Monday, August 1, 2011

64 DOODLE dah siap! meh tengok meh :)

Assalamualaikum..

Salam 1 Ramadhan..ade yang tak puasa ke harini? yang pompuan tu aku paham la..kalau laki jangan ponteng puasa ye..tahun ni kena puasa penuh, ade budak tu nak belanja KFC..haha..kan Ayie kan.. :P

Hari ni baru sempat 'tayang' doodle comel/comot yang aku dah siapkan..sempat siapkan 5 dulu untuk Lea, Cunndaa, Unna, Anis & Mummy Qis

Semua doodle ni aku buat berdasarkan warne blog diorang..kebanyakan mesti ade warne purple atau pink dalam blog..itulah perempuan..hehe..same macam aku jugak, suke warne-warne tu..

Jom tengok hasil titik peluh aku one by one ^_^
korang tolong bagi komen ye supaya aku leh perbaiki lagi skill..:)

1) Doodle untuk Lea
Warna tema: Purple + Pink
~ Baju kurung moden + shawl ~
Posing sopan je & nampak manis ade reben kat tudung tu..hihi

2)  Doodle untuk Cunndaa
Warna tema: Biru + Pink + Kuning
~ Baju kebaya + shawl~
Peace! tangan dah nampak comel sikit dari doodle aku kat header tu..haha

 3) Doodle untuk Unna
Warna tema: Pink + Biru + Hitam
~ Budak ni ganas, jadi buat seluar kat die with tshirt..:P ~
Dah upgrade shawl ade corak..kasut tak leh belah...haha

 4) Doodle untuk Anis
Warna tema: Ungu + Kuning
~ Berseluar + blaus + tudung SITI (hehe) ~
Fokus kat tangan ye..hihi..berjaya jugak buat bentuk LOVE tu..

5) Doodle untuk Mummy Qis
Warna tema: Ungu + Hitam
~ Skirt labuh + blaus + tudung ARIANI (haha) ~
Mula-mula nak bagi pegang payung, tapi macam pelik lak..so bagi pegang kek..hehe..sempena hari jadi Mummy Qis baru-baru ni..

Harap korang suka design comot aku ni..nak SAVE klik kiri mouse..
Hak cipta terpelihara, dilarang mencuri DOODLE kat atas ni ye..untuk yang berkenaan SAHAJA

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

64 bijik anggur:

Unna said...

hahahahhahaha! comel je kan? tetibe rasa mcm ninja -..-' hikhik

sape ckp unna ganas? unna sopan tahuu. hihihi

kotak bulat said...

alahai...cantik2 nya..
huuu..jeles gila!

qeen.3c said...

mana kita punye? >.< merajuk! HAHA

caliph shuriken said...

dodol yg paling mahal kt sini yg tangan wt love tu.. kali pertama tgk cmtu, hikk...

adan said...

cundda nyer comel.. macam gadis desa je.. ehehe.. semua pun comel.. kreatif sungguh tuan blog.

cucu umie said...

yerlh..nak blnje sis KFC nie..kan nty cuty sem3 nak masuk sem 4 nak lepak kedah..hoh bolehlah jumpa sis..ngeh4x... btw, xsabo nk tunggu doodle ayie (poyo jap)..ngah3x

ifwat SAHAJA said...

wow! comel la.. haha.. ifwat punya takda ka? lalala :P

Miz Novexx said...

comelnya!!! doodle yang wanie buat macam dah pro ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel semuanye..suke2x..
Thx wani..akak amik ye.. ;)

shida'R said...

comel nye hehe...lawa2 semua hehe.. :)

aimie amalina said...

waaaa
jelesnyeeee
heee
nak doodle gak
kikiki
camat pose+sahor!
>__<

Mister Nars said...

Cantik2 ar dodle ni... nak belajar gak la..

Lea IsNaw! said...

ala..nape sy pakai baju kurung?
nak pakai skirt..hehe

takdelah, xkisah pun.
thanks ye wanie =)
sy amek ye

ainaa said...

nak doodle jugakkkk >,<

ainakhani said...

so cuteeeeeeeeeeeee NAK JUGAK :D

Abang Stalker said...

dudel utk unna x bole blah la..bkn main ranggi.HAHAHAHAH ;))


comel2! :)

LiFe KaMi said...

selamat menunaikan ibadah puasa,
semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT..:)

Puan Kutu said...

wah comel2..suker2..ngan k,mimi pun kemain lg doodle comel.sok besday akk,doodle utk akk takder ke?ahakz...:)

TYNTHA LANA said...

~ doodle tu cantik dah yang.. :)


Sekali lagi, Salam Ramadhan buat teman blogger.. pejam celik, dah melangkah hari pertama bulan Ramadhan..usia makin bertambah..amalam jangan makin berkurang pula ya ^__^

Bro ahmad said...

wanie comel dan cantik..dodol bro tak de ke?

RuSyDi said...

comey nyer doodle2 nie...geram tengok..haha;)

Tengku Puteri said...

comel! smkin sedap la dodol kamu...=)

Diana @ bilakukatacinta said...

salam ramdhan wanie...ee..pose tak? sume comey2 lah...

Mrs.Yie said...

eeee...cantiknyeeee..jeles ah.. :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

doodle untk unna tu nmpak cool..

yg untuk anis tu nmpk ayu ja..

aTy _faRed~ said...

pperrgghhh...cantik..!!! teror giler buat...!![jeles nak satu jugak]..hahaha..;p

zoe said...

boleh buat doodle untuk sy jugak? hehehe

Fariza said...

napa cntik sgt ni.
jelez lah/ huhuuhuhu.
buat kena byr rm bp?

cik tikah said...

nak gak :(

QuEenOFuxer said...

comelnyeee:)

diana said...

ala..
curi je..
bukan wanie tahu..
hahhahah

Bui Junaidi said...

dudel kak bui takder ker..
nak jugak lah satu..

aima mazlan said...

comelnye!
:)

ainondreamergirl♥ said...

chomel je doodle. warna striking. follow cni :D

Pyka Rahmat said...

kemain meriah doodle semua ni. hihi

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

syrupmasin said...

haha..comel je kak..macam nak raye pulak aku tgk doodle nih :D

azwa amani said...

amani punya dear ???huhuhu

ïêmå å¢klê§ said...

comeynya...
nak 1..
hihi

anis aneesa said...

waaaa...tomeynye doodle shaye..suke2..pepel n kuning mmg cun..hik3..yg x tahan tu tangan wat lov r..mmg tomey..=)

ILA HonEyBuNNy said...

alooo comeiiinya...

sukanya ila tgk..huawwaw...

tergoda ila tgk..ahhahah

marina anakcikbob said...

rajinnya ko kelebet detail2..

cik pip said...

wah cantik..nak gak...

amna said...

as'salam :)

comel comel comel comel
kreatif la lukis doodle tu ^^

ZouL said...

canttiikkk doodlenye ye..hehehe..

iMBobo said...

cantiknyee..laki punye tade?hehe

Ini Kisah Tia said...

semua comel .. grrr ~~

Bro ahmad said...

wanie buat dodol raya pulak hmm..baru puasa sehari citer raya pulak,

najihah sahami said...

peewittt...comellll la sayammm!!!

izfanora said...

jealousnyer wanie.. huhu..

Bob Merley said...

cun gila (=

laskar pelangi said...

wanie sayang! sangat comel doodle tu semua;) part tangan bt love tu pelangi paling suka. kiut sangat:)

SyUhAdA said...

comelnye..

shedameor said...

sheda nak jugak. boleh tak ? *buat muke kesian :)

ILA HonEyBuNNy said...

wanie...

xdapat jugak ka hadiah tu? ila n sifu minta maaf tau...masalhnya sifu ckp dah xdk loket dia tu..hurm..xtau nak wat gane skrg..

merahitujambu said...

alahai..kuit miut..sy pon baru belajar buat..baru trade dgn beberapa org..salam ramadhan

A retarded kitty said...

fuyoo! makin terer mendoodle

Syuxer said...

wah doodle2 semua tuh cantik..:)..best ar orang dapat tuh heheh

Asyila Zainuddin said...

wahh.. kreatifnye die! hehe.. lama2 nnti mesti makin terer buat kn.. :)

akoo pae said...

likee yg no 2..
hehee

Nizam Ijam said...

cantiknyer..nak jugak..hee

lilypelangi said...

selamat berpuasa :)



saya nak juga ley ? heee

Anif Abdullah| AA said...

mau jugak.. hehe ^^

cunndaa said...

kesemuanya cumel dia..
dah ada peningkatan dalam melukis katun2 cute ni
nanti boleh improve lagi kan..
yang doodle tgn luve tu cunndaa suke...cute sgt2..

tengs jugak lukis doodle tuk cunndaa...pinggang i ramping jadinye...kekekekee...

muaaahhh seketul.