Wednesday, December 21, 2011

22 Rambang mata tengok mainan budak

Assalamualaikum...

Dua hari lagi birthday Damia, tengah cari hadiah yang sesuai untuk budak nakal tu..hehe..kalau search mainan budak dekat google macam-macam kuar, last-last aku cari kat FB je..memang rambang mata tengok dekat page Toysfortoddlers Shop..cadang nak beli swimming pool kat Damia..

Puas ke main air kalau kecik macam ni? hehe
*RM80
Kalau yang ni, aku boleh join main air sekali..haha
*RM350
Ni pun menarik gak..tunggu Damia besar sikit..
*RM180

Ini pun ok jugak, boleh kurung die dalam ni..kuikuikui..name ape eh benda alah ni?kubu?
Tak sesuai untuk umur Damia ni, kena tunggu pandai berlari dulu..
Ni beli untuk diri sendiri..haha..masa kecik dulu tak puas main, mane ade set masak-masak sekali dengan meja..untung budak sekarang..hehe

Piano ni terbaik..besar nanti Damia mintak Umi belikan eh..hihihi

Yang mane menarik bagi korang dan sesuai untuk budak umur satu tahun? hehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

22 bijik anggur:

aimie amalina said...

gagagaga
ape ke comei bebeno mainan sume tu
bole x sy joinnn
hehehehe :p

Puan Kutu said...

dr belikan mainan yg mahal2 tu,baik belikan koleksi buku cerita.hehe pendapat akk sajalah..:)

Ujie said...

setahun..kecik sgt nk main air. bahaya sikit.

piano kot..tak bahaya & mesti happy dgn bunyi2.

Juliet_iRa~" said...

bajet bape bajet?hahaha

y 1st sekali pon ok..;p..tapi kalo m.cik dia nk join sekali kena beli y 2nd pic tu la..heee ;p

cucu umie said...

bglah motor barbie tu sis.. sesuai untuk damia.. nty lama2 pandai nek motor..haaha

Saddila said...

kak wanie belikan yang mcm kubu tu . nnt die mesti asyik main dlm tuu :)

budak penjara said...

haha yg hrga 350 tu pn xleh nk celop 1 tubuh..klu cmtu, baik beli baldi je..lps tu berendam lam tu puas2..murah pon murah..haha

Maicher said...

yang fes tu cantik. tapi kecik plak.

second lah semart. hehe

Puan Kutu said...

d'king tu kt trafic light smpg 4 dkt giant..eh wanie tak tau ekk,akk igt akk jer tak tau.hehe..

syieda ;) said...

eh! kolam tu, masa kecik kecik syieda salu mandi dalam kolam camtu depan rumah. haha :D

Tukang Karut said...

tetiba rasa nak jadi budak2 balik pulak...

Gadis said...

menan yang gambar 1st tu kot...

nampak comel..
tapi wani jgn mandi skali plak..
hihihih

shedameor said...

kolam mandi tuu. bestnya dapat auntie macam sis wanie ni. sheda nak jadi anak sedara boleh ? nak hadiah warna pink tuu. hehe

zunah said...

beli semua je lah senang. haha :D

hazaryu said...

kalo stakat nk beli kolam tu, baik ko beli kat giant je...aku rasa lg murah kot harganya..

Cik Azizah said...

semua comey...kalau jijah,jijah amik kereta tu kot...hehehe

Abg Stalker said...

1tahun kecik lg,nk beli pool yg 1st tu pun kne ada org jaga dia.tp ok la nmpk menarik,supaya dia x tkt air. :)air pun x byk dlm tu kn,agak2 je.

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pown rmbg mata tgk.. 1thun ta taw la na bg apa..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

damia setahun dh blh memapah dan duduk dgn betul rsnya..boleh blikan mainan yg beroda tu..bebudak suka..


kalau yg set memasak tu x yahlah..itu budak dh besar pndailah main..kalau bidk baya dia habih dilempar je nnt..


kalau yg mcm kurungan tu tgk budaklah..ada budak suka..kalau mcm anak akak x monya dia..


kalau kolam tu best jugak kalau damia ada kakak nk main sekali..atau wanie nk mandi sekali haha

syiela said...

berkenan kat poll yg atas tu cantik la.. ada bunga2 lagi

Juliet_iRa~" said...

kecil dr swift...swift mahal lagi..;p

ira xtgk lagi kat showroom..survey2 je dl..nt btl2 nk beli br tgk..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kalau barangan budak2 memang rambang mata dibuatnye..lebih2 lagi kalau memilih pakaian..nmpk yg cantik mcm semua jer nk beli..

Kolam yg besar tu lah wanie..maksu Damia boleh join sekali..mesti Damia pun syok main air tu.. :)