Monday, December 5, 2011

20 Laksa johor, aku dah bernikah?

Assalamualaikum..

Harini berbuka makan laksa johor..pernah makan? first time aku makan laksa johor..
boleh tahan rasenye..
 Semalam aku g klinik gigi, doktor gigi tu tanya, "awak baru bernikah ke?" <--kahkahkah
tau la pakai inai pun, inai aku yang pudar ni die perasan jugak..ade ke pompuan yang dah kahwin tak pakai cincin eh? yang aku tau pompuan mestila pakai cincin kalau dah nikah..cincin pemberian suami tersayang tu, tak pakai kecik hati suami kan..hehe

Ila dan mummyqis je perasan nampaknye aku letak button komen dekat bawah..sebelum ni aku tak boleh nak ubah button komen tu letak bawah, jadi aku kena edit balik dari mula, maksudnye buang sume dulu..huhu..tapi ade masalah lain pulak datang, button label tu pulak timbul..malas aku nak layan..huhu
dah untick 'labels' tapi still muncul jugak..ZzzZzzzzZ

psssttt: blog abg stalker dah pulih :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

20 bijik anggur:

Norlida Ramli said...

pernah gak mkn laksa johor..sedap tp prefer yg laksa penang lg.hehe

oo..smlm private edit utk button komen ye?hehe

Cik Azizah said...

walaupon jijah kg johor tapi tak reti makan laksa johor sebab kuahnya bersantan..tak suke! jijah suke laksa penang lagi...rasa2 ikan rebus..ekeke :p

..cik gugu.. said...

erkkk baru sudah mkn laksa jhor~

farah hanim said...

HEHE
doktr tu tnye,mgkin tnda2 die suh nikal awl2 tu
hohohh :P

semutsengal said...

weewiittt,

bernikah tak ajak pun.


LALALALALALALALALALA

Lea Isnawi said...

tak perasan lak ko ubah apa.

pst kenapa di tapaw laksa tu

nak bg kat sapa2 ker?

tieykah said...

wah!sedapnya laksa

lama tak makan:(

shedameor said...

anda dah bernikah ? hehe

Cik tikah said...

wah wah wah! ada org ckp dia dh bernikah. hehe..

Tukang Karut said...

aku pun malas nak edit2 blog ni... ubah satu mesti terubah semua sekali...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah mkn laksa johor wlupun duduk kat johor..nampak sedap jer tu..^^

Puan Kutu said...

eh 1st time makan laksa johor?biaq betui wanie.hehe..

ye la muka berseri2 macam pengantin,tu doc tu tegur.kehkeh..

akk pun tak pakai cincin kawen sbb ada batu.yg dok pakai skang cincin tunang jer.:)

ILA HonEyBuNNy said...

okeh...

wanie buat ila lapar laksa johor..hehe..

ngeh3...mst la ila pasan..hehe...;)

[PCL] said...

singgah si lak... ada laksa johor, emm sedapnya...

aRa ❤ aFiq™ said...

laksa johor lame da ta mkn.. amboi bru kawen naa.. ta jemput pown.. :D

Saddila said...

grrr nampak sodap . sabar dila . diet . diet -__-

erkk masalah apa tu ?? tak pernak kena pun kak . hihii gud luck selesaikan nya kak :)

Abg Stalker said...

laksa johor..abg x brp suka. +_+ laksa penang sdppp.smpai menjilat pinggan :D melampau da tu.

caliph shuriken said...

slalu org nk nikah jaa layan pakai inai2 ni, hukk...

Ezad Skytech said...

hee...sedap jugak laksa johor ni...unik sebab guna spaghetti...hee~

diana said...

laksa johor tak sedap sangt..
biasa2 je rasanya..
laksa kedah tetap dihati..:)