Thursday, December 1, 2011

30 Gambar: Sebelum dan selepas berinai

Assalamualaikum...

Gambar dekat entry sebelum ni sebenarnye gambar dua tahun lepas masa wedding abg aku la..kat bawah ni baru gambar latest aku berinai..hihihi..siries jangan pikiaq bukan2 tau..haha

Sebelum berinai kena pakai protection dulu, aku pakai salotip tak mau bagi comot kat bawah..first time berinai pakai salotip, sebelum ni orang lain yang pakaikan, takdela comot..
ni pakai sendiri kena ade protection..hehe

Ni la hasilnye lepas pakai inai dua jam..tak merah, oren je lebih, dalam inai ni aku letak daun teh sikit..haha..kalau inai mekah baru merah kan? aku pakai kejap sebab pakai 5 jari dulu, 5 jari lagi pakai 4 jam, tapi hasilnye lebih kurang je dengan jari yang pakai 2 jam..
 Time aku berinai budak kat bawah ni lak take over main game guna lappy aku..huhu..kena share lappy 2 minggu dengan dia <-- pengacau punya budak (saja nak bagi dia baca..haha)

Nanti aku blogwalking ehhhh :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

30 bijik anggur:

saya cello191 said...

lama rasanya x b'inai..
teringin~~~~

Saddila said...

ehhh kakak . tak pekat . hihi
dila kalau pakai ape jenis pun , mesti pekat jadinya .
ececehh :))

moshi_boo said...

dah lma moshi x berinai..
^^
tp x bpa nk merah sngt kan

aRa ❤ aFiq™ said...

awat ta bpe terang inai 2 dear ? cara bgos kai salotip.. ta pnh pk.. ptot slalu uat nmpk comot.. :D

Lea Isnawi said...

oh. kena letap salotip eh
baru taw. pasni nak try

tp sejak besar2 ni, segan lak nak pakai inai
nanti saham jatuh

hahaha

Anif Abdullah| AA said...

wahhh.. ingatkan dia kwin td.huhu

Gadis said...

pakai inai ni mmg oren jek..
merah x jugak...

Gadis hari tu pakai inai tube..mmg merah...=)

Juliet_iRa~" said...

haha...;p..
comel je pakai salotip..!

kenapa xpakai maskin-tape?huhu..
y warna putih tuu...sng tanggal sikit kot dr salotip..hee

tp ira kalo pkai inai main taram je..comot sikit la hehehe..

ira xsuka inai y hitam tu..suka oren kemerahan..cantik..:)

Cik Azizah said...

cantik lah..merah oren jer. hehe

fiQ'Ra said...

laaaaa... baru teringat haritu ada tunbuk inai, tapi tak pakai lagi inainya.. hahaha.. ni yg rasa nk pakai inai skg nih :D

org kata nk merah, buh air limau sikit.. :)

Bro Ahmad said...

inai yea wanie...berapa lama hilang tu..p

Norlida Ramli said...

hehehe...
sama la..ida pun br pkai inai ni...
guna salotip ek..gud2..hehe

shida'R said...

msa shida knduri ritu pun beria2 pkai inai hahaa ^_^

Yatie Awang said...

akak baru tahu, cara pakai inai macam tu

anamizu said...

akak ipar pon dulu boh soletape gitu gak..nmpk kemas je bile inai tu dh kering kan?hehe



luv,
cik ana

cikgu ainura said...

wah.. cam wanie plak nk nikah.. :) hahaa

sergeant keroro said...

macam vampire lak :P

Wanie said...

@Saddila ha,ah tak pekat, pakai kejap je..hehe..belagak ye, bak sikit inai dila..kot2 pakai boleh pekat :)

Wanie said...

@aRa ❤ aFiq™ ha,ah sume pakat dok kata tak terang, tak pekat tak merah..kuikuikui

Wanie said...

@Lea Isnawi hahaha..acece, xpyh la nak jaga saham sgt kan :P tak pakai cincin saham still maintain la lea :)

Wanie said...

@Gadis nanti kawen nak pakai inai tube gak la..hehe

Wanie said...

@Juliet_iRa~" eh senang je tanggal yang salotip ni pun..kena air senang je ira..maskin tape takd ekat umah :D

Wanie said...

@fiQ'Ra eh?baru tau pasal air limau..yg tau pasal daun teh je sebelum ni..thanks eh :)

Wanie said...

@Norlida Ramli die pun pakai gak?haha..ade pape ke? :P

Wanie said...

@sergeant keroro bukan macam alien ke? :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiklah wanie..
akak kalau berinai..comot jer..tak terpikir plak nk salotipkan jari tu..huhu..tips bagus ni..^^

Puan Kutu said...

siapakah gerangan budak itu?haha..

org kata inai nie ikut darah..mungkin darah wanie tak sesuai pkai inai..pudar jer kaler.hehe..

mungkinlah inai tu tak power kan wanie?

Wanie said...

@Puan Kutu hahaha..ala, kak sesuai la..inai ni yang tak power ni :D

caliph shuriken said...

owh, patut laa elok jaa pakai.. guna teknik salotip ka, hukk...

Lynn said...

bru jer nk pk bkn2 tup2 baca sikit dah gtawu jgn pk bkn2.. :D