Tuesday, December 13, 2011

26 Saya suka awak

Assalamualaikum...

Syuhh syuhhh syuhhhh <-- halau habuk! dah 2 hari tak update boleh tahan habuknya...hehe
aku rasa sangat busy la sejak dua menjak ni..busy main game dan baca novel :)



Thanks yang singgah blog aku, nanti dah 'tak busy' aku balas jejak ye~~~

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

26 bijik anggur:

nuyui a.k.a miss YUI said...

t sinopsis novel ni ea..

dilakhir said...

salam,novel tu best x,sory la dila pun kaki novel gak^^

Puan Kutu said...

woo busy ini ke..:)

Lynn said...

hehe2..bca novel dah eyh..

Saddila said...

heee best tak kak novel tu ??
dila tengah baca novel bukan kerana sayang :))

Ujie said...

patutlah sepi je..bz lain.

kalau dah baca novel & gaming..mmg melekat!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wanie..

mcm mana wanie pasang widget google+ kat sidebar tu? akak punya tak boleh masuk lah cedey :(


akak dah folo wanie kat g+ tu

Miz Novexx said...

jeles sebab wanie dapat baca novel.... huhu, tolong bacakan boleh? haritu kat karnival mph ada jual novel ni, tapi macam malas nak beli sebab baca sinopsis macam tak best je... best tak???

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. ptot la ta nmpk cik wanie kite ni..

Tukang Karut said...

take ur time...

anamizu kaito said...

cehh ingtkn td suke kat sape la =P
xde habuk pun aih blog wanie ni..hehe




luv,
cik ana

..cik gugu.. said...

bz kemain~~ heeee~

fiQ'Ra said...

hehe..buku apa tu wani? mcm menarik jer :D

Maicher said...

sis bukan dah start keje ke?

Lea Isnawi said...

best tak novel ni?

syieda ;) said...

best tak novel tu? sinopsis? :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

layan novel ye..bagus juga tu..^^

missxidi said...

best ke novel ni?

♥ p a a n i ♥ said...

aku pulak asik bce komik.haha

apik pehe said...

hahaha..bizi la sangat

shedameor said...

tak suke sangat novel. hehe

Juliet_iRa~" said...

hahaha..rajin main game ek!!;p

ira pon dok bc novels skang..hee..aritu beli nivel 2nd hand heeee

Norlida Ramli said...

wah..peminat novel rupenya..
hehee...

suke main game je ..teheeee,,

Bro Ahmad said...

novel..boleh pinjam wanie?

aisya said...

best tak novel tu? =)

Wanie said...

@dilakhir baru bace separuh..bagi wanie best la :)kisah cinta laki convert islam yg kaya dengan pompuan kaya..