Wednesday, December 7, 2011

34 Journey to Cinta Sayang Resort

Assalamualaikum...

GIFT voucher, sebelum dan selepas dikoyak Damia..hehe

Sehari aku menghilangkan diri dari dunia blog sebab pegi bermalam di Cinta Sayang Resort..dapat GIFT voucher untuk tido dekat Sky Residences <-- salah satu penginapan di Cinta Sayang Resort..




Flash card untuk masuk Sky Residences 
Sangat mewah Sky Residences ni, harga untuk satu malam RM800 <-- mahal gile
nanti aku upload gambar 'dalaman' Sky Residences..

Pssttt: Time to blogwalking...

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

34 bijik anggur:

rara pinkmafia said...

800 1mlm?bapak mahal.

Ujie said...

camne wanie boleh dpt voucher tu?
bestla jln2 free penginapan kan..

Saddila said...

perghhh jalan2 rupanya akak ni .
dila dok umah je drpd start cuti sekolah hari tu . haishhh :)

Yatie Awang said...

wahh...bestnya

Ezad Skytech said...

best la kan..dapat voucher...dapat la merasa bermalam kat situ...hee~

diana said...

mahal nye..
untung badan dapat voucher..:)

shida'R said...

hai..sibuk2 dia pon,..bjln juge yer. hehe..

Lea Isnawi said...

mana dpt voucher tu?

Cik tikah said...

untungnya. best dpt jalan2 :)

..cik gugu.. said...

wahhh untungnya~

aRa ❤ aFiq™ said...

800? pengsan jap dgr..

cikgu ainura said...

wah.. bestnyer.. g bercuti ye.... :)

caliph shuriken said...

resort ni mmg dekat umah kita kn, hikk...

Norlida Ramli said...

mahal gilos smpai 800..huhu
x sbr nk tgk dalamnnya..mst mewah kn..heehe

untungla dpt pegi.gift sempena ape ni?

Bro Ahmad said...

macam best je wanie...:)

Gadish Lollipop said...

Jumaat ni nak pergi sana :) Ada konvoi club kereta . Wuhuuuu... :D

Abg Stalker said...

tenet slow la..x dpt nk view gmbr voucher tu :( tp bunyi cm best je..smpai rm800 semlm?mewah tuu :O

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..nasib boleh cantum semula.. notti ye Damia koyak voucher aunty dia.. ;)

Bestlah wanie..patutlah sunyi..rupa2nye bercinta sayang..Cantik nama resort tu..^^

Bell said...

untongla...heheh

iMBobo said...

wah bestnye bercuti :)

cik ika said...

wah..bestbye cuti2 ye

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pegi tido sana sorang-sorang? bestnya dpt tido hotel mewah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..besh tu..mahal..hikhik..

Tukang Karut said...

nasi lemak depan hotel tu masih lagi sedap kan?

Aien Not Alien said...

bestnya...siap dapat Gift Voucher lagi...wanie pergi dengan siapa? sibuk je nak tahu ni...hehe

ILA HonEyBuNNy said...

macam menarikk ja neh wanie....hehe..

tapi mahai jugak,..wakkaka

najihah sahami said...

waaa..untungla wanie...mana dpt voucher tu?

Cik Azizah said...

wowwww..cuti2 malaysia yer yunk..

dhiera said...

kat mane ni wanie?

Juliet_iRa~" said...

wahh seronoknyaa!

camne leh dpt free?heee..

pss : holiday ktorang ada tema2..haha..kwn ira la y suka merepek2 tu..kekeke

shedameor said...

wahh. dapat voucher sebab ape ni sis ?

Gadis said...

wahhh...kat mane tu wani...?

myblog said...

best dapat gift voucher..
nak satu..............

Puan Kutu said...

ada voucher lebih tak?muahaha