Saturday, December 24, 2011

12 Rombakan feed blog

Assalamualaikum...

Aku nak merombak senarai 'feed blog' di sidebar, sekarang ade 6 feed blog dekat sidebar..5 daripada enam feed blog ni dah lame ade kat blog aku..cadang nak tukar feed blog yang lain pulak..sebab? bagi can kat blogger lain yang selalu singgah blog aku bertapak di situ..nak letak banyak2 kang panjang pulak sidebar aku..kepada ayie, fa, KB, ida dan kechik thanks ye letak feed blog aku dekat sidebar korang..korang pun boleh buang feed blog aku kalau korang nak..hehehehe..kasi can blogger lain pulak, ok?

Aku tak sempat nak balas jejak korang lagi..malam esok aku blogwalking..

ESOK KERJA!!~ huhuhu

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

12 bijik anggur:

semutsengal said...

ok,

bagi can dekat aku pulak. HAAHHAHHAH

najihah sahami said...

waa...rajin lak eh nak tukar2...tapi btol la..kasi can kat blogger lain. hehe...

wanie!!sok keje kan! gudluck. hhehe

Saddila said...

waalaikumsalam akak <--- mampu jawab ni je :)

Ujie said...

oh..benda tu namanya feed blog ya!

Puan Kutu said...

betul tu,kasi chance feed akk plak.hoho..

akk keja kt kem lapangan terbang.jln sp ok pun dah tak biasa gabra jugak.pestime katakan.haha..

nurmujahidah said...

muja nak masuk bloglist awak jugak,, haha,, :D

..cik gugu.. said...

waahhhh retis ;)

aimie amalina said...

hehehhehe
biziiii sungguh die ye :))

caliph shuriken said...

rombakan kabinet fir, hikk...

ILA HonEyBuNNy said...

ila pun xsempat wanie..

ne baru sempat terjah blog wanie..miss u lah..;)

nazihan ali said...

hehehe..lambt singgah pulak.. tukar feed blog lain.. Ok.. :)

Juliet_iRa~" said...

hee..blog ira la tu ek..;p

thankss dear!