Monday, January 30, 2012

28 Ramainya stalker dan pindah lagi

Assalamualaikum...

Aku tau ramai silent reader tengah dok belek entry aku ni..hihihi..thanks tau korang..skang ni hari-hari aku dah boleh online..dah pakai broadband cap celcom..dulu dah penah pakai, so tak payah nak beli modem baru..dah boleh jimat kat situ duit pun bukannye ade sangat tapi gatai nak pakai broadband..huhu 

Hujung minggu ni aku akan pindah rumah pulak..sob sob sob..sebabnye rumah skang yang aku duduk agak jauh dengan PPUM..kalau naik public transport sejam setengah baru sampai tempat keje..tapi kalau naik keta setengah jam dah boleh sampai..untuk menyenangkan banyak pihak aku dia dan kamu baik aku pindah area Petaling Jaya, dekat sikit dengan PPUM..

Esok baru nak p tengok rumah n pindah barang terus..sob sob sob..lepas ni g keje naik public transport je la..sob sob sob..nak berdikari sangat kan? bersusah susah dahulu, bersenang lenang kemudiaan kan..hehehehe

Yang berminat dan serius nak keje dekat SINI, boleh email aku tau waniehalim88@gmail.com

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

28 bijik anggur:

Ujie said...

mcm tu la..bersusah dahulu.
barulah terasa nikmatnya kesenangan yg dtg!

*akak dulu2 gitu la..

semutsengal said...

gaji besar tak kak ?

aRa ❤ aFiq™ said...

lame xmai cni.. winduuuuu

caliph shuriken said...

all the best, gambatte ne ^^

PinQib said...

tu lar.. tmpat sy praktikum pun jauh gak.. hari4 ni memang setengah jam je pejalann.. fuuuuuuuuu

diana said...

dah ada broadband jangan dok hadap blog je..ehheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

owh..bguslah..lg dekat kan..

Nur Farah Hani said...

wahhhhhhhhh!! da keje dah! tahniah.. n yup besusah dahulu pasni senang selamanya.. hehe..

Bui Junaidi said...

LAMA KAK BUI TAK SINGGAH SINI..RUPANYA WANIE DH BHENTI DARI TASKA JAGA BABY TU YER..

TAHNIAH DH DPT KERJA BARU...

Cik Azizah said...

takpe..bersusah2 dahulu kan...semua itu pengalaman...wah PPUM. ramai member staffnurse keje situ..hehe

Aien Not Alien said...

tahnih da dapat kerja baru wanie... dah lama aien tak datang sini.. hihi

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wah..dh jadi org kL dh sekarang..hehe..

akoo pae said...

wahh da jadi agen kerja..hhehe

budak penjara said...

kak..ko pakai line yg 25 ringgit sebulan tak??pakai yg tu murah..hehe,,modem dah ade..so x yah la beli..just beli sim card je

ILA HonEyBuNNy said...

all the best wanie....;-)

kerja baik2..ehheh

Hanif Bloglist Blog said...

penat nak mengemas pindah umah ni....
tapi apa nak buat yek!!!

Puan Kutu said...

takde kesenangan dtg ergolek.chaiyok wanie..kumpui duit byk2 cpt kawen tau.haha

syieda ;) said...

berdikari! chaiyokchaiyok keyh :)

amna said...

alhamdulillah.. semoga dipermudahkn urusan.. :)

amal said...

Assalamualaikum kak wanie :')
Renduu nyaa kt akak , lama tak lawat belog ni , makin cantik , terkejut tgok suma pepel gituu ala2 kt kebun anggur , hehe ^___^

Ehh , btw akak keja kt PPUM ehhh , nurse ke ? kwn ad kt situu je.
Jommm lepak Mid naty :')

buad pancake jum
http://applehijaulife.blogspot.com/2012/02/pancake.html

shida'R said...

xpela wanie..bssh skg nnt dah sng kmudian lega tauuu :)

budak said...

xpe2, lama2 nti sng la tu Insha-Allah :)

Nur Zulaikha said...

dah lame tak update dh ni cik wani..rindu la kat awk..

cik sakdi said...

lame x tanya kabo akak ruponyee dah kerje.. kawin bile? hehehe

Diyana Norman said...

dah keje dh...huhu bile lah kite lak.. lmbat lagik

Norlida Ramli said...

tahniah sbb dh dpt keje :)

mlm td mimpi wanie la..hehe..tetiba je..sbb lama menyepi kot..huhu

shida'R said...

wanie rindunyerr...

Mr.Clive said...

hi awak... :)