Saturday, December 17, 2011

8 Damia ku sayang

Assalamualaikum..

Ok, tau semalam aku tak update kan..sorry ye adik2 kakak2 abang2, separuh mood blogging hilang dalam Castleville..kalau rindu cari aku kat FB ye..I'm always there and appear offline..hihihi..hari ni nak tayang muka Damia yang aku rasa sangat kelakar dan satu lagi gambar die dah pandai pegang botol susu..hee

Tengok mulut dia, muncung macam nak nangeh tapi at the same time mata bulat tak nampak macam nak nangeh pun..masa ni ade bangla tengah tegur die "hai adik, mama mana" 
Dah nak dekat setahun baru mau pegang botol sendiri, sebelum ni orang lain pegangkan, tangan die sibuk dok main something (puting, handset et al)
6 hari lagi genap umur Damia setahun, cepatnye mase berlalu..jalan dah boleh sikit2, gigi 8 batang (dah lame tak tumbuh gigi baru), sora pun bukan main kuat sekarang ni, cakap? tak boleh lagi, pandai sebut "aaa baaa mamamam" dan hobi dia sekarang suka panjat dan turun tangga!

Damia nak hadiah ape? maksu bagi adik nak?hehehehe

Weekend ni ade ke yang blogging? ke sume sibuk p makan kenduri?

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

8 bijik anggur:

diana said...

dah setahun yea??
makin comel la...;)

hari minggu giniakak ingat nak bejalan je..tapi suami kerja pulak..;p

Fikri said...

Hoho.. bdk kcik yg cumil. :)

Saddila said...

mata budak kecik ni cantik laa walaupun tgk drpd tepi . dah besar mesti cun mcm maksu die . ekekekeke .

kakyong said...

salam singgah dari blog amira & salam kenalan.,

nak menjemput join contest & giveaway
http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

Puan Kutu said...

adoi game lg.hehe..

tu dia moncong damia boleh boh penyangkut baju.Comel!hehe..

wah maksu ada ke nak bg adk,itu bkn hadiah dari maksu.ngelat!

dhiera said...

ad ni ha online blog~ wanie je sebuk main game. hekhek

aRa ❤ aFiq™ said...

ololo.. awat mulung muncung 2.. kne buli ngn maksu dea ka ? haha.. amboi maksu na bg adek.. ashane 2 ? :P

Cik Azizah said...

comeynya damiaaaaaaa! setahun da yer..cepat tol...hehe