Friday, December 2, 2011

35 Salah antar mesej kepada penganggur

Assalamualaikum...

Ni bukan kes aku yang salah antar mesej tapi orang yang tak dikenali antar mesej kat aku semalam..
nama Hazwani tu dah betul dah aku..hehe..tapi sejak bila la aku perlu hantar memo training? siap suruh aku fax lagi? rumah aku mane ade mesin fax..hahaha
Dengan pantas aku call Mr S, then boleh lak die tanye aku, 

'awak ni bukan Hazwani from Ampang ke?'

habis kredit je call <-- sejak pakai prepaid aku jadi kedekut..hahaa

Dalam hati pike, Mr S ni simpan sume number orang yang name Hazwani ke? hahaha..
aku tak pernah kenal org yang bername Mr S ni..musykil gak cane die tau nama dan number aku..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

35 bijik anggur:

aRa ❤ aFiq™ said...

fax an jew la.. pas2 minx gaji ngn dia.. hahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Boleh plak..hehe..mesti byk nama Hazwanie tu kat phone book dia..^^

Saddila said...

tajuk entry tak boleh blah kak . haha
dia nak ngorat akak lettew sebab tu tahu nama ngan number . hihii

cik ika said...

kedekut kadit..hik3

Hazwan Arif said...

eh, nama hampir same kui3

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..adakah taktik??lallaala..

Are_Rull said...

ahahahahhaa...de udg disebalik mi la tu kot..jeng3!

cikgu ainura said...

mr S nak ngorat wanie kot..hahaha

abah khalisha said...

ha sicret admire kot...

Aien Not Alien said...

nama dah sama...tapi tersalah ye...


huhuhu...kesilapan manusia tu....

laskar pelangi said...

Hik Hik Hik.. boleh plak tersalah msg.tp nama sama.tu namanya rezeki =D

AziE said...

Saja kut Mr S nak berkenalan.

Juliet_iRa~" said...

hahaha..;p...

nasib wanie x fax kat dia kalo ada mesin fax..kikiki..

aisya said...

haha! kebetulan kot.. tp kot2 stalker ke?

Gadis said...

mane la tau..

betul2..hihihi..

diana said...

pelik jugak ye...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

adik ni bukan adik ipar akak kan..hazwani from nong chik????


hahaha..adik ipar pon nama hazwani gakk

shedameor said...

jangan nanti sangkut sudah laa. hehe

Cik Azizah said...

ayokkkk ingin berkenalan ke. jijah msj o nombor pelik2 memang tak layan lah. maap. hahaha

ieyza afieyna said...

ieyza pun pernah jugak..

yg pelik tu ade lefternan mana tah pergi. ckp oi, kau tak g latihan ke arini.. bila tnye2 dia kata ni lefternan la.. haha..

Lily Mazni said...

Hahaha, alasan jer kot?

Puan Kutu said...

asal tak reply jer msg dia?buat rugi jer kol.haha..

Norlida Ramli said...

ala..sj je tu..dia nk ngorat wanie.haha

Rtp Farra Arisha said...

alamak! :O

Wanie said...

@aRa ❤ aFiq™ nak fax ape pun tak faham..kui3

Wanie said...

@Saddila ngorat?haha..x berminat la dik :D

Wanie said...

@Are_Rull tak suka makan udang :D

Wanie said...

@cikgu ainura haha..tudiaa awat rama ingta nak ngorat ni..x mungkin la..dah la India..kui3

Wanie said...

@aisya tak tak tak..hehehe

Wanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty nong chik?name tempat ke tu kak?hehe..name hazwani ni glamour betul kan kak..:)

Wanie said...

@Cik Azizah tak suka layan gak,tp mesej die mcm penting je..heeee

Wanie said...

@Puan Kutu haha..reply la kak, die yg tak reply balik..gelabah sgt sbb tu wanie kol..hehe

Ezad Skytech said...

kebetulan nama sama pulak tu..tapi sebenarnya salah orang...haha~

caliph shuriken said...

dlm hset org tu semua dia save nama hazwani jaa kot, hukk...

Lynn said...

sapekah mr S itu? O_o kena bt siri smbungan ni.. :D