Monday, August 15, 2011

43 BlogList SEWEL, 'at' & FanPage

Assalamualaikum 
[AutoPublish ni, saat ni sibuk melayan anak sedare, weekdays kan ^_^  ]
Ade yang tak amik lagi doodle korang?
tengok sini --> Batch 1, Batch 2, Batch 3 & Batch 4 
Bloglist aku hilang! yeah! semalam lagi aku perasan, apehal kosong je, mane pegi sume blog yang aku dah add dalam list..huhu..ingatkan kejap je problem ni..lepas sahur tadi bukak, still KOSONG! argghhh..sume yang dalam segmen pun hilang! hoho..jenuh kot nak add sume tu balik..
nasib bloglist kat SINI tak hilang..aku tak pasti nape leh hilang? korang penah jadi tak? hmm..takde lak aku edit-edit pape, tup tup je ni hilang..
 
 Ni satu lagi problem..kalau korang perasan la kan, nampat tak 'at' tu terkeluar? huhu..dok luar border..cacat betol laa..hmm..jenuh gak aku nak godek bahagian html  tu, tak jumpe salah katne..huhu..sape boleh tolong???


Lastly, thanks ya sume yang lain FanPage ni..yang tak like tu, kecik ati :( sob sob sob


   


Nape aku kecik ati?? aku nak tukar username, tp kena ade >25 fans baru boleh tukar..
5 orang je lagi diperlukan..hehe (nampak sangat terdesak ni..adoi..malu*)


♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

43 bijik anggur:

caliph shuriken said...

kdg2 bloglist ni mcm biskut, kjap ada, kjap xde..

uikks, apasal at tu kuar border? at tu majuk ka dgn fir?! hukk...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

dh like..hehehe..

iMBobo said...

buang je masa tu selesai masalah hehe..dah like kt fanpage wah!artis skrg haha..angelina jolie ke?hehe

muhamad hanif said...

takpatakpa,


aku dah like =)

Nur Farah Hani said...

fara da follow semalam lagi so tak leh nak click on fanpage lagi.. heheh.. :D

tang html segala tu emamng tak reti..;p

Bro ahmad said...

blog ni bersih je wanie..sorry lambat semalam keluar hmm

Run Away said...

nak try....;d

LiLy @ MumMyQiStInA said...

maybe blogspot problem kut..
sis org yg 25 LIKE.. ;)

cik sakdi said...

lah jangan kecik at,mane perasan ape page tu,. dah like dah, jangan pukul saya. tolonggg. hahaha

Bui Junaidi said...

dia tgh pening lah tu..tapi yg 'at' tu kak bui dh lama perasan..ingatkan mmg wanie buat style mcm tu..hehe..usaha lagi,pasti berjaya nnt..

merahitujambu said...

dah like page kamu dear..=)

ILA HonEyBuNNy said...

sekarang mesti wanie tengah mandikan anak saudara wanie kan..ehheh

ila xpernah jadi pun ilng segala bagai..bab blog ila kureng skit..ehhe

Lea IsNaw! said...

owh kena 25 org like eh? baru leh tukar nama..baru taw

tapi kan ada satu lagi syarat
kena bawah 100 baru leh tukar nama gak

ari tu nak tukar nama, terpaksa delete org. sob3

wanie tak LIKE pages lea pun. *majok*

Puan Kutu said...

tak dpt nak tolong pasai ada satu ja akaun fb.haha..

Far8 budak baik said...

aku pun tak tahu lahh cara nk
edit at tu..seyes noob pasal blog
ahaha..ajaib gile hilang macam tu je..hahaha..
nasib boleh cover balik kn..
hehe =)

BezBuddy said...

jgn kecik2 ati..ak dah like..hehe

Fathiah Hamim said...

tuh dah ada bloglist. fa pun penah kena.

saya pun nak kecik ati, saya takda dalam bl akak. hehe

syrupmasin said...

aku dah like kak smlm..ta de buat makan free ke?? :P

izfanora said...

lor, ingatkan 'at' sj2 jer wanie setting.. sian dier..

apik pehe said...

hehehe..dah boleh tukar dah tu

Telaga Putih said...

tu da lebey 25 da tu.. da 31 da pon.. hohohoho

sifu im said...

line ko x ok la tu kot kak..hehe

akoo pae said...

huhu akoo da like..
sian nye kamu perlukan lg 5 org.kalo aku boley tekan lg skali,aku tekan dah,huhu

si para para said...

pernah jgk hilang.tapi ada edit2 blog. last2 hilang terus..

adan said...

aku nyer bloglist tak pernah lak hilang.. pelik.

najihah sahami said...

wanie makin maju..mish jeles.....nak maju gak...ahaa..boleh x jeles mcm tu?

alif haris said...

alif punye pn pernah hilang ..tppehtu die pulangkan balik ..
yg psl 'at' kt luar tu saya tak tahulah kak nk nolongnya huhu

Wanie said...

caliph ~ cane la leh hilang, td dah masukkan balik..hmm..at tu mmg nak kena..nanti nak kena edit satu blog kot..huhu

fatin ~ hehe..ni syg lebih ni..:)

Bobo ~ haha..tenkiu2..bile lg nak jd artis kn..lalala

anip ~ eh?thanks naa..:D

farah ~ wanie pasan..syg farah lebih..hehe

bro ~ patut senyap sunyi je..xpe2..:)

run away ~ nak try ape eh? keke

mummy qis ~ line laju je kak..huhu..thanks tau..senyum lebar :D

sakdi ~ haha..thanks sakdiah..:D

akak bui ~ ade lak wanie nak buat camtu..keke..senang klu boleh erase camtu je at ni..

Wanie said...

merahitujambu ~ hihi..thank budak pinky ^_^

ila ~ eh2 salah la..wanie mandikan die pukul 10 tadi lagi..hehe

lea ~ haha..xtau kot satu lagi syarat tu..nasib wanie tak smpi 100 lagi ni..dah tukar..:D eh wanie dah like tau, lea yg tak pasan tu..huhu

puan kutu ~ hahaha..buat lagi satua kaun fb, plzz? :P

hero ~ mane de cover balik..aku kena add on balik satu2 kot..huhu

bezbuddy ~ diea kan?keke..makaseh kwan..:)

fa ~ tu dah ade sbb akak letak tadi..jap2 nak letak fa sekali..jgn kecik ati eh..hihi

syrupmasin ~ ko mesti tak pasan aku ade mention name ko sblum ni kan?haha..xde2..ko ke soleh tu?makaseh..hihi

izfa ~ keke..setting at kat luar?xdela, jd sendiri..huhu

apik ~ mane de..huhu..buat tadi, bkn die ade balik pn..

telaga putih ~ ingat merajuk xnk komen lgsung..haha..thanks ye ^^

akoo ~ dah cukup..thanks ye ^_^

si para-para ~ x ingat la, macam tak edit pape pn..hmm..

adan ~ berhati2 ye pasni..huhu

mish ~ jeles sbb fanpage ke?haha..boleh2, jom la buat skali..:D

alif ~ huhu..xpe2..nanti akak try tkar template ke..bloglist tu bkn ade balik, akak yg letak balik tu..

TYNTHA LANA said...

wanie..dah ad fan page! sama comel dgn blog dia ni! hahahaha.

Hurmm..lana belum prnh lg go through 'hilang2' ni..setakat button follower ilang dulu adalah..risau juga..huhuh

aRa ❤ aFiq™ said...

kejap ada kejap ta da.. hehe.. skunk ada ja.. nway da Like.. hehe ^^

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

ha3 da like dah nanty tukar lah nama tau !

Run Away said...

hahahah...ilang sal ada owg cuwi kot...;d

H.J said...

kasi hadiah sikit sebab tolong like..haha..nampak bena tak ikhlas

Anif Abdullah| AA said...

dah like?ermm.. takde makan-makan kew..hehehe

HAZWAN17 said...

blogger memang selalu problem tapi lama-lama ok kot nanti

Acik said...

heheheee
acik dah wat entri fasal doodle tu ... :)

laskar pelangi said...

dear...pelangi dah settle bab like fanpage tu;))heee~

si para para said...

hehe sabo la ye...
cobaan di bulan puase la tu.
:)

Syuxer said...

rajinnya mak saudara layan anak saudaranya hehe..

musim doodle hebat melanda dalam dunia blog masa kini hehe..

cucu umie said...

ayie dh like page sis..wah sudah ad page skrng yer..

dak eina said...

bru like la wanie.. sorry2 :')

Abang Stalker said...

x berani la nk usik2 setting ni.kang lari x pun hlg semua.da la x segagah wanie.