Friday, December 23, 2011

14 Slide swimming pool jadi pilihan :)

Assalamualaikum..

Aku tak sempat blogwalking semalam, update pun tak..nanti aku balas jejak eh..thanks yang bagi pendapat nak beli mainan ape untuk Damia..ade sorang adik ni die suruh aku beli baldi dari beli kolam renang..ish3..ade ke patut..haha..adik yang dimaksudkan..................tengok sendiri kat komen eh..hahaha..akak kutu cadangkan beli buku cerita..sebelum ni penah dah beli buku ABC kat Damia, abeh terburai die gigit dan koyak..buku cerita tunggu umur 2 atau 3 tahun nanti..hehe

Damia suke main air, dah penah bawak die g swimming pool, die tak takut air sejuk sebab tu nak beli swimming pool kat die..ade gak aktiviti menarik selain main tangga, laci, kerusi..ape lagi eh yang die suke main..huhuhu..setelah berbincang dengan kak ipaq, kitorang decide belikan Damia slide swimming pool :)
Swimming pool ni kalau tak isi air pun takpe, just bagi die main bola dalam tu..harga RM180, dapat sekali dengan electric pump..idea asal aku nak share beli dengan kak ipaq, tapi last2 abang aku yang bayaq..hahaha

Nanti aku blogwalking eh..pengsan jap (:

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

14 bijik anggur:

Juliet_iRa~" said...

cehh..;p..igt wanie ni byr..hehehe ;p

happy birthday damie!;p

Saddila said...

hahhaa mcm dila pulak nak main gelongsor tu . haha . kecik2 tak penah pun dapat mende alah tu . dah besar lagik tak dapat . haha

Cik Jingga said...

boleh tahan la swimming pool nie.. terasa nak main pulak.hahahha

laskar pelangi said...

wawaaaaa~

Cik Azizah said...

ya..best2..gan org tua2 sekali main dlm ni..hahaha syokk wooo~~

shedameor said...

eeee, bestnya dapat swimming pool. hehe

Puan Kutu said...

wah selamat duit wanie.hahaha..

besar damia tu mmg tak sesuai belikan buku abc,aiman dulu akk belikan pun siap koyak gak.haha..klu nak ajar pkai flash card ja..

buku cerita ni boleh dibacakan dekat damia epecially masa dia nak tido,jgn bg dia mainlah..klu tak kompem koyak!haha..

apa pun hadiah nie mmg best.klu akk,akk tumpang sekaki.hoho...

Tukang Karut said...

abang jugak yang terkena ek...

nuyui a.k.a miss YUI said...

syiokla dpt men camtu ea..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..sonoklah Damia main..maksu dia pun boleh join tu.. ;)

B'day Qis pun tak lama lagi..tak tahu nak beli hadiah apa..kalau bg macam ni sesuai ke erk..macam best jer tgk..

aisya said...

comel jgak eh..

aimie amalina said...

weeeeee
nak tumpang terjun same boleh
hehehe
main ngn damia
kikiki :))

firdaus said...

mane nak cari benda nie????

Gadis said...

mesti best kan...

Gadis suke tgk brg budak2 ni...=)