Friday, December 23, 2011

22 BE tak diundang?!!

Assalamualaikum...

Nuffnang bagi lagi satu BE, Maxis Fextive Bonanza Grapevine..bagi time aku takde mase dan malas nak blogwalking? sape rajin tolong klik eh..boleh buat duit kahwin..hehehe..ni BE yang ke-25 <-- baru kire tadi..haha..sebelum ni aku tak penah kire aku dapat bape BE..
BE Ministry of Health pun dok running lagi, rasenye ni BE paling lame bertapak dalam blog aku dan paling tinggi earning banding dengan BE yang lain..

Petang ni streamyx akan dipotong..haha..padan muka aku..habis la castleville aku..hutang buat entry dengan blogger lagi? huhu..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

22 bijik anggur:

Are_Rull said...

wah untungla wanie...hehehehehe...

Ujie said...

bestnya...

wanie, ingat lagi tak..berapa lama wanie bernuffnang baru dpt BE?

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best la pat BE.. ara ta phm2 apa 2 BE.. =="

cik ika said...

ika ta de pun nuffnang..:(

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..rezeki namanya ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Wanie..
dia suh wanie aktif balik berblogging tu..
Samalah wanie BE Ministry of Health tu pun masih running kat blog akak..baik hati Nuffnag bagi lama2 iklan tu menari kat blog.. :)

Saddila said...

ehh kena potong streamyx kak ? alaaaaa . tak best la mcm ni . :(

syiela said...

Wah tahniah dapat BE :)

aisya said...

untungla byk dpt BE.. huhu

Cik Azizah said...

yey jentik2 lah..da lama nmpk ni..tahniah wanie..

Abg Stalker said...

asyik dpt BE je..meh la seketui T_T

aimie amalina said...

weewwiitt!
rezeki melonjak naik nmpaknyeee
hehehe
tahniah2 :))

Tukang Karut said...

tahniah la ye...

PCL said...

salam, pcl terasa nk kliklak..sblm tu tahniah dpt BE.....cepat dpt lblh buat belanja..

Gadis said...

bestnyer ader nuffnang..

gadis dh daftar tapi ntah kenape x boleh gune...sedihhh...huhuhu

Juliet_iRa~" said...

apsal potong streamyx?heee

;p

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

iema selalu be dapat bape sen jerk
huhu

shida'R said...

tahniah waniee ^_^

budak penjara said...

haha..streamyx kena potong??ok lagi tu.. aku tnb potong terus letrik umah sewa aku.. cmni la dok umah orang bujang..haha

caliph shuriken said...

congratz dpt BE lagi ^^

*arigatou sbb ada grapevine kt sini, dh lama x jumpa grapevine, hikk...

PinQib said...

wah.. skrnag ada 1 ye running BE. entah bile nak jath jadi metered. kahkah.. =) tahniahh

semutsengal said...

untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah untunglah