Monday, December 5, 2011

33 Bukak posa nak makan apa tak tau?

Assalamualaikum..

Ni confirm dah ramai yang tido, aku dah tingtong macam puan kutu..hehe..tadi aku private blog jap, sorry eh yang masuk tadi tak boleh..ni dah bukak balik..aku edit blog, mesti korang tak perasan perubahan ape kan? hihi..ubah sikit je, tapi kena tukar sume, faham ke? 
(sape yang bace boleh tingtong ni)

Malang tak berbau, tak malang mungkin berbau (ayat sengal macam semutsengal) bloglist hilang lagi..entah kali ke berape hilang..kuikuikui..sabar je la, aku kena isi balik bloglist tu..yang mane sebelum ni ade tapi dah takde jangan kecik hati eh..aku letak yang mane aku ingat dan selalu muncul depan mata aku..yang ade letak aku dalam blog list, inform eh, nanti aku masukkan korang dalam blog list..

Tadi mase aku tengah cari link, baru aku perasan blog abg stalker kena hacked! kejam la sape yang buat tu..ape motif hacked tak tau? ayat die macam tak puas hati dengan abg stalker je..jeles la tu <-- kang aku lak kena hacked..kuikuikui

Ok dah lapar, jom sahur jom, nak posa tapi tak tido lagi ni..huhu..hilang pahala posa aku tido siang..
dan yang bace entry ni, korang posa tak?

Hadis ni tak sahih eh??
amik kau kena sebijik..kuikuikui..lepas ni nak sebarkan sesuatu kena rujuk ustaz..hehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

33 bijik anggur:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yg akak perasan..komen kat bawah dah.. :)

Akak tak leh puasa..mslh perempuan.. :D

sea_lavender said...

Alhamdulillah..sye pose jgak~~ entry pg ni pn ajak kawan2 berpose =)
hehe tingktkn ibadh di bulan Muharram~~

yana-feehily said...

insyaallah puasa ^^

selamat berpuasa dan berbuka puasa.. moga amalan kita diterima..aminn

Cik Azizah said...

ekekeke :P selamat berpuasa...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak ada masukkan awak dlm bloglist :)

Syuxer said...

hahah tadi baru je berbuka puasa dengan bihun tadi kul 9 pagi...;p..ikut time waktu russia..

Norlida Ramli said...

ciannya dia x tdo smpai sahur ye?hehe..

ida posa rini..tp x sahur.keh keh..
jom g bukak posa sama2..heheheheh

syrupmasin said...

errr..aku ta puase lah kak..lepas bgun subuh td terminum :P

Gadis said...

selamat berpuasa wanie...=)

Tukang Karut said...

aku yang baca ni pun terasa ketingtongannya...

dhiera said...

hahaha... yg membaca pun macam dah ting tong dah wani~ hek

puanbee said...

rajin betul add link satu2 kat bawah tu

budak penjara said...

aku puasa..tp dh berbuka..haha

Lea Isnawi said...

lea pose ari ni.

taktahu lagi nak berbuka dgn apa.

rasanya nak buat spageti la.

hihihi

Puan Kutu said...

tak posa wanie.hehe.akk tak tido lg pagi td masa wanie update.tp bukak blog wanie ok je..mungkin wanie private be4 akk bukak.hehe..

ILA HonEyBuNNy said...

rasanya haritu tempat komen di atas kan...xsilap ila la..heheh

okeh puasa...;)

Gadis said...

daging masak merah...=)

Lynn said...

takleh kecik ati..berdosa besar..huhu..adekah sahih? O_o

Mazni said...

Haha, tula dah dua hari masuk blog Abg Stalker xdpt. Ingt die main2, rpe2nye kne hack btol2. hihi


Sy xpuasa la :( Selamat brpuasa yea. hihi

Pasal hadis tu.. kureng pasti... :)

aisya said...

semalam dh terfikir nk pose.. alih2 boleh terlupe plak.. huhuhu... nk kate kpale dh xbtol sebab baru balik xjugak kot.. huhu

Saddila said...

dila puasa esok dengan si dia . ehemmmm . haha

selamat berpuasa kak . buka pergi la pizza . hihii :))

Abg Stalker said...

dia otak singkat org yg hack tu.bljr tggi2 smpai UKM tp x berakal.dia mrh sbb abg maki dia kt inbox.yela..minx baik2 x mo bg,itu je la mkn dia.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

selamat berpuasa..

berbuka dengan karipap pn sodap nih..hihi..

Yatie Awang said...

akak tak dapat puasa hari ni, biasalah...

betul tu, kalau tak arif perkara2 macam ni, jangan suka hati je nak sebar...

syieda ;) said...

alaa, syieda xpose pun arini. esok la. boleh kan?
btw, syieda da klik +1 kat blog ni ;)

♥ Qilah_kikO ♥ said...

bab hadis, jgn memain..huhu -_-"

Juliet_iRa~" said...

ahaa...yeke?;p

ira xposa la wanie syg..sbb ngah bendera jepun..huu

psss : Ira br pos ole2 tu tadi..tp guna biasa je..mgkin lewat sikit kot sampai..heee..pastu wanie xbg nama full kn..ira letak wanie halim je..

:)

Bui Junaidi said...

ader blog kena hack..?uisshhh,takutnya..

Wanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty thanks akak :) akak pn ad edlm bloglist wanie..

Wanie said...

@Syuxer haha..sejak bila pndah dok rusia? :P

Wanie said...

@puanbee hehe..besala dah tingtong jadi rajin terlebih :D

Wanie said...

@Yatie Awang lepas ni kena hati2 la..hehe

caliph shuriken said...

oic, itu mcm ka..

*fir, link shida tu double laa kt nama sy skali, huh...