Sunday, December 4, 2011

34 Bukti aku penanam anggur berjaya

Assalamualaikum...

Kalau dulu (2 tahun lepas kot) aku tanam anggur dekat FarmVille (ade ke anggur kat farmville?lupa sudah), tapi sekarang aku tanam anggur dekat CastleVille pulak..hahaha..bejaya la tu kan? hehehe..sape yang jadi friends aku kat Facebook dan main CastleVille, jangan la malu-malu anggur lak nak jadi friend dekat Kingdom aku k :) dan jangan malas-malas anggur nak accept request yang aku sent..hahaha..dan satu lagi dekat wall aku tu kalau aku mintak tolong rajin-rajin anggur la untuk tolong ye..hehe
Banyak pulak yang aku mintak tolong korang kan..kekeke..tp bantuan korang sangat la dihargai :)

Sape yang main CastleVille?? jom jadi kawan jom =)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

34 bijik anggur:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak tak pernah main mana2 game kat FB..takut terjebak..lagi pun tak reti lah.. ;)

anamizu said...

dedulu rajin gak tanam anggur kat farmville..skg je malas skit..hehe
alamak cik ana x maen castleville, kalo tak dah bleh jd jiran..hehe





luv,
cik ana

Aien Not Alien said...

anggur situ sana sini..

anggur dimana-mana...heeee

kotak bulat said...

best ke? wahhh..nak try main ni..hhehehe

Saddila said...

lahhh ingat realiti hidup . aiyakk .

haha bagus kak , keep it up ! nnt dah banyak , boleh sedekah :)

Dalila Hamid said...

dulu akak pun suka tanam anggur benda2 camtu...skrg dh karang dah....hhee... x pa.. penanam anggur yg kretif dh tentu tanaman meriah gitu..hee

Norlida Ramli said...

hehe.
ida x reti main ville2 sume ni.
bute game sket kot.haha

Mazni said...

Sy xmain la :( intrnet slalu lombab :(

aRa ❤ aFiq™ said...

penanam anggur yg bjaya .. haha.. bila dpt hasil ni ? ara da lame ta men game kt FB..

cikgu ainura said...

nuyu... nuyu main.. haha..
kat farmville still ada anggur..
nuyu xpndai main mula2.. baru mlm td, nuyu main,dah dapat rentak.. sbb tu mlm td,msg wanie kat fb.. nk tnya pasal main castleville nie laa...

Puan Kutu said...

kahkah akk tak boleh tolong..akk dah bersara dr menjadi petani..dulu main gak farmville,tp anggur tu murah jer rasanya..4jam kot klu tak silap.haha..

syieda ;) said...

alaa, syieda xmen game kat fb la.
btw, lawa blog! kale purple! sukeeee~ ;)

Cik Azizah said...

hahaha tak main game la yunk. sesiapa yg request memang kena pangkah la. hahahahha kejam tak kejam.

hanif said...

sabar Cik Firdani...
akan sampai juga kerja tuu...
cuma masa mencemburui anda...

shedameor said...

haha. sheda tak penah main game kat FB :)

Rtp Farra Arisha said...

my lil sis suka main castleville :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

buat jual laku tu..hihi..

diana said...

tak pandai nak main game2 macam tu..:p

Lea Isnawi said...

hahahaha. lia x maen tu sume.

dh mula b0san pulak duk tanam anggur je

:(

shida'R said...

hehee..nnt dah bkerja xsempat dah nk men sume tu kan wanie hehee..

Wanie said...

@LiLy @ MumMyQiStInA ala kak, main la boleh tlong wanie..hehehe

Wanie said...

@anamizu tu la, dulu selalu dok men framville..try la main castleville cik ana :)

Wanie said...

@kotak bulat cer try, nanti boleh jadi friend..hehe

Wanie said...

@Saddila sedekah tak boley, berbayar boley la :P

Wanie said...

@Dalila Hamid haha..xdela meriah sgt kak, tanam sikit2 je..ngee

Wanie said...

@Norlida Ramli alahai, buta game pun ade gak..kui3

Wanie said...

@cikgu ainura wanie ingat nuyu dh lame main sbb mse first wanie main, nuyu dah ade..hihi..

Wanie said...

@Puan Kutu haha..ingat lagi tu 4jam..klu kat castlevile lagi cepat kak..5minit dah siap...kahkahkah

Wanie said...

@syieda ;) thanks syieda :)

Wanie said...

@Cik Azizah kejammmmmmm la jijah..accept la..hihihi

Wanie said...

@hanif hehe..thanks untuk nasihat tu..tgh sabar menanti (kadang2 merungut gak..huhu)

Wanie said...

@Lea Isnawi same la lea :( sob sob sob

Ezad Skytech said...

da lama tak melayan game kat FB...haha~

caliph shuriken said...

sy main cityville jaa.. yg lain x smpat layan pun, huh...