Wednesday, March 7, 2012

35 Eh eh eh aku update la

Assalamualaikum...

Setelah sebulan ++++ tak terupdate, harini baru nak mengupdate..ade ke yang singgah blog aku lagi? hihihi..mane aku menghilang sebulan ni? aku busy keje sebagai robot di salah sebuah company membuat robot..haha..actually sekarang aku dah bertukar keje..kalau dulu jadi catering dietitian, sekarang jadi research dietitian a.k.a research assistant..jangan di tanya nape aku resign, aku pun tak dapat nak jawab, senang cite dah takde rezeki dengan keje tu..hehehe

Itu je untuk pagi ni..lalalala~~
aku sangat free sekarang, nak update blog 5 6 7 8 9 10 kali sehari pun boleyyyyyy..yay!!
@_@

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

35 bijik anggur:

charmyiex said...

welkambek...hehe...happy blogging!

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt kembali dear..hihi,.

shida'R said...

best la cmm tu wanie..blh update lg walupn keje hehe ^_^

Lea Isnawi said...

jd RA kat mana wanie?

Puan Kutu said...

eh dah bertukar profesion..bagus2!semoga tak menjadi robot lg..:)

Ezad Skytech said...

hee..lama betul menghilangkan diri dr dunia blog ni...hee

welcome2 back...:D

cik ika said...

patutlah sunyi je..welcome back sis~~

Ujie said...

oh..senyap2 dah dpt kerja baru lagi.
moga sumenya berjalan lancar ya.

semutsengal said...

jgn update byk sangat, kang tak terbaca pulak aku.



harharhar

Cik Azizah said...

yeyyy! kembar ku...kembali!

diana said...

seronok tak kerja sekarang ni??

TYNTHA LANA said...

Waaniiiiieeeeee! Welkam back! welcome back to myself too,hahahaah. wanie, sihat ke? samalah kita, nak berblogging blik! ^_^

Norlida Ramli said...

amboi lamanya si wanie menyepiiiiii....

miss u la wanie :)

aRa ❤ aFiq™ said...

akhirnye ada jugak entry baru :)

ArulchelseA said...

waahhh selamat kembali..update bnyk2 ok..kih kih kih

Bui Junaidi said...

JADI..JGN LUPA JENGUK KAK BUI..HEHEHE

Wanie said...

@charmyiex happy blogging too :)

Wanie said...

@nuyui a.k.a miss YUI hihi..hai nuyui ;)

Wanie said...

@shida'R ha,ah..keje research mmg mcm ni :) nanti wanie jenguk shida eh..

Wanie said...

@Lea Isnawi dekat UM lea..

Wanie said...

@Puan Kutu haha..still dlm profesion yg sme la kak..tkar keje je :)

Wanie said...

@Ezad Skytech hehe..yup..tx ye still jenguk blog ni :)

Wanie said...

@cik ika lame tak jenguk ika..hai3 :)

Wanie said...

@Ujie amin..nanti wanie jenguk akak, lame tak singgah blog akak..

Wanie said...

@semutsengal hahaha..gelak ko skang dah lain ye dik..haRhaRhaR

Wanie said...

@Cik Azizah ye puan jijah ;)

Wanie said...

@diana alhamdulillah, setakat skang bahagia je rasenye keje ni :)

Wanie said...

@TYNTHA LANA lanaaaa..ade lagi ye lana kat dunia blog..bagus2..welcome back too :))

Wanie said...

@Norlida Ramli hihihi..miss u too :) nanti jumpe kt blog ida ^^

Wanie said...

@aRa ❤ aFiq™ wewittt..ara pn ade lagi..gud2 :)

Wanie said...

@ArulchelseA kui3..insyallah klu rajin :D

Wanie said...

@Bui Junaidi baik akak..jenguk kat blog je la, nak g srwak jauh :D

anamizu kaito said...

wahhhhh wani dah come back! hehe






luv,
cik ana

ILA HonEyBuNNy said...

wanie sygggggg...

ila rinduuu sangat2 sama kamooo..;-)

ila kat kedah skrg...tgh fening2 pilih jobs ang dapat n interview..hehehhe

wanie sihat? ptot lama xnmpk wanie..ehheh

chanz said...

Inilah nasib kita graduan dietetik.