Wednesday, December 14, 2011

27 Nak buat Hash Browns Potato!

Assalamualaikum...

 Sape pernah makan Hash Browns? tak tau Hash Browns tu ape? Hash Browns ni sangat yummy sesuai untuk breakfast atau minum petang..luar tu buat dari roti tepung (kalau tak salah aku la..hihi) dan dalam tu ubi kentang..aku pernah makan yang segera je beli kat UO, dah tak ingat brand ape..tapi memang sedap la..esok nak try buat, baru nak godek godek resepi..kuikuikui..
Gambar: Google

Sape pernah buat meh share resepi meh :)

Pssttt: Tengah blogwalking ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

27 bijik anggur:

Saddila said...

makanan !!!! sedapnya .
*wahai perut , bersabarlah dikau ye demi kurus .

Sally Yatiey said...

nampak sedapppp :D
hihi ^^

Maicher said...

sy pon beli yang segera je.
memang sedapp!

Miz Novexx said...

sedap sangat, kecur liur tengok gambar tu

Norlida Ramli said...

nmpk sedap!
tp x penah mkn lg...
br 1st time dgr nma dia..haha

mira maisara said...

cam soodap jeee

Lea Isnawi said...

tak pernah makan pun =.='

Lynn said...

nk tutorial buat ni..!! ^_^ sdpnyer...!!

Bro Ahmad said...

makan dengan burger pon sedap wanie

Bro Ahmad said...

nak iklan banner sini wanie

http://broahmad.blogspot.com/2011/12/blog-banner-terbaik.html

syieda ;) said...

ohh, hash browns potato nama nye, syieda penah makan. tapi tak minat sangat.

Puan Kutu said...

tu dia cantik menarik tertarik kau memang da boom.pos sini sikit!hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah buat..selalu beli yg segera tu jer..memang sedap..^^

sea_lavender said...

terus rasa lapar pagi2 nie~~ post la kt kampus kte~

najihah sahami said...

waa..nnti share la resipi eh. hehe

Bui Junaidi said...

sedap ni..cicah dgn mayonis..nikmatt..hehe

dhiera said...

tak penah makan~

diana said...

tak pernah buat,,.
nanti tunjuk sini ye>>;p

Ujie said...

akak pun sukaa sgt. tak penah buat sendiri, just beli yg frozen tu.

*smap labu..sama sekolah kita?

Juliet_iRa~" said...

hee..rajin!

ira br godek2 resipi nak buat cupcake..heee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

x penah buat dan x penah makan huhu..

Aien Not Alien said...

suka makan je..nak buat?? huhu..

entah kurun keberapa baru buat...

shedameor said...

mne resepinya ? nampak menarik je :)

Tukang Karut said...

hash brown McD sedap...

siti kektus said...

makan pon tak pernah. apatah lagi, resepi nak membuatnya. hehehe :)

ILA HonEyBuNNy said...

wanie...

cepat lanja ila..hehehhe

aRa ❤ aFiq™ said...

wah nmpk cdap la..