Tuesday, December 20, 2011

33 4 hari sebelum menamatkan zaman bujang?

Assalamualaikum...

Hahahahha..macam mana la aku boleh yakin tulis rawatan 'akal' padahal rawatan akar dalam entry NI!
*blushing* hari tu mummyqis ada komen dah tapi ingat dia saje la..hehe..pastu caliph pulak komen, baru aku check..rawatan akal ade ke dalam istilah kamus gigi? kuikuikui..thanks mummyqis and caliph :)

Berbalik pada tajuk, 'zaman bujang' yang dimaksudkan ialah zaman penanam anggur..insyallah aku akan start keje Ahad ni bersamaan 25hb Disember 2011..yes yes yes, aku keje time krismas! ade aku kisah?hehehehe sekarang kau tak kisah lagi la kan, nanti kau dah keje lame, mesti kau kisah

Mesti/confirm/pasti korang nak tau aku keje ape punye kan? hihihi..nanti aku bagitau..

Mood blogging dah kembali..slow-slow berblog, esok aku sampai la kat blog korang eh :) thanks yang selalu singgah..anda tahu siapa anda..wee

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

33 bijik anggur:

aisya said...

baru nak tnye kerja apa... hehe

cucu umie said...

mood blogging itu ad sebb ayie updte blogkan.. baru sis smgt nak berblog.. hahhaah *wekkkkk btw, selamat bekerjalah yer...

aimie amalina said...

huwaaaaaaaaaaaaaa
rezeki kamu smp dulu
yg kat kl tu ke?
heeee
papepun tahniah wanie tooo!

Maicher said...

wahhh tahmniah dah dapat keje.

:)

p/s:act sy nak tego jugak yg pasal akal tuh. tapi sy takot sy salah and then i decided to just leave it. hehe

Saddila said...

wahh tahniah . good luck kerja kak :)
nanti belanja mekdi ye ?? hihii

Diyana Ali said...

ingat kan dah nak kahwin td . hehe :P

caliph shuriken said...

owh, congratz.. tapi keje apa ek? huh...

Puan Kutu said...

ya saya tahu.muahaha..

amboi saja nak rahsia2 dpt keja apa..akk pun perasan rawatan akal tu,igtkan wanie tau n tu typing error ja.haha..

aRa ❤ aFiq™ said...

wah , tahniah dpt keje :)

Cik Jingga said...

mesti kena tipu.. ceh..~!
haahha.. tertipu dgn title..siot ja..
heheh
btw akak kerja apa???
makna nya pasni akak dh kena tukar header la kan? sbb dh kerja..xssuai..hehehe ..jangan marah

zunah said...

selamat bekerja :)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

tahniah wanie..
harap2 kt tempat keje nnt dapat mmber2 yang best n suasana keje yang best ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt memulakan kerja ea..tahniah!

Gadis said...

tahniah...=)

syieda ;) said...

wahh! tahniah! boleh belanja syieda nih. *alamak, terbodek pulak! XD

shedameor said...

tahniah kak.boleh belanja mcd :)

Ujie said...

syukur & tahniah!!
penantian satu penyeksaan bukan?
kerja penuh semangat tau!

*aritu pelik gak bila baca 'rawatan akal'..al kisah!

apik pehe said...

hehee..tahniah mekkk

Nur Zulaikha said...

tahniah la cik wanie dh berjaya luaskan ladang anggur cik wani tu..kite bile lg ek..huhuhu

Munnafendy said...

uiii koje ape tu wanie?? keje bebaik eh =)

*wanie, blog dah 100% siap ke? tq

Juliet_iRa~" said...

wanie dpt kerja da??part time ke full time?heee ;p

selamat bekerja!!

psss : blom lagi..ira survey2 je dl..haipp swift mhl sgt..haha..drpd swift baik beli vios..kekeke ;p..ira nk byr bulan2 dlm 500 je...xok ke alto tu ek??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Akak ingatkan wanie saje tulis rawatan akal..hehe.. ;)

Tahniah wanie..Bestlah dapat duit poket sendiri..All the best ya..^^

Are_Rull said...

alhamdulillah..bguslah da dpt keje..keje molek2 eh.kmi cti krismas nti..hehehehee

najihah sahami said...

waa..tahniah wanie...keje apa yunk??cpt bagitau....xsabar nak tau. hehe

♥ p a a n i ♥ said...

aku ni still jadi penganggur terhormat! hahahaha

Cik Azizah said...

selamat bekerja wanie..tahniah! tajuk tu tak menahan betol..hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakak..

ingatkan wanie nak tawin..heheh

syoknya dah dapat kerja...ila xtau nk kerja apa beh nanti..ehheheh.

Mrs.Yie said...

yeay2! adik wani dah nk dpt keje.nanti lanje akak choki choki kikikiki

misz_eyza said...

tahniah akhirnya bakal menamatkan zaman bujang hihi ingatkan dah nak kawen... =)

Abg Stalker said...

pasni da kne tukar nm la..x bole guna penanam anggur lg.sob sobss..T_T da ada kje kn. :)

Princess Fiona Bini Shrek said...

kihkih...pelik~rawatan akal..:P nak cakap tapi takut...takut kena cepukk..wahaha
wahh! da dapat keje..boleh blnja kecik camnie...yeay2!!
btw..gud luck sis! =)


#okecukuplakecikjadisilentreader =P

EmpayarUtama said...

Tahniah weeeee......

shida'R said...

hehe..biasala typo dalam penulisan..biasa shida double check la..wahh tahniah dah dapat kerja..bz la dia pas ni..lorhh kje time cuti..apakah perasan time tuh? kih3 :P