Saturday, December 31, 2011

28 Entry terakhir ~ gambar tadika ku

Assalamualaikum...

Dah banyak hari aku tak muncul dekat blog korang..thanks yang sudi lagi singgah blog aku..hari ni nak keluar jenjalan, tak dapat nak blogwalking lagi..ni mungkin entry terakhir untuk tahun 2011, esok dah masuk tahun baru!!! azam tahun 2011 dah tercapai ke? kalau belum postponed masuk tahun 2012 pulak..keke

Seperti yang dijanjikan dalam entry sebelum ni aku nak tunjuk gambar tadika tempat aku keje..sangat cantik dan comel ok..sejuk mata memandang..hehe..sebeum ni ade yang tanye name tadika tempat aku keje, tadika ni namenye tadika mekar, cawangan graceland kindergarten and nursery..orang sungai petani kalau tak tau nak kena ni..hehehe..tadika graceland dekat Bandar Puteri Jaya, tadika mekar dekat Bandar Utama..sekarang dah tak boleh daftar rasenye, dah full..ramai gile budak tahun ni..habih la aku..
 Selamat bercuti dan selamat menyambut tahun baru 2012 <-- sambut dekat rumah sudah tak payah nak hu ha hu ha sangat la kan..hihihi

Esok keje! 2 hari lagi dah kena mengajaq! 

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

28 bijik anggur:

Cik Jingga said...

oh...kerja jd cikgu rupanya..hohoho.. best la budak2 tu dpt cikgu best.. ngeh ngeh ngeh.. happy new year ya,.. semoga semua azam tercapai.. ^^

syrupmasin said...

haha..aku tak tau pon kak tadika tu :P

btw selamat taun baru noh cheq :P

cik ika said...

wee..have a nice day too dear..

best kn aman tadika..relak je..

Ujie said...

takde sambut2 pun thn baru..
cuma ada la target sikit.

EnciK AxixOu said...

cket je budak2 ny..hee

Aien Not Alien said...

selamat melayan karenah kanak2 dengan sabar ye wanie... :)

Cik Azizah said...

tempat menarik perhatian kanak2..syok2...bestnya layan anak2..hehe

Puan Kutu said...

hehe akk bkn org sg petani tau..selamat tahun baru dan selamat mengajar ye..

Saddila said...

kakak . mcm best je . heee mcm comel gila . haha
dulu dila ada mintak nak jadi cikgu tadika/pra ni . bila dah dpt , dila tolak . rasa menyesal -_-'
GOOD LUCK KAK :))

Tukang Karut said...

cikgu cikgu, ada jumpa budak terberak dalam selaur tak?

Norlida Ramli said...

wah..dh jd cikgu tadika ek?bestnya dpt main ngan budak2 :)

myblog said...

Tajuk entri menakutkan..ingatkan nak resign dari berblogging..
Selamat Tahun Baru
http://hanifidrus.blogspot.com

ILA HonEyBuNNy said...

wanie...

muahh miss u...hehhe

selamat tahun baru wanie...;)

cepat2 nek pelamin..hehhe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik jer tadika ni..
Bestlah wanie dah jadi Cikgu...^^

*Happy New Year Wanie..^_^

Yatie Awang said...

nanti dengan cikgu2 sekali yang main..teringat zaman kanak2 kita dulukan??? hahahaha...

SELAMAT TAHUN BARU FIRDANI

shida'R said...

wahh best tau mgajak..position kite sama dear ^_^

alif haris said...

comel tadika kak .. hehe :D

Miz Novexx said...

Selamat tahun baru Wanie, keje elok2 ye...
nanti dah dapat gaji boleh belanja gi i-City, kan kan??? (^__^)V

caliph shuriken said...

sy pun keje jgak pagi ni, huh..

*hepi new year fir ^^

aimie amalina said...

heeee
cikgu wanieto tu mest tgh stdy math kan
kekekeke


selamat tahun baru cikgu :))

aRa ❤ aFiq™ said...

wow, tadika n ye comey.. smgt budak2 na blaja cmni.. nway , epy new year cik wanie.. lame xmai cni :)

shedameor said...

tadikanya comel. cikgu2 and pembantunya comel tak ? hihik

happy new year :)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

pening la pale jaga budak kecik,huhu

budak penjara said...

klu skolah tadika aku dulu ade glonsor ngn mainan bnyk2 gtu.. comform ak g tadika setiap hari..haha

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

Selamat tahun 2012...selamat mengajar..mesti best kan ajar anak2 sekolah tadika

[PCL] said...

salam, selamat tahun baru 2012.

syiela said...

camne ngan anak murid so far ok ke...

kalau dapat cam iqbal jenuh la.. hari ni tetap kena dukung bawa masuk kelas walau dah hari ke-2 :)

myblog said...

datng jenguk2//selamat mengjar..
shoutbox dah terminated
datang dari bloglist

http://hanifidrus.blogspot.com/