Monday, August 22, 2011

52 Blog aku blog resepi ke?

Assalamualaikum...

Ade yang rindu ke? aku pengsan jap malam ni, penat berjalan..
beli tudung je k, bagusnye tak membazir kan..huhu

Besar kan? haha..takde alasan nak cakap tak nampak k :P

 Syukur takde keyword 18sx blog aku ni..hehe..yang banyak pun keyword resepi..
mungkin sebab gambar resepi aku menarik?--> bagi can nak perasan kejap..haha
tu salah satu sebab kot orang jumpe blog aku ni..
entry aku macam rojak ye, ade resepi, ade tutorial, ade personal, 
skang ni lak banyak pasal doodle..
 blog korang pun mesti ade top keyword yang sentiase 'melekat' kan?  

 RESEPI
BUKAN RESEPI
women and wives taiwan drama (cite favorite mak, dah habis dah pun)
pesona pengantin jun 2011 (nak beli ke? maaf aku tak jual..huhu)
jeruk madu pak ali (dekat-dekat queensbay)
simplysiti loose powder (tak review lagi, tunggu raya la)
tulisan comel untuk blog (kalau ade problem nak install inform eh)

Thanks nuffnang bagi BE, sebulan satu pun dah cukup :)
 Dapat rasekan blog aku makin berat..sementara nak renovate korang sabar ye :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

52 bijik anggur:

ArulchelseA said...

blog resepi nak buat dodol ada la kot..kih kih kih

AzatLazat said...

tuan blog ni mesti kuat makan kan
kakaka
:P

eh nak jugak be
cuba ajor macam mane nak tackle nuffnang ni

iMBobo said...

tu maksudnye die minta resepi tu hehe... kasi satu la haha

muhamad hanif said...

aku takda keywords pun..



huhuhuhu.

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...pas ne wanie kena wat entry resepi lak la...hehe...

macam2 la org duk google kan..ngeh3..

wah3...dapat wit raya dr nuffy...;-)

caliph shuriken said...

mcm2 ada kt sini kn..
congratz dpt BE ^^

shida'R said...

tahniah fir dapat BE shida mnnti jer BE seterusnya hahaa..blog rojak lah best! mcam2 ada haha..mcm astro..kalah astro kot!

EnciK AxixOu said...

resipi kueh raye xde k???

LiFe KaMi said...

bulan2 puasa ni memang ramai yg mencari resipi utk memasak..
jadi blog masakan pun popular ape, cuma kami tak berapa byk tau pasal resipi..:)

syrupmasin said...

wiwit..hai chef :P

TuJuH BeLaS said...

hahaha.. makcik.. mee sanggul satu.. kurang garam yer.. hahaha

izfanora said...

untung wat menantu nie.. pandai memasak.. hihi..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tu yg bagusnye buat post pasal resepi ni..koz org selalu masuk utk cari resepi..sis punya blog pun selalu org search..resepi puding roti & apam polkadot hehe.. ;)

Puan Kutu said...

keyword resepi mmg femes wanie,akk pun sentiasa org search.walhal bkn byk pun resepi.hehe..

ainaa said...

haha. okaylah tu. nampak lebih keperempuanan ckitt ;p

anamizu said...

wahh byknye resepi mee wantan..hehe

Asyila Zainuddin said...

hehe.. ok la tu.. penuh keyword resepi je kn.. suci je blog.. ngee..

sergeant keroro said...

hehe, untunglah ada keyword masuk. SEO habis ni :P

Cik Bell said...

HAHAHA..boleh jugak nie..

Bro ahmad said...

wanie suka resepi wantan kot hehee, nak renovate blog sempena raya ke wanie?

akoo pae said...

haha keyword kat blog akoo tah mende2 ntah..tak phm pon.huu

cucu umie said...

hehe..boleh jadi chef lh sis skrng nie..hehe

tomatokering :) said...

hihih oke letewwww ;p

Mrs.Yie said...

biasalah dik bulan2 puasa ni ramai orang duk search resepi je manjang..macam blog akak keyword yg selalu masuk PUDING BERKUAH..hehehe..salah satu perkembangan baik untuk main seo bulan2 puasa ni wanie buatlah banyak entri seo berunsurkan resepi.. :)

Bui Junaidi said...

lepas ni bolehlah buat blog resepi pulak..mesti byk sambutan..hehe

Adam Idris said...

jadi tokey mee wantan la lepas ni, hahaha

Bro ahmad said...

jom merdeka wanie sambil main SEO hehee

http://www.trioseposen.com/2011/08/aku-anak-malaysia-merdeka.html

aisya said...

resipi biskut raya ada x? tengah mencari resipi best2 ni, nk buat biskut. hehe

sifu im said...

kak, ko pandai masak ke tak ni?haha

eh, nuffnang ko msti dh dpt byk kn wit

zulhilmi.tempoyak said...

ape bnde ni..??xpaham...haha

meaw said...

resepi doodle (dodol) ada dak wanie,kehkehkeh :P


dapat BE,bestnya :D

syiela said...

mee wantan satu! :)

farah hanim said...

hehe
klo da melekt top keyword nye resepi
lepas nie blog jd respi jela sume
no more blog wanie doodle
hehee ^^

najihah sahami said...

wahh..nak renovate blog??jelesnyaa!!

:(

INTAN said...

eh..nak try lah semua resepi nih.. boleh? hikhik

Fathiah Hamim said...

macam tak pernah pun tengok resipi rasanya. hehe

Cik Azizah said...

jijah rasa blog doodle blog wani la..hehee

Miz Novexx said...

memang blog wanie banyak resepi, heheh
lepas ni konpom blog Wanie jadi blog doodle pulak ;)

Scya Lollita said...

whaa , boleh la jd chef haha

Lynn said...

Belog resepi?? ni belog pelbagai..macam-macam ada..hehe..
Nak makeover belog? wahhh~..can`t wait..^_^

azie said...

blog mcm rojak pn xpe.. ;)

zazaw said...

HAHAHA
me wantannn tuu naikkk
hahahaha

RuSyDi said...

ari nie beli tudung jer...esk2 beli baju and mcm2 lg..haha..

byk nyer resepi..diorg cari nk wat utk berbuka..

shedameor said...

aah. loading sikt nak buka blog akk :)

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. dasat uh..
btol uh.. blog wanie agak lame gak loading.. tp ta da lme ngat.. :)

alif haris said...

fuiyoh .. mcm blog seorang chef jew hehehe :D

alif punye yg asek melekat je keyword tu doa qunut .. hehe

syuzi syofia said...

banyaknye resepi... tapi nk membuat tau x? ehhehe

Abang Stalker said...

hahahahh ;)) bgs le...xde 18sx.Sy pny hr2 ada je keyword lucah.pdhal x de bnd lucah pun dlm blog tu T_T

abah khalisha said...

Ada terselit kat artikel mana-mana kot pasal mee wantan.hehehe
Anak yang paling kedekut

visitme@FaTiN cOrNeR said...

blog resepi dodol la nie..hehe..

xbeli tudung ry lg..ngeh3..

CikMiMiey said...

kat sini banyak sgt dodol best2 !! kikiki

Syuxer said...

blog neh macam2 ada hehe..coz itu macam2 ada keyword..mujur takde yang lucah2 hehe..