Thursday, December 8, 2011

18 Entry penuh gambar ~ Sky Residences

Assalamualaikum..

Sambungan entry semalam, kali ni penuh dengan gambar..sorry eh yang tak dapat view gambar..ade banyak soalan yang korang tanye, aku jawab kat sini je la eh..sebenarnye voucher tu bukan aku yang dapat, akak ipaq yang dapat sempena ape aku dah tak ingat..hehe..jadi kami p satu family bukan aku sorang yang pegi..cinta sayang resort ni dekat sungai petani, jarak dengan rumah aku dalam 15 minit je..p semata2 untuk tido je..haha..yela benda free kan, rugi la tak kalau tak pegi..

Permandangan dari balkoni tingkat 9..gambar kanan tu matahari terbenam..memang tak cun sebab amik guna nset je ni..gambar kiri rumah-rumah orang kaya dalam cinta sayang resort..

Gambar atas: toilet master bedroom (abaikan manusia dalam cermin tu..hihi)
gambar bawah: master bedroom, boleh view permandangan dekat bawah

Ni kitchen yang lengkap dengan dapur elektrik dan peti sejuk (dalam tu ksong..huhu)..kat luar tu siap ade washing machine lagi..p tido sehari tak kan nak basuh baju?wakaka

Ni pulak model 'cuppuccino' hahaha..first time die bancuh air ni..gula dengan creamer bagi masing-masing 2 sache je, mane cukup nak bancuh cuppuccino..jadi sape2 nak pegi bawak gula dari rumah eh..hehe

Ruang makan, tempat model cuppuccino menjamu selera..hahaha

Ruang tamu pulak tempat Damia menjamu selera..hihihi..sofa die memang terbaik la, kena beli satu ni..keke

Voucher ni dapat free breakfast untuk 3 orang je, jadi aku, mak, kak ipaq dan Damia (all girls) je yang pegi..yang laki kena berkorban la kan..haha
 Err, maaf kurang sopan Damia ni..hahaha

Gambar terakhir, dekat lobi cinta sayang resort..sape rase nak cubit pipi Damia?? silakan..hehehehe

Psssttt: Dah dapat gift from Cameron, thanks Ira! :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

Cik Azizah said...

comeynya damia!!!! nak gomol2 je rasa!

Saddila said...

okay dila tertarik dekat makanan je kak . hahha haishhh masalah betul .

comel budak tu . comel comel comel mcm dila . haha :))

diana said...

bestnya wanie..
dapat semalam pun jadi la eik???
bila lagi nak merasa..kan??

Lea Isnawi said...

g untuk tido je ke?
xde aktiviti lain?

pape pun still best kan bila bersama family

aRa ❤ aFiq™ said...

bila na bawak ara p cni ? hehe.. tingin na p la.. honey moon best :D

caliph shuriken said...

mmg ramai vvip dok kt dalam resort ni.. siyes, deco master bedroom amat sesuai utk mood honeymoon ^^

Bro Ahmad said...

Best wanie..sangat selesa

Norlida Ramli said...

syoknya dia dpt gift..hehe

shida'R said...

bestnyer..merek mereka dsana ^_^
eh eh damia dia nmpak tinggi la wanie ~_^

Puan Kutu said...

sakan depa bercinta sayang disana yer..best2..dpt tido saja pun jadilah..:)

..cik gugu.. said...

mewah dlm dia~~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah..walaupun sehari asalkan dapat merasa..free tu..tempat pun cantik..^^

*Wanie tlg wakilkan akak cubit2 manja pipi Damia bam bam..geram tgk..^^

ieyza afieyna said...

terpana melihat kecomelan damia!! hehe... nk cubit2.... hehe

aisya said...

untung laaa dpt duduk hotel free.. hehe.. nk gigit damia boleh? =P

cikgu ainura said...

bestnyer dapat bercuti,..

Syuxer said...

betul tuh..benda free jangan diabaikan..wajib ditebus hehe..comel damia hehe..mesti dia kuat makan kan hehe

Ezad Skytech said...

wahh..bestnya...pemandangan pun cantik je...bila la nak merasa g sana ni..hee~

Juliet_iRa~" said...

Waaa bestnya..hee

nt blg dtg kedah la camni..hehehe ;p