Saturday, October 1, 2011

10 Hampeh punye google

Assalamualaikum...

Terima kasih ye korang yang selalu singgah blog aku especially:
AA  
Arul  
Lea  
Syila  
ujie  
ila
Balik pada tajuk kat atas tu, account google ni buat hal pulak!

Grrrrr, ape kes nak disabled account aku? huhuhu..violation ape lak ni??
satu care nak enable balik kena bagi no phone..adoiii
then dorang akan hantar verification code..
takde care lain dah??? 
terpakse la aku bagi no phone..huhu
skang nasib dah boleh bukak balik gmail..

Ade yang pernah kena? kalau account yahoo ade ke jadi macam ni?


♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

10 bijik anggur:

izfanora said...

sabo yer.. :)

dugaan tu syg oi..

Bui Junaidi said...

blog wanie wajib lawat tiap2 hari..*_*

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak pernah juga jd mcm ni..
guna akaun gmail..
terpaksa juga bg no.phone..

nurdani said...

dulu masa hot tentang isu hackers, saya buat dua cara log in blog. terpaksa la guna cara bagi nombor fon untuk dapat code verification. satu hari tu masa tengah lepak2 kat umah tanpa online, tetiba dapat meseg dripada google nak minta code. so ada orang cuba buka my blog. selamat.

Cik Azizah said...

backlink diriku di situ..hehehe maceh dear!


opss...xpernah kena lagi la yunk..tak tahu pulak nape..huhuhu

ArulchelseA said...

sama2..

Asyila Zainuddin said...

aaaaaa,terharu ade name kat sini.. ngeee..

Maicher said...

saya pun penah.
kalau yahoo takde pon. so far la.

shida'R said...

pelik juga shida xpnah lg..tp ritu blog kene test removed huhuhu...sioott jer..

Tukang Karut said...

google memang tengah demam ke sekarang ni? aku pun kena macam tu gak...