Thursday, December 15, 2011

18 Review novel Awak suka saya tak?

Assalamualaikum..

Terabainya blog ni, kalau online bukak FB dulu..sob sob sob..yang tinggal jejak kat shout aku tak sempat nak belek lagi, aku mampu 'layan' yang komen je dulu..sob sob sob..busy tanam anggur segala mak nenek kat castleville..novel dah habis bace..sob sob sob..tak pandai aku nak review..sape yang suke bace novel gerenti suke novel 'Awak suka saya tak?' sob sob sob

* sob sob sob penangan baca novel 'Awak suka saya tak?' sob sob sob

Novel ni tebal oo, 1058 muka surat saje!! sehari tak leh habis baca kecuali mengadap novel tak makan minum keje dan tido..hihihi..cerita die lain dari novel lain yang aku baca sebab hero bukan Melayu tapi kacukan Amerika-Korea-Cina yang masuk Islam..novel ni jadi tebal sebab si hero lupa ingatan pulak, lupa yang dia dah bertunang dan dia dah peluk Islam..dia lupa ingatan sebab jatuh kuda, 2 hari sebelum hari akad nikah..adoi..sob sob sob..part ni la yang paling sedih..lepas jatuh kuda, hero tukar perwatakan dari alim jadi gatal miang dan terlebih romantik? nak tau menarik tak menarik baca sendiri okey? hihihi

by Melur Jelita <-- ade name kak mimi dekat bahagian 'Dedikasi'

Pssttt: Aku nak buat GA la, agak-agak ade tak yang nak join? sob sob sob

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

Ujie said...

fuh..tebal sgt!

GA hadiah best bolehla join..hehe..

takle, kalau mudah rajin la join. kalau kena perah otak..susah sikit la.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

nak cari novel nie!!

Juliet_iRa~" said...

penerbit apa wanie?

mcm best jeee...hee

pss : nak join GA!!

nasha sanza said...

ga,hadiah novel nak jugak..macam best jer,sebab tengok ramai yang beli..

Saddila said...

awwww jadi gatal miang romantik ?? sweet je . *tetiba

Rina Rossoneri said...

berapa rating tuk novel nih

syieda ;) said...

alorhhh, ngatkan nak cite sampai habis. huhu. dah excited dah ni nak bace :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

macam sedih plak citer nyer nih..sob sob sob.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..mcm citer satu novel ni..ilham hati lau xslh..

wat lah GA..leh join ^__^

Bui Junaidi said...

mcm menarik jer jln cerita novel ni..ni yg buat kak bui nk g carik..

Puan Kutu said...

k.mimi memang suka sgt novel nie.ada dedikasi tu wah terharunya..

bg akk pinjamlah novel tu wanie..hehe

aduh wanie sudah ketagihan game plak..:)

izah :) said...

macam est je,tapi tebal sangat ..ergh..

Tukang Karut said...

saya pun suka awak... wink,...

ILA HonEyBuNNy said...

haippp...sama la ila..lau baca novel rasa nak habis skrg tu jugak..hehe

lama xterjah wanie...muahh..miss u..

dilakhir said...

mcm best,nti dila nk try cri..oye try cri buku biarkn ia berlalu,crte tu best :)

zieyha said...

macam best je novel tu ..btw , bwtlha ..msti rmai org join :D

Juliet_iRa~" said...

heee..volcano tang mn?tang cupcake ke topping?ahaha...ira pon 1st time buat..jadila pulak..alhamdulillah..heee

aah kalo xletak pon ok..tp org kat umah ira ni suka topping tu sbb xmuak..heee

aRa ❤ aFiq™ said...

1058 ? mmg ara ta kn bce la.. huhu..