Sunday, December 18, 2011

6 Ratah biskut coklat teddy cap ping pong tengah malam

Assalamualaikum..

Tajuk terpanjang sepanjang aku blogging..hehehe..baru lepas mengupdate entry-entry lama, sambil update sambil 'ratah' biskut Teddy (Damia punya..haha) takde idea nak buat entry ni..thanks tau kawan-kawan yang selalu singgah baca dan komen kat blog aku..nanti aku blogwalking k <-- bila mood blogging dah kembali

Time mood blogging takde:
1) aku still akan update <-- entry merepek? sukati la blog aku kan..haha
2) aku tak balas kunjungan korang <-- kejam ke? takde mood nak baca, ade mood nak tulis je..hehe
3) aku akan balas kunjungan slow-slow <-- macam kura-kura
4) bloglist memang aku tak usik 
5) Shotbox pandang pun tak <-- lagi 12 hari je shoutbox tu, nanti dah kena buang kan? 

Kesimpulannya, jangan terasa ye kawan-kawan kalau aku tak muncul kat blog korang, aku pun tak kan terasa kalau korang tak singgah blog aku..hihihi..nanti aku dah ade mood blogging kita sama-sama blogging sampai lebam ok? hehehe..yang mana aku jadi sponsor untuk contest ke GA ke ingatkan aku, kalau diam je aku pun diam jugak la..satu lagi......kalau ade hal penting, tinggalkan komen dekat entry atau mesej aku dekat FB atau jerit je kat wall fanpage jangan inform dekat shoutbox ye..see u soon..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

6 bijik anggur:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mood pegi mana wanie?.. :)
sedap juga tu tetgh mlm ratah biskut..Damia tau ke maksu dia mkn biskut dia tu?.. :D

Cik Azizah said...

aik mood ke laut ke wanie..hish jangan gitu,,,jijah tgh ada mood ni..jom belogpecut! hahaha

Aien Not Alien said...

kemana wanie? jangan lama2..cari kembali mood yang hilang tu.. :)

shida'R said...

hehhee..sama la shida poon suke ratah biskut budak2 nih :)

aisya said...

lama tak makan biskut teddy tu.. hehe

aimie amalina said...

kene tmbh lagi satu sebab kenapa modd blogging tak de:

sebb cek kerana Lily x de
hahahahhaa :p

bole dok rezen tu?
kiki