Saturday, December 3, 2011

25 Doa pendekat jodoh

Assalamualaikum...

Nak share doa pendekat jodoh, selalu tengok blogger share doa putus cinta je..hehe..selami dan hayati doa kat bawah ni, boleh guna untuk diri sendiri atau untuk kenalan kite jugak..

Yang nak buat badge G+ boleh tengok entry ni --> Tutorial Badge untuk Page Google+

UPDATE: Thanks sea lavender untuk doa kat bawah ni, same2 kita amalkan :)
Ya Allah, sekiranya dia (nama) telah ditakdirkan utkku dan aku ditakdirkan buatnya maka peliharalah kami dgn batas syariat-Mu skiranya tidak ditakdirkn utkku dan aku tidak ditakdirkan buatnya maka jauhilah diriku drpd memikirkannya dan jauhilah dirnya drpd memikirkan diriku.. 

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

25 bijik anggur:

Bro Ahmad said...

thank shara wanie..nak kena amalkan ni

cikgu ainura said...

wahhh... doa pendekat jodoh... baguih nie..
hehehe
nak amik laa..
nak kawen...( gatai tiba2)>

mikeyvio said...

wah..very the best tips la. hehe

Norlida Ramli said...

bagus ni..leh dipraktikkan..hehee

semutsengal said...

Err,

amalkan.amalkan.

shedameor said...

bagus doa ni :)

Puan Kutu said...

amboi wanie.pengikat jodoh yer..semoga Wanie dan si dia di ikat jodohnya hingga keakhir hayat..Amin..:)

Fathiah Hamim said...

terima kasih share :)

Cik Azizah said...

jijah nak amalkan. supaya makin dekat hubungan n kasih syg jijah pada si dia. hehe maceh share wanie ku syg~~

Lynn said...

thankz sharing..sker..^_^

caliph shuriken said...

aminn...

*tgh pikir nk letak nama siapa ^^

Lea Isnawi said...

thanks for sharing

nak amalkan selalu la doa ni

Syuxer said...

sesuai untuk insan yang masih bingung mengenang nasib masa depan yang belum berpunya sedangkan member2 lain sudah berkahwin..:)

aRa ❤ aFiq™ said...

kwn ara dok amal bce ni..huhu

Saddila said...

wahh bagusnya . eksaited nak baca after solat . hikhik thanks kak :)

cik ika said...

best3..insyaalah ika amalkn nt..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

moga cinta kekal abadi..^^

sea_lavender said...

Doa ini jugak~
Ya Allah, sekiranya dia (nama) telah ditakdirkan utkku dan aku ditakdirkan buatnya maka peliharalah kami dgn batas syariat-Mu skiranya tidak ditakdirkn utkku dan aku tidak ditakdirkan buatnya maka jauhilah diriku drpd memikirkannya dan jauhilah dirnya drpd memikirkan diriku.. Amin... sekadar berkongsi =)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wah..ehem! blh apply nie..blh kawen cpt sket lps grad nnt..hahahaah..

Wanie said...

@Puan Kutu terima kasih kak :) doa2 la ye..

Wanie said...

@caliph shuriken kalau xtau nak letak name sape, doakan untuk fir eh :)

Wanie said...

@sea_lavender thanks for sharing :)

shida'R said...

hehe..thanks sharing wanie..nk amal moga jdoh kami diikat2 shingga tsimpul rapi ^_^

ellyana said...

Yela..thx..harus diamal kn nie..semoga kali ini jodoh ku berpanjangan..amin

ILA HonEyBuNNy said...

nak amalkan la....;-)

nanti leh tawin cepat2...ehheh