Sunday, December 4, 2011

18 Blogger Card untuk Geng FiqRa

Assalamualaikum...

Firstly, thanks to fiQ'ra (si pembuat pancake) buatkan blogger card yg sangat comel ni, ade gambar yg aku paling suke siap dengan name lagi..hehe
Secondly, sape yang nak card comel macam ni boleh serbu blog fiQ'ra, tak payah buat entry pun, tinggal komen je nanti die buatkan, lepas dah siap tempek card dekat dalam blog..

Untuk fiQ'ra: Wanie rase ok je design blogger card ni, janganla mansuhkan ye..huhu..ni kan anjuran kamu, design mestila kamu yg tentukan, tak kan la blogger lain yang buat design kan? tapi kalau dah buatkan yang baru takpela, terime je..i support u! :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

Cik Azizah said...

wow cantik!! menarik.. pink tu menonjol. wakaka :)

Lea Isnawi said...

cantik je card blogger ni:)

Acik said...

wah ... business card! hebat tu ... :)

Saddila said...

weee nak jugak laa . haha *menggedik

Hanif said...

betul ker ni...tgk bukan senang nak buat..susah ni...
Nak satu...!!!!
Tapi say ani zero design...kalu pandai..dah lama lawa blog ...macam blog Firdani ni..
I ikut dan ambil sahaja,.......hahahahhahahahaha

noorcahaya said...

comelnye :D ni buad pakai photoshop ke hape ? teringin la nak blaja buad

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh..ila xonline 2 3 hari neh..

ramai blogger ada blogger card lak..heheh

Puan Kutu said...

wah siap ada blogger card lg..nice2..

najihah sahami said...

waa..untunglaaa wanie yang peramah. hehe

budak penjara said...

wahh x yah buat entry senang la..hehe yg laki dia pndai wt tak??

shida'R said...

wahh bestnyer..nk juga lah hehee ^_^

aRa ❤ aFiq™ said...

wah cntik..

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.295746950466313.70156.257419187632423&type=3

Norlida Ramli said...

wahhh..nk jugak..hehe..cntik sbb pinky.hehehehe

cik ika said...

ika pun dpt gak..cumil3

Maicher said...

aah. comel ape ^__^

Nur Zulaikha said...

kite se'geng' la..tp nape tak same ek? cik wanie punye baru ek?

dhiera said...

comel la!!