Monday, March 12, 2012

11 Office baru versus office lame =)

Assalamualaikum...

Maaf dua hari tak mengupdate, besala weekend mase untuk rehat sepuas-puasnye..hihihi..padahal time weekdays pun rehat puas gak..kuikuikui..weekend lepas window shopping kat midvalley, dapat la rembat beberape barang yang murah-murah tengah bulan gaji dah habis sobsobsob ade yang g midvalley sabtu lepas? sepanjang jalan nampak pregnant mom je takpun mom with baby ohh ni kes jeles haha 

Mau tak ramai kan, ade expo rupenye, rugi aku yang berkenaan tak pegi..hihihi

Hari ni nak tayang gambar office baru je, office lame tunggu esok lak..ngehngehngeh

What I should do in office besides facebooking and blogging and downloading?
actually ni la keje aku kena buat minggu ni, buat summary diet history budak sekolah..
keje yang tertangguh since last week..haha

Perlu ke gambar ni? lalala

My officemate a.k.a course mate a.k.a room mate..di mane ade die, di situ la ade aku..kuikuikui

Errrr..........abaikan



♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

11 bijik anggur:

Ujie said...

hai cik adik..lapang je meja? amboi..senang ati la keja sini ya.
kat company apa tu? hint.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,bru nak wat perbandingan td..

selendang ungu said...

eh, ad muka saya la...hehe...clean n clear je mj sy...

CikPuan Azizah said...

wah seronok dia dah dapat keje ada ofis baru gitu..hee

Puan Kutu said...

eh wanie nampak tembam..senang hati ekk?hiks..

shida'R said...

bila tah dpt sembg2 lg ngn wanie nih hehe..dah bz je dia hehee ^_^

Hanif Idrus said...

bz betul kat opis baru ni....hehehhe

caliph shuriken said...

selamat bekerja, hikk...

Saddila said...

kehkehkeh botol air tupperware warne oren :) dila warna hijau <3

Juliet_iRa~" said...

hee..br kerja ea?

msti makan gaji buta skarang ni..hahaa

aimie amalina said...

heeeee
brtukar dh ye
x pela
as long bole kita hadapi keje tu
mane2 pon ok kan :)