Thursday, August 25, 2011

59 Spontan Khamis: Setuju ke tak?

Assalamualaikum..
Korang setuju tak kalau aku nak pasang lagu raya dekat blog aku ni? :) <-- sengal
(ikut pilihan majoriti..hihihi)

entry paling pendek dalam sejarah :D

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

59 bijik anggur:

cucu umie said...

nak pasang lagu raya ker sis??? hehe pasang yg boleh pause aw sis.. tpy loading ok jer kot..

kotak bulat said...

kb ok je..hehehe.. tp gne yg boleh pause, pastu letak atas sekali..bia senang kalauorg tak suka, boleh stop..

fiq. said...

best3,,sebb tgh mood,,,tak nak lagu cadangan ker? hahah

muhamad hanif said...

depends lagu lah,


takmau yang sedihsedih yaa..


=)

ArulchelseA said...

letak je..kena lak lagu anuar zain masa muda tu..lg ceria..baru ada mood raya..kih kih kih

syuzi syofia said...

letak je.. dah nak raye ni... :P

Danial Razak said...

hahaaa..jangan kata lagu raya, takbir raya pun boleh..

p/s-kalau pasang lagu lebih baik tak buat autoplay..sekadar pendapat..hee.=)

caliph shuriken said...

terpulang kt tuan umah sini ^^

shedameor said...

nak sangat. sheda dahh. akk bile lagi kann. hoho

Asyila Zainuddin said...

haha.. ikut suke la.. ngee.. kalo ade lagu raye nnti, kite unmute lappy.. hehe..

shida'R said...

stuju bloging smbil berhibur hehee,,abis raya buang la hik..

Ezad Skytech said...

rasanya esok kot baru sesuai nak pasang lagu raya..sebab kebanyakannya esok da mula cuti..baru ada mood raya nanti..hari ni ada yang masih belum cuti lagi..tunggu sehari lagi..heee~

H.J said...

aku tak setuju,

Mrs.Yie said...

setujuuuuuu.....!!!! :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

setuju jer..semangat nk raya ni.. ;)

kerisperak said...

xsetujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. nanti sy rindu kampung..huhuhu..

hehehehe..

♥♥ arabella ♥♥ said...

setuju! carik lagu rye yg eppy2 tau...

diana said...

suka hati la..
yang pasti bila online akak memang tak buka sound lappy ni..
hehheh...

Cik Azizah said...

setuju! ala sekejap je pon kan..

Bui Junaidi said...

boleh jugak kalau nak pasang
tp lebih baik tak pasang sebab kak bui dh main lagu raya dekat lappy ni..hehehe

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

abg ok je..:)setuju.

^^nu[dd]yra^^ said...

ok jugak kot...tuk amik mood raya....tapi psg yang boleh pause tau ;)spy kl ader org yg rs x nak dgr dier bleh pause lagu tuh...hehehehhe

Bro ahmad said...

buat undian ke wanie...kena bersaing la..rumah bro pun ada radio ngeh ngeh

Fariza said...

silakan... he3

Miz Novexx said...

setuju setuju!!
tapi pasang lagu yang ceria sikit tau, taknak lagu sedih
ngeheheheh
(^__^)V

EmpayarUtama said...

Laaa pasang je la. Kan sendiri punya belog :)

merahitujambu said...

setuju sgt..hehehe..

Whoopz said...

setuju! :)

Brilliant Marjan said...

Salam..

boleh je.baru meriah tapi kalau bole letak yg ada butang tutup..kiranya terpulang pada pengujung nak dgr ke tak..tp sy suka je

cik sakdi said...

tak.. sebab ganggu kite punye lagu kat laptop, kehkeh

najihah sahami said...

haha..pasang jangan tak pasang..

farah hanim said...

seeeeeeeeeeeeee
tuuuuuuuuuuuuuu
juuuuuuuuuuuuuu

heheh ^^

alia zainol said...

setuju3! meningkatkan tahap keinginan utk beraya haha :)

Puan Kutu said...

pasang jer!nti akk mute.haha kejam2..:

iMBobo said...

pasang sampai raya ni ok lah jgn sampai raya tahun depan hahaha..

aTy _faRed~ said...

dah nak raye dah ni..pasang jer lar...:)

Cik Bell said...

tak payah la.nak psg pun boleh.tpi yg ada butang pause sbb bell klu berblOg.mmg psg WMP :)

apik pehe said...

haahahha..takot berat kan blog jer..hehe

aisya said...

boleh saje.. semangat nak raya dah ni.. hehe

Fathiah Hamim said...

hmmm make sure boleh pause

✿ cik pieQa ✿ said...

setuju2. ehhehe ! lagu raya yang meriah2 tau wani, tanak yang sedih2. hehe!

::budak:: said...

haha..ape pun tak boleh :)
pasang jela xkesah janji hati gumbira..habes raya jgn pasang lagi na..

ezzaty said...

hee...lagu ape?? :)

syrupmasin said...

kalu ade ice kacang oke jugak kak :P

ILA HonEyBuNNy said...

angguk2 setuju....hehe

tapi setengah org xsuka ada lagu kan...ngeh3..

Telaga Putih said...

xsuka blog yang ada lagu.. tp kalo yang ada utk stop lagu, boley diterima ag.. *JUJUR..

Nur Zulaikha said...

lagu raya yg ceria seperti secerianya cik wanie..ekeke

Syahidaaa said...

tak. puasa belum habis. hargailah puasa dulu :DDD \for me/

Anif Abdullah| AA said...

haha.. lagu ape?
kalau sesucilebaran xpe..kekeke

Maii Yusre said...

setuju!!! :D
Meriah sikit..

azwa amani said...

setuju... mood raye..

aRa ❤ aFiq™ said...

setuju.. :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

setuju..baru meriah sikit. rasa feel ry...hehe..

alif haris said...

hehe mungkin btter letak yg bukan autoplay .. :)

ice lemon tea said...

wah semangat raya,,setuju je..
toink2x,,asalkan ada button ^^

Puteri Iqa Izyan said...

nak lagu raya yang best. hehe

meaw said...

lagu hat lama-lama nak...hat mintak mak,kuih sepotong tu..hat tu syokkkk!

Shamsuddin Amin said...

pasang je...
tapi pastikan ade button pause...
leh reader pausekan bile rase lagu tu menyakitkan....^^

anamizu said...

ok je kalo wanie psg lagu raya..hehe