Tuesday, December 6, 2011

6 Bunga untuk korang :)

Assalamualaikum...


Entry lame (2 tahun setengah yang lalu) disegarkan semula :)


Korang suka bunga ros? bunga ni khas untuk sume yang bace entry ni :) amik la ye..free je, tanda aku sayang korang (muntah merah) hehehe

Bagi yang tak mampu nak beli bunga (macam aku) tapi teringin nak bagi bunga dekat kawan/pakwe/makwe/laki/bini boleh pegi website kat bawah ni..bunga dia free of charge!! tapi bukan hantar dekat rumah la, hantar dekat email :)

http://www.flowers2mail.com/

Tengok contoh kat bawah ni, boleh pilih nak bunga ape (ade ros, tulip dan sunflower), warne bunga, pasu pun ade bentuk lain-lain dan boleh tulis ucapan untuk penerima..mase ni la nak tunjuk korang ni romantik..hehe..bukak2 email je dapat bunga, mesti penerima tersenyum riang..
psstttt: korang tau kan email aku? hahaha

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

6 bijik anggur:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suka bunga..
Thx bagi bunga nie.. :)

Cik Azizah said...

wah wah wah..menariknya ni..cantik!

anamizu said...

wahhhh cantek3!! TQ wanie sbb share bnde ni..hehe




luv,
cik ana

Norlida Ramli said...

wah..mcm syok je..
nak wat gak la..
eh..xtau la emel wanie..so x leh nk anta ;p

Puan Kutu said...

terima kasih atas bunganya.haha semua entri republish nie..:)

ILA HonEyBuNNy said...

bunga cantikkk...;-)