Saturday, January 28, 2012

20 Keje kosong dekat PPUM? ade yang berminat?

Assalamualaikum...

Ape kabo? dah makan? rajin blogwalking nampak? keke..dah 2 minggu tak menghupdate blog ni..dah 2 minggu duduk KL..dah 2 minggu aku keje sebagai catering dietitian..sob sob sob..nak menghupdate blog internet pun takde, ni pun pinjam berukbeng member..cadangnye nak pakai berukbeng gak, susak takde internet..ape g nak tulis ni hari ni aku off day, seminggu cuti sehari je..esok keje half day..weekdays keje ikut syif..syif pagi pukul 6 sampai 3 petang, syif petang 10 sampai 7 malam..

Ade tak yang berminat nak keje dekat hospital? tibe2 je keje as Pramusaji..kat tempat keje aku tak cukup staf, kalau ade yang menganggur n rase bosan boleh la keje kat tempat aku sempat g buat iklan kat sini semalam aku ade buat iklan kat Mudah, hari ni buat iklan kat blog pulak..haha..copy cat dari Mudah je ni:

Kami merupakan sebuah syarikat perkhidmatan pesakit (katering) di Pusat
Perubatan Universiti Malaya (PPUM). Kami ingin menawarkan peluang pekerjaan sebagai PRAMUSAJI.

- Kemudahan asrama, pengangkutan
- Makanan staf disediakan 
- Potongan EPF / Socso
- Cuti tahunan
- Gaji basic - RM 700 + RM 100 (elaun kedatangan ), jika bekerja lebih masa gaji boleh mencecah RM 1000 +++
* Pekerja part-time juga diperlukan

Deskripsi pekerjaan:
1) Menghidangkan makanan kepada pesakit
2) Bekerja mengikut syif (syif pagi dan syif petang)
3) Bersedia untuk kerja lebih masa (OT)

Syarat kelayakan:
1. Warganegara Malaysia
2. Berumur 17 - 26 tahun 
3. Rajin, penyabar dan menepati masa
4. Tiada pengalaman atau berpengalaman

Sape berminat boleh tinggalkan komen ok..nanti aku update lagi :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

20 bijik anggur:

miss epa said...

jauhnya ppum.dlu kat uia pj dekat sket.bley gak nak keja.hee. :)

diana said...

mesti ramai yang berminat..:)

Saddila said...

alamak . awal sgt pulak kerja ni keluar. patutnya bulan 12 ni keluarnya . hehee

kaammeeyy said...

wahhh...lma nyew x nengok wanie hapdet blog...kalo kitew nk keje kt c2 leh x??...tp mcm na??...kitew nie dh lma tnam anggur...leh gtaw x mcm na nak apply??...

PinQib said...

kalau x masok maktab jd cikgu ni.. da amek kot keje ni.. muahahah =)

Lea Isnawi said...

makan free? wah mcm menarik

visitme@FaTiN cOrNeR said...

reserve keja kosong tu tuk 3 taun akn dtg blh x??hihihi..

Cik Azizah said...

Alhamdulilah dapat gak wanie keje..xpe yang..keje tu penting! sempat beriklan ni..dapat gaji lebih ke..hehe

Hanif Bloglist Blog said...

Bila dah bekerja biasalah ..memang susah nak bahagi masa dan hobi blogging ...betul tak?
By the way , happy working...
http://hanifidrus.blogspot.com

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak sesuai ngan awe la plak

caliph shuriken said...

steady laa fir, bz2 sempat lagi wt iklan keje ^^

shida'R said...

berminat juga...

chanz said...

Kena letak... BERDISIPLIN... + BOLEH IKUT ARAHAN.

hahak...sangat penting tu..

Tukang Karut said...

cepat2 siapa yang tak ada kerja tu apply...

shedameor said...

macam nurse la ?

budak said...

hehe..best nye da keje..tp kite masih belajar la kak..papepun slmt bekerja,,hehe :)

akoo pae said...

beli la brukband..rindu akoo kat wanie..heehe


akoo penyabar,rajin..bole la akoo mohon.kekeke

Aien Not Alien said...

boleh la pada sesiapa nak buat partime ni.. ^_^"

ILA HonEyBuNNy said...

ila lak duk kedah skrg...heheh

cari rezeki di kedah ja..heheh

alif haris said...

wah akak mcm dah jadi agen cari pekerja :) ini mst dpt komisen ni hehehe