Thursday, August 11, 2011

20 cik ana! nak kad raya tu!

Assalamualaikum...

Klik banner kalau nak join segmen ni

Segmen ni dianjurkan oleh cik ana pemilik diary-kecilku

Hadiah untuk sahabat bertuah --> KAD RAYA!
Disebabkan tahun ni aku nak kumpul kad raya, jadi aku join segmen ni..hihihi
Contoh kad raya free untuk 10 sahabat yang bertuah..comel kan? nak satu!! ^_^

Cik Ana, ni pantun khas untuk Cik Ana sempena raya ni..hehehe

Sape lagi nak bagi kad raya, habaq mai kat aku?? :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

20 bijik anggur:

syrupmasin said...

haha..aku pon tgh tunggu kad raye dr org nih kak..ade org nk bg kat aku tuh..haha :D

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

comel..
ahaha..
ok saya doakan kak wanie dapat ^^
hehehe.

ILA HonEyBuNNy said...

wahahha...

ciap berpantun lagi cik wanie...ada perkataan doodle lak tu..eh silap...dodol..hehe

good luck wanie..;-)

Sheda Argos ツ said...

nk jugakk hihihihi... nk join jugak ikot wanie hihi

= d = said...

best nye kalau kad raya..
nice doodle & pantun..
:)

Asyila Zainuddin said...

gud luck ye! :D

iMBobo said...

pantun mcm xkena je hehe tp boleh laahh hehe

caliph shuriken said...

gud luck ^^

sy x reti nk wt pantun, hukk...

Far8 budak baik said...

prhhh bila pulakk
kau nak bagi kad raya kat aku kn..
hahahahaha..
gudluck..dpt ti..
bagi tahu..kot2
terselet duit raya ker..
hehehe

SyUhAdA said...

gudluck ea..

kotak bulat said...

kad raya.. wah..kb da lme tak pat kad raya.. asyik dpt sms je..

ïêmå å¢klê§ said...

perghhh..
comeynya
memang menang la ni..
hihi gluck k ^_^

alif haris said...

woot woot ..
alif pn nk kad raya ^^
haha :D

shida'R said...

gudluck syg..shida ade tag wanie..nnt tgk eh..

Unna said...

alahai pehal kiut sgt doodle tu? ishh. nnt bg kad raya kat unna gak. WAJIB :D

anamizu said...

hai wanie..cik ana dtg ni..
maaf terlewat sikit..bz..hehe
wahhhh comelnye dudel!!
terime kaseh tau sudi join..
gud luck ye ^___________^
pinky lagi tu dudel die...hehe

izfanora said...

wah, nk kad raya yer.. tahun nie, mcm meriah je dgn kad raya.. huhu..

nostalgia kembali semula..

akoo pae said...

wahh nak kad raye, nak kad raye..haha


gudluck bebeh..aku rase ko msti dapat.muahaha

izfanora said...

best pantun tue wanie oi.. :)

Wanie said...

cik ana! thanks :) semoga wnaie berjaye..keke