Saturday, August 13, 2011

29 Contest: Raya Datang Lagi


Sorry ye Firdaus a.k.a Telaga Putih baru berjaya siapkan kad raya..hehe
sape nak join sempat lagi ni, esok tarikh tutup contest..

Macam tak surprise lak tunjuk kad raya awal-awal..hihihi
tapi demi nak menang hadiah (xtau hadiah ape) aku tayang je la kad raya aku ni..
aku tak pandai nak buat flash, jadi ni je yang termampu..
simple tapi lame kot nak siapkan..haha

KAD RAYA BER'DOODLE' ^_^


Kalau aku tak menang kau tak payah la datang ye :P

Tag: Shida & Caliph

Aku dah follow blog kawan kau (Una Budak Baeq), rasenye sume syarat cukup, kan? hehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

29 bijik anggur:

cik sakdi said...

wah2 nak kad raye ye? kite nak duit ghaye leh?hehe

iMBobo said...

Cantik kad tu.. mesti menang punye ni hehe

stellaizz said...

cantekk lahhh.....

cucu umie said...

haishh..cantik kad raya itu cuma knaper suh bawak duit raya plak..aishh sis kne bg ayie wet raya nie..

L said...

gudluck k..

awak kuat marah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

caliph shuriken said...

ayaa, kna wt kad raya ka.. klau x bz & smpat wt kad, sy join laa, insyaAllah..
apa2 pun, gud luck fir ^^

anamizu said...

wahh cntiknye wanie buat..
gud luck tau wanie :)

ïêmå å¢klê§ said...

nape xsuruh bawak kuih raya sekali..huhu :P

Unna said...

wah, kad raya berdoodle. ntni buat tuk unna. hikhik

LiFe KaMi said...

wah cantik dan cute..
kami pun tak reti nak buat mcm ni..
semoga berjaya yer..

KeChIk yg comey said...

wah! cantek la dia punya kad raya..hikhik

alif haris said...

uwah mcm syiok je kak contest tu .. hehe

Wanie said...

nape ramai start komen dengan 'WAH'? hahaha

Sha said...

gud lux :)~

Bro ahmad said...

wah dah ramai..wowww wanie hehee cantik..buat header raya untuk bro wanie? kekekee

KeChIk yg comey said...

tukar la..wuhyoo~~ aahaha

Far8 budak baik said...

waa seyes lawa..
dah menang kongsi ngan aku k...
hahahahahaha

shedameor said...

kenapa mesti 2 colour di atas ? kenapa ? kenapa ? arghhh ! HAHA.

kidding. nice laa :)

Wanie said...

cik sakdi ~ kite nak gak duit raye..heee..sakdi post duit raye kat akak eh..:) makaseh...lalala

bobo ~ huhu..xtau la, klu ade rezeki..insyaallah :)

stella ~ thanks ye :)

ayie ~ hehe..xdela sbb hadiah contest ni mungkin duit kot..sis tak keje g, xde duit nak bagi..syiling ade la..mau?haha

caliph ~ orait..:) saje tag, lame tak tag caliph..hee

ana ~ amin..insyaallah :)

iema ~ hehe..sbb kat mah wanie pn dh buat kuih raya..:D

unna ~ hehehe..nanti ye..kalau rajin..:D

kami ~ thanks akak..:)

kecik ~ hihi..makaseh..kembang dah ni :D

alif ~ syiok jom la join sekaki..:)

sha ~ tahnsk! :)

bro ~ hahaha..wow plak ye..header ray? WOW..insyaallah klu ade mase ye bro..:)

kecik ~ diam..wekk :P

hero ~ takde2..nak menang jom join sekali..:)

sheda ~ hahaha..kenapa??? tu la, saje sbb suke kot..nak bagi korang sakit mata..:P

izfanora said...

wah, cantiknyer kad raya wanie eh..

Cik Azizah said...

terbaik!!! mmg cantik! leh menang ni..

ILA HonEyBuNNy said...

menarik la warna doodle wanie...hehe

i like...

selamat hari raya wanie...ehheheh

cunndaa said...

wanie, gud luck yer..
cumel kad tu

Wanie said...

thanks korang :)

shida'R said...

tq tag hehe..sempat ke eh shida join nih huhu..

AnaAnis.MUsliMah said...

Omeiiii2x^^!..

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

Cik Bell said...

kad raya yg comel..kombinasi warna pun ceria..mmg ssuai utk aidilfitri lah ;)

ice lemon tea said...

ceria di hari raya ^^
Camat Hari Raya

singgah:
http://akmalsarihan.blogspot.com/2011/08/wajib-singgah-sini.html