Friday, March 9, 2012

22 Course Mate Wedding at Melaka

Assalamualaikum...

Terkilan tak dapat pegi wediing blogger Jijah 25hb lepas <-- takde transport & takde yang sudi meneman..sob sob sob..sorry ye Puan Jijah nanti wedding Wanie datang la hehe 
Between, suke gambar kat bawah ni..congrates ye Jijah & Green Line :)

26hb lepas kosmate aku kahwin, nasib yang ni boleh pegi..huhu
pengantin snagat gorgeous!!~
Lantak la pejam mata pun..kui3..ni je gambar sume ade dengan pengantin pun..
 Lepas wedding terus g karoK dengan berbaju kurung..hihihi

Cukup la 3 gambar, tunggu wedding member yang lain, aku tempek 10++ gambar..hehehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

22 bijik anggur:

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh3.. =)

najihah sahami said...

wanie..karok 8 ringgit sejam?betul ke banner kat blakang tu? murah gilerr..hehe

wanie bila nak kawen?jeng jeng jeng. jgn lupa jemput tau!

Cik Azizah said...

huhuhu takpela yang..xde rezeki..insyaAllah ada masa kita jumpa lain hari okeh..

shedameor said...

sis bila lagi ? hehe

anamizu kaito said...

ehem~ wanie bile pulak lagi? hehe





luv,
cik ana

Puan Kutu said...

haha tutup mata pun tetap nmpk gojes..ratu sehari katakan.hiks..

aRa ❤ aFiq™ said...

cik wanie kita bila lagi nak kawen ? :D

shida'R said...

shida pun xpi wanie sbb transpot.dan peneman xde huwaaa... ;(

EmpayarUtama said...

Selamat pengantin baru buat jijah & pasangan serta kawan & pasangannya tu. Semoga berkekalan dan bahagia yea.

Nur Zulaikha said...

anda bila lg?hehe..cik wani..anggur kita dh berbuah..hehe
p/s:mintak maaf lame x dtg..bz sikit dgn assignment..huhu

Hanif Idrus said...

Selamat pengantin baru kat kawan...

Hanif Idrus said...

Ayat cepu mas..u bila lagi..hahaha

Wanie said...

@najihah sahami pehhh yg kat banner tu gak yg mish nmpk..haha..xpasti la, hari tu karoK satu lagi RM1 kot..

xde tarikh lagi la Mish, mestila jemput..jgn lost contact tau..hehe

Wanie said...

@Cik Azizah insyaallah, mase jijah bersalin ke kan..opss..hihi

Wanie said...

@shedameor doa2 la ye dik..weee

Wanie said...

@anamizu kaito tunggu cik ana dulu laaa..:D

Wanie said...

@Puan Kutu haha..mau tau la..

Wanie said...

@aRa ❤ aFiq™ akan menyusul kemudian..wink

Wanie said...

@shida'R sob3..ble la nk ketemu kan..

Wanie said...

@Nur Zulaikha is ok la dik..ha,ah anggur dah berbuah, dah boleh buat jem dah pun..hehe

Wanie said...

@Hanif Idrus jawapan cepu mas, bile jodoh dah sampai :)

Juliet_iRa~" said...

bkn ke wanie y tudung purple?heee

muka kwn tu mcm arab laa..:)