Thursday, January 5, 2012

18 Penat dan interview

Assalamualaikum..

PENATTTTTTTTTTTTTT!!! hari ni genap 11 hari aku keje..12 jam sehari..wuwuwuwuwu..baru tau betapa penatnye bile keje..nak jadi penanam anggur balik boleh?hahaha..start 3hb budak-budak dah masuk sekolah, aku pun start jadi teacher, keje pun makin bertambah..makan pun tak sempat, sibuk urus budak-budak..huhuhu..overall keje kat tadika best je, tapi agak tertekan dengan perangai TEACHER lain yang suka bergosip, menggatal dan suka mengumpat..pastu bile buat salah tak nak ngaku kesalahan tapi bagi banyak alasan nak bela diri, yang jadi mangsa AKU la..sabo je la..baru tekanan sikit, dah mengeluh kan?hahaha..besala ni first time aku keje..sebelum ni tak pernah jumpe lagi la perangai yang macam ni..harap dapat jadi dietitian secepat mungkin, boleh aku resign tadika..nak blah macam tu tak elok la kan, bos baik je..budak-budak kat tadika tu pun aku dah rapat dan sayang..

Esok p KL pulak, interview menanti di sana..doakan aku berjaya kali ni..amin :)

Maaf, aku memang tak sempat nak blogwalking..nak prepare untuk interview pulak sekarang ni..capet bangat dongggggggg!!!

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

nazihan ali said...

hope berjaya dptkan kerja baru nti ye. :)

Tukang Karut said...

viel gluck...

Ujie said...

mesti penat kan..12jam!
kuatkan semangat..ni baru dugaan kecik. camtulah adat jadi pekerja baru.

Puan Kutu said...

pressure tu normal..biladh keje rindu zaman studi,bila studi rindu zaman sekolah..kehkeh komen lari dr tujuan asal..

gudluck 4 ur interview..:)

Norlida Ramli said...

gud luck wanie utk interview :)

btw..syok dpt main ngn budak2 kt tadika..hehe

anamizu kaito said...

best of luck for d interview ;)







luv,
cik ana

Saddila said...

ewwww so disgusting !!
apa perangai la cikgu tuuu . dengar pun dah benci . menggatal ? dengan siapa kak ?hihi

Cik Azizah said...

xpe..jijah doakan wanie buat yg terbaik..untuk masa depan wanie yg lebih terjamin k :)

shedameor said...

gudlak akk. dah dapat gaji mahal2, belanja sheda ;p

butterfly said...

gudluck for interview..

sy xleh jd guru..xde sbr..

aimie amalina said...

hayooo
cian die

emm..bertabah ye
cm tulah kan kalo keje
btw

semoga berjaya wanietooo :))

Nur Zulaikha said...

dah lame tak singgah sini..cik wani ape kabar?

alif haris said...

semoga bersabar dgn kerja2 yg melambak ye kak .. nama pn keje .. sabo je la ^^

caliph shuriken said...

pangai diorg tu contoh x baik kt budak2 kn, huh..

*gud luck utk interview ^^

✿Ummi Myra✿ said...

wah dah keje dia, best tak keje baru? :)

littledolphin said...

kalau nak jadi penanam anggur balik,nanti tak dapat duit.hehehe

guru tadika pun bergosip jugak ke?ingatkan guru kat sekolah rendah atau sekolah menengah je.hihi

insyaallah harapan anda utk menjadi dietitian secepat mungkin itu tercapai.amin...

selamat berinterview!

shida'R said...

biasalah syg..keje dalam berkumpulan mmg mcm tu..penah je alami situasi tu hehee :)

Juliet_iRa~" said...

waniee..

penat kan jd cikgu..heee ;p

camne interview?msti la ok kan?hee

psss : waniee..ira sgt terharu!sumpah baru perasan blog ira ada kat sidebar..heee..syggggggg wanie!muahhhh kikiki