Thursday, August 18, 2011

50 Entry khas untuk kakak ipar saya :)

Assalamualaikum...

Rujuk entry sebelum ni --> KANTOI ^_^
ramai jugak la silent reader yang dah bersuara lepas aku buat entry tadi..hehe
harap-harap silent reader akan terus bagi pendapat kat bahgaian komen ye lepas ni, 
jangan nyorok-nyorok dah :)
salah sorang silent reader yang dah bersuara my kakak ipaq..hehehe
(k.elda jangan marah naa..hihihi)
 
korang ade kak ipaq sporting camni? tak de kan? :P
 ayu = nama manja kat umah..lalala
acaq = abang aku
damia yang comel = anak kak ipaq & acaq
Dear kak ipaq, ayu suka ja la..welcome to my blog..keke..jangan cita kat acaq naa..haha..oOo dah agak k.elda mesti ada blog jugak..ala open ja la kat public, nanti ayu bawak kawan2 p serbu..hehe..sapa kata lecturer tak pandai tulih blog? tak try tak tau..hehe..ramai ja ibu2 yang menulis blog ni, k.elda open la tau..hehe..sama2 kita rahsia dari acaq..haha..ni nak tayang gambaq damia hari ni, sebelum karan tak dak tadi..




Hehe..lepas ni akan ade la satu gambar anak buah kesayangan dalam setiap entry :)

Untuk peserta segmen yang tak dapat lagi doodle, tunggu weekend ye :)
esok nak shopping baju raya..lalala

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

50 bijik anggur:

muhamad hanif said...

ahhahaha,

kena kantoi di Era...



lalalalalallala =)

❁ نور يوسمهانياي ❁ said...

comel la blog awakk #,#

diana said...

akak punya kak ipaq tak baca blog..
adik2 ipaq ada la..:)

Asyila Zainuddin said...

comel comel.. hehe.. bagus la tu ramai silent reader.. nnti lame2 mesti pemes ni.. hehe..

Nur Farah Hani said...

waaaa.. baby so cuteeeee.. hehe.. :D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

comelnya damia..

mata sepet macam korea..hehehe..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...bagus2..lepas ni semua akan komen blog wanie a.k.a ayu..hehe..awe pula segan kalu sedara mara komen :)

cx's said...

ayu!! eheheh. comel la nama. :) damia ke tuh? pergh!! gile comel~~ geram cx tau tak? nak pinjam sat boleh tak kaq ipaq? *erk? hahahah.

anis aneesa said...

hohoho..akak sy pown baca gak blog sy..jadik silent reader gak..huhu..tp lantak r..tulis je psal bf2 pown..kikiki..cuma jrang r..nnt org mluat plak..eheheh..=p

Cik Bell said...

sweet nye ipar2 nie.haha

ILA HonEyBuNNy said...

wahhaha..kak ipaq...mai baca neh...ada entry tok kak ipaq...hehe

ayu?? hai ayu...hehe...;-)

comeiiinya damia...macam anak cina tu...ehhehe

dak eina said...

huhu entry khas tu.. sporting2 sme kak ipar eina gak.. kalau keluar g mne2. eina mst ckp.. tlg kak, amek gmbr eina.. nk msuk blog.. siap kalo mkn, kne snap dlu gmbr mknan sblm mkn tuk update blog.. selamat paham jiwa adik ipar dia nie.. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh~ untunglah ade kakak ipar yang sporting. hehehe..


kem slm kiss2 kat baby tu ;))

ArulchelseA said...

dah kantoiiii...kih kih kih

syrupmasin said...

haha..style doe akak ipar kau kak..hah..kim salam damia..comelll :D

Cik Nisa said...

comey yerrr .

shedameor said...

suh kak ipaq akk jadi silent reader sheda jugak boleh ? hehe

Syuxer said...

dalam keluarga syuk, syuk sorang je ada blog heheh...

kalau ada yang wat blog, syuk open je dorang lakukan hehe..support them..

comel anak saudara awk tuh..:)..sejuk mata memandang hehe

p/s:kalau pakai editor lama maybe upload gmbar tak problem kot..huhu

cik sakdi said...

ade le.akak pikar den lagi lawak n spoting coz bagi2 barang..auwwww

shida'R said...

hehe...spoting abis wanie hehee..best lah!

caliph shuriken said...

kak ipaq dia start comment dh, hikk...

Bro ahmad said...

kakak ipar suporter hehee..cutenya culik kang grrrrrr

aimi adilah said...

best ny dpt akk ipaq gni :)

chomel ny ank buah kamu name pon sdap

cucu umie said...

comelh lah damia tu..aishh rase mcm nak cubit shje pipi dia..kehkeh btw, wah nty ayie pi serbu sekali ea..hehehe

liya alia said...

sporting la kak ipar.. macam mana nak ada kak ipar sporting abg pon tak kawen lagi.. baru umor 22.. xalayk nak bela anak dara orang lagi.. hehe

Puan Kutu said...

dah tentu la takdak kak ipaq sporting pasai dah memang takdak kak ipaq.en suami anak sulung.kehkeh..wanie dok umah jadi baby sitter ekk?

Fatin Syafiqa said...

style ah kak ipaq.haha;p

hazirah kasimon said...

comeinya damia..urm arap sudi singgah n folo blog kecik saye ^^
http://umiwalidkusayang.blogspot.com/

alif haris said...

kak ayu !! :D
hehehe

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. syok gak an ada silent reader.. blog ara ada ta eh?? haha

Lea IsNaw! said...

damia comel gilak!

iMBobo said...

comelnye doodle yg ni, naaak :) hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..dpt kak ipar sporting..
Comel jer damia ni..sweet betul senyuman dia.. ;)

aTy _faRed~ said...

kakak ipar comel..anak die lagi comel..!!! suker suker...:) waaahhh...ayu yer...manje name die..:)

kak elda said...

firstly nak say...damia bucuk2..baju tu dia pakai tido mlm td, x mandi lg..hehehe

ayu, dh bca dh,...entry khas utk akak yer.. TQVM.. hahaha..akak pn malu dh ni bgtau ada blog...(boleh x?) hahaha.. Nanti2 lah akak open blog akak tu pd public yer.. duk tgh touch up g tuh..ngehngehngeh...

syoknya tgk gmbr damia.. rindu,rindu,rindu...huhu..

TQ eh ayu.. :)

p/s: kalo ayu nk pakai kamera nikon tu, pakai jer..akak x kisah pn..best g gmbr..hehe..kalo set auto, yg lens kecik tu xyah pusing dh, dia auto focus..k?

akoo pae said...

ello ayu~~hahah lepas ni pggl kamu ayu laa..ecece


comel gle damia~~~
=D

*jeles lah ko ade kakak ipar.sporting lak tu..aku lgsong takde lg.huu

syuzi syofia said...

alamak.. syuzi xde kakak ipar.. tapi ade 2org abg ipar.. 2-2 sepoting sgt2... (~_^)

syuzi syofia said...

syuzi ade tag wanie... (^_^)
tgk kat sini... hehehe

http://syuzisyofia.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

Abang Stalker said...

kak ipar pun ada blog..haha.best la ada silent reader cmni.x bole la nk duk ngutuk fmly.wawawaa ;))

merahitujambu said...

comelnyaaa

adan said...

alolololo.. hye damia... damia bape tahun?

fuhh.. bab silent reader ni memang best gak.. sy ada gak silent reader.. bapa,pacik,member bekas sekolah..

sifu im said...

aku nk jdi adik ipar ko bleh??haha

Wadi AR said...

kim slm kt kakak ipar

najihah sahami said...

damiaaaaa tu cumilll!!mish suka baby girll..sob2..

Anif Abdullah| AA said...

nasib dlm famili aku xde yg buat blog,hehek..comey budak ni :)

zunah said...

comelnyaaa damia <3

Cik Azizah said...

serius! anak abg wanie mmg comey!! geramnya...

AIEN NOT ALIEN said...

anak buah ayu comel la...hihi... suka sangat dengan budak2 ni.. ^_^"

best na kakak ipar sporting..hihi..

yayath said...

sangat comel la damia tuh:)

izfanora said...

ayu.. hihi.. :)

kak ipar mmg sporting lah.. cam kak ipar izfa gak.. hihi..