Friday, December 2, 2011

16 Carta alir untuk menempah header/template

Assalamualaikum...

Kena buat jugak carta alir ni bagi memudahkan blogger yang nak menempah header/template dan memudahkan aku jugak..hihihi..pastikan yang nak menempah go through step-step ni dulu sebelum buat tempahan ye..
PENTING!!
1) Aku tak kan bagi no akaun selagi tak dapat details tempahan yang lengkap
--> lebih suka kalau ade maklumat lengkap baru dapat gambaran jelas cane nak buat tempahan korang
2) Aku tak kan buat tempahan selagi takde bukti pembayaran
--> senang je kan, amik gambar resit, hantar kat email aku
3) Tempahan akan siap paling lewat seminggu lepas bayaran dibuat
--> kalau banyak pembetulan, lagi lambat la siap..hehe
4) Kalau nak request buat pape selain header/template boleh inform dekat email
contoh: banner, watermark --> mungkin dicaj mungkin tak
5) Ade soalan pasal tempahan, boleh tanye kat email, jangan malu2 ayam k :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

16 bijik anggur:

Cik Azizah said...

siap ade flow lagi tu! pasni hasilnya terbaik!! chaiyok wanie!

Syuxer said...

bagus..:)..dah guna bakat yang ada untuk buat bisnes..itu namanya reti guna kelebihan bakat..:)..

semoga bisnes ni berkembang jayanya..

caliph shuriken said...

canggih step ni.. kali terakhir sy wt flowchart wktu keje web designer dulu, huh...

Nur Zulaikha said...

wahhh..job sambilan ke cik wani?hehe..anak sedara ok?

Saddila said...

dulu teringin nak suruh orang buatkan . tapi sekarang , dah tahu sikit2 edit blog ni , so tak perlu lagi upah orang . hikhik

Munnafendy said...

nak tempah! kalau ai design sndiri wani buat boleh?

budak penjara said...

kak ko ase ak patut tukar tak header aku??hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik jer carta alir wanie ni..step dia sgt jelas..teringat zaman study dulu kena buat carta alir..^^

LiFe KaMi said...

wah bole tempah header dan template kat sini,
memang cantik pun blog kamu,
semoga ceria selalu..:)

aRa ❤ aFiq™ said...

ada soklan..
ari2 an ara ada pomote blog cik wanie kat bloggers2 yg na edit blog.. soalan nye.. ada comision x ? haha

Gadis said...

agak2 mahal x kalau nak tempah header..

1st time Gadis tanyer harga header..huhuhu

Aien Not Alien said...

bagus...siap ada carta aliran lagi..


memudahkan semua orang...termasuk kamu wanie...hihi..

fiQ'Ra said...

hye wanie comeyyyyy.. boleh ambil blogger card untuk geng fiQ'Ra yer.. thankss :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/12/pemenang-jacket-34-blogger-card-sudah.html

atau

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.293937517313923.69944.257419187632423&type=1

semutsengal said...

waaaa,


bssnes ni. Cool lah, lagipun nak harapkan tanam anggur bila nak dpt hasil kan.


AHHAHAHAHAHAH

Puan Kutu said...

selamat berbisnes wanie..semoga murah rezeki..Amin..:)

Fathiah Hamim said...

hehe sila ikut peraturan yea. :D