

Singgah sini..
Follow awak juga..
Genk dari kumpulan 2..
Jemput ke blog genk ya..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html