Tuesday, December 6, 2011

30 Sorang lagi nak bertunang

Assalamualaikum...

Dulu mase sekolah aku ade 'geng', standard la sekolah asrama takde geng macam tak best pulak kan..hehe..geng aku ade 15 orang, geng paling besar dan mungkin bermasalah jugak..hihi..rindu betul zaman sekolah dulu..lepas abes sekolah (dah 6 tahun), aku rase tak sampai 10 kali aku jumpe balik geng aku ni..mungkin 5 kali je? huhu

Gambar kenangan mase form 5 (tahun 2005), macam penah je aku tempek gambar ni kat blog..hehe..ni 9 orang je, lagi 5 orang ade kelas kot dan lagi sorang dah pindah sekolah..  
 5 tahun kemudian (tahun 2010), sume dah 'matang' dan boleh jadi mak dah ni..hehe..ni mase wedding abg aku, 6 orang je yang boleh datang..hari yang same jugak kawan aku kahwin, aku ta dapat pegi..
Dalam 15 orang kami, 2 orang dah kahwin, sorang dah ade anak dan sorang akan bertunang minggu ni..aku ni bile xtau la, keje pun tak, mane laku..hehehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

30 bijik anggur:

Abg Stalker said...

15org geng?haha..gila ramai.tu geng sekelas ke geng bas mini skola? :P abg ni yg kje pun lum laku lg..xde prmpn ke nk masuk minang abg? T_T

Saddila said...

wahh semua cun2 la gang dia . awesome !

#jangan la asyik cerita pasal kahwin , tunang je . nanti dila eksaited la nak kahwin . hahhaa *godik , umur baru 18 . hihi

Cik Azizah said...

eleh malu2 pulak...dia yg bekerja die la tanggung wanie even wanie tak keje lagi...hahaha

Juliet_iRa~" said...

eh bukan wanie nk kahwin krismas ni ke??

amboii..hehehe..

Lea Isnawi said...

jeles kan tgk org nak bertunang ni

aish..bile turn kite wanie

cucu umie said...

nak tunang tu jemputlah yer..hehe

..cik gugu.. said...

saya pon xde calon lagi.. x bule kawen ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..yui pon..alahai..lom mas g tu..hehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kenangan zaman sekolah paling best kan..

abah khalisha said...

hehehee..sabor-sabor..jodoh anda akan tiba juga..bila?ntah. ...Allah je lebih mengetahui..tul tak??

shedameor said...

alaa, sis wanie yang jual mahal kot. kan kann ?

Bui Junaidi said...

kerja dulu,baru sebok nak fikir hal kawen..kekekeke

tahniah kepada kawan Wanie yer

Norlida Ramli said...

hehe..wanie dah x lama la tu..

p/s:rndu jgk kenangan dulu2..huhu

anamizu said...

wahhhhh KAWAN-KAWAN!
rindu kwn2 :(





luv,
cik ana

aRa ❤ aFiq™ said...

next cik wanie lak an.. ta tunang tp twus kawen an an.. :D

Tukang Karut said...

tak laku? meh kat aku... aku ada kuota lagi ni...

Ujie said...

rileks..rezeki lain2.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Insyallah wanie..
mesti sampai waktu tu nanti..
masih muda lagi..akak kawin dulu umur dah hampir2 lewat 20an.. :D

Asyila Zainuddin said...

wahhh.. lepas ni giliran tuan blog ni pulak la kan? hikhik..

Hazwan Arif said...

tuan blog bila nk bertunang hehe

semutsengal said...

masingmasing dah besar panjang kan.


cool !!

Puan Kutu said...

akkbijak anggur dtg mengomen.mmg best aman sekolah wanie..kwn2 akk semua dah kawen,Alhamdulillah..yg paling latest taun nie..:)

ILA HonEyBuNNy said...

kawan2 ila pun ramai dah tunang n jadi mak budak..huawwaw

xpa wanie.ada la rezeki tu nanti..ehhe..ehem3..ehheh

caliph shuriken said...

kwn2 sy plak semua dh kawen, huh...

yana-feehily said...

ehh..apa plk tak laku nya... ^^ org pompuan tak keje pun tkpe..hihi

cikgu ainura said...

wanie jgn ckp lmbt kawen.. ntah2 taun dpean wanie kawen tau.. hahah :)

[PCL] said...

pcl doakan semoga bertemu jodoh dlm waktu terdekat ni...insyaAllah.

YOUsoF said...

Waah, 15 orang! Mesti tu geng paling glamor kat asmara masa tu kan.. ;D


Tak elok cakap tak laku macam tu, takut termakbul.. Ada jodoh takkan larike mana.. hehe

shida'R said...

hehe...sweeet je sume tmasuk yg senyum kambin tu... larikk.... 'p

Cik tikah said...

wanie bila plak? hehe