Tuesday, August 2, 2011

41 Pemain bola sepak dengan pilot mane lagi HEBAT?

Assalamualaikum..

Thanks yang puji melangit DOODLE aku semalam..hehe..yang mintak buatkan DOODLE tu buat mase sekarang aku nak rehat jap..ni pun ade lagi 2 DOODLE (untuk Alif & Ekmal) yang aku janji nak bagi tak siap lagi..hari ni nak tunjuk DOODLE laki lak, bagi korang muntah hijau..sesungguhnya aku tak pandai buat DOODLE laki, tak bape nak comel, err ke tak comel langsung?

DOODLE pemain bola sepak ni khas untuk






























Dah janji nak bagi DOODLE kat die (walaupun die tak pantas komen hari tu..haha)
Banyak kecatatan ni, sorry ye ayie..hihihi..tangan keras lagi nak buat DOODLE laki..haha
DOODLE kedua lak untuk bakal PILOT, Syazwan..
















Betul tak ni uniform PILOT? main hentam je..hihihi
aku tak bape nak suke warne seluar ni, kalau tukar jadi kuning kang confirm die tak nak..haha


Tu je untuk hari ni..dah muntah hijau?

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

41 bijik anggur:

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

hebat PILOT lah ..!! tp at doodle tuh , smart pemaen bola sepak .. :)

cucu umie said...

perghhh..pemain bola sepak sis bg dekat ayie..ayie kurang bola sepak just reti futsal...btw, thnkkx sis..nie syg sis ketat nie..hehe ayie nk bt header baru pakai dodol nie..kehkeh

mood: nak demam nie..hohoh

caliph shuriken said...

smkin byk versi dodol kt sini, chayok2 ^^

alif haris said...

hehehe .. makin giat buat dodol kak wanie ni hehe :)
eh tu pilot ke kelasi kapal ? hak3 .. :D

shida'R said...

wanie mmg comel tau! suka tgk hehe dua2 cute!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel..nmpk macho doodle ni.. ;)

Asyila Zainuddin said...

suke yg pilot tu.. hehe.. still cantek jugak! kite xreti nk wat gitu.. :)

Syazwan Che Deraman said...

waahhhh..terharunya..terima kasih sengat sangat sebab buat doodle untuk saya..

comel gila..thank you so much!!..

selamat bersahur!!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

fulamak..cool2..

laskar pelangi said...

dua dua HEBAT:) ada kehebatan masing masing kan :)


makin cun doodle wanie:) good job dear

Syuxer said...

wah hensem dua2 doodle neh..

kalau tanya mana satu lagi hebat kerjaya..sudah tentu pemain bola sepak..:)..gaji masyukk..femes dan nora danish dan lisa surihani mesti ada dalam list untuk dikahwin..ahahahha

RuSyDi said...

wah,doodle pakai jersey harimau malaya...like it;)

Chempaka Sari said...

comel je awak.. kacak je...

Tengku Puteri said...

comel la doodle laki wanie buat..ada identiti sendiri...=)

Diana @ bilakukatacinta said...

disebabkan skang demam bola..maka football player lah paling besh....

rara pinkmafia said...

wahhhhh cantek,tp bg akk akk tak suke 2 2 sbb 2 2 tak leh caye.hehhe

Lea IsNaw! said...

saya suka pilot! hehe

Bro ahmad said...

comelya dodle ..ayie dah letak kt header dodle tu hmm

pCL [p@kcikLie] said...

salam singgah..doodles utk pokcik2 xder ke..haha :P

Bui Junaidi said...

pilot lagi hebat kot..hahaha..tp serius,dudel yg wanie buat cantik apa..bila lagi nk buat utk kak bui..hehehhe

Anif Abdullah| AA said...

wahh,smart ah kapten tu..nak gak! ^^

cunndaa said...

2'2 hensem la wanie...

pilot kacak,
pemain bola pulak hensem..
heheeee

sama la, cunndaa pun failed bab2 doodle laki nie..

MamaEma said...

salam kenalan dr blog mama qis

cantik doodle yg kamu buat ini

~ NANA ~ said...

YG PILOT TU SMART LA...HIHIHI

ïêmå å¢klê§ said...

waa macam gambar betul dah pilot 2(bodek2.haha)

syrupmasin said...

wuahaha..asal nk muntak hijau kak?? :D

e k i n ♥ y u s r i said...

buatkan ekin punye ngan tunang boleh?

lilypelangi said...

dua2 hebad dua2 superb !


comel sgt taw :)

meaw said...

waduhhhhhh,makin pandai la wanie ni kacau dodol,hehehe...comel!hehe

sifu im said...

aku suka men bola..dan aku suka kumpul kpl terbang mainan..tapi aku x nk jadi pilot..hoho


weh..adiah ko x smpai lagi??huhu..cmne er??

izfanora said...

wanie oi.. comelnyer.. boleh terbyg muka si ayie ngan syazwan tue tersengih puas..hihih..

fatin hanani said...

Wanie fatin suka tgk header yg ritu.ritu comey hehe.

Emm pandai wanie wt doodle.senang ka?

ILA HonEyBuNNy said...

yela sifu..

hadiah wanie xsampai lagik..aku tanya ko..ko tanya wanie lak..hahha

wanie..kedua-dua cantik...jadi hobi wanie lak ye buat dodol...eh silap...doodle...ehheh

Ini Kisah Tia said...

ololorhhhhh ... pilot tu comey jep .. pewot muncet .. ngeee ~~ bilo le Tia dapek satu ni . ahaha :D

Fathiah Hamim said...

lambang nike tuh terbaek! hehe

bombay said...

sumpah superb der!

iMBobo said...

yg hebat wanie lah sbb buat doodle ni hehe..pilot hebat jugak sbb bawak kenderaan plg besar hehe..pemain bola sepak hebat juga sbb boleh rebut bola 22 org atas padang :D

Abang Stalker said...

hahaha..comel je,kacaks. :) untung depa.

Wanie said...

ILA

tu la, pakat 22 dok tanye wanie ni..p tanye posmen..haha..no hal la, dah nak buat cane benda pn dah xde..huhu..mungkin raya ni ke kot2 baru nak sampai kn..heee

myra yusreena said...

walaupun dodol footballer agy semat,kite tetap nk puji pilot tuhh..hihi

caya ah,abg wan pilot yg coolll..hihi ;DD

btw,due2 pown kiutt sgt ! ;)

Nizam Ijam said...

cantiknya..jekes tgok..hehe