Friday, October 14, 2011

12 Template for arulchelsea

Assalamualaikum..

Perasan tak blog aku berwajah baru LAGI? hehe
aku just tukar header & footer je, sebelum ni kan tema raya..
raya dah lepas mestila kena tukar kan..

Minggu lepas aku ade buatkan template untuk arulchelsea
ni la hasilnye, blog bertemakan bola..hehe
CUAK jugak aku nak buat template untuk bro arul..hehe
alhamdulillah berjaya siapkan & bro arul pun puas hati..:)
ade yang tak kenal sape bro arul ni? die jugak pemilik blog ituini
boleh terjah & follow klu tak follow lagi ^_^
sape berminat nak tempah template boleh tengok sini --> TEMPAHAN

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

12 bijik anggur:

Cik Azizah said...

wow! menarik jugak template kali ni..smart wooo!!

Wyna Nubies said...

As Salam,

serius lawa & comel ^____^

ArulchelseA said...

ari tu dah promot dah yg wanie buat tu....wanie je tk tgok..hehehe..

*tq..memang puas ati..

kotak bulat said...

arulchelsea suka sgt tu..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

nk jugak..hehehe..

alif haris said...

makin smart r arul chelsea cmni ..hehe

Bro ahmad said...

cantiknya wanie..rasa nak suruh wanie buatkan hmm

yayath said...

comel header:)hehe

smart la template tuh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik wajah baru blog wanie nih..

comel jer tgk header tu.. ^_^

muhamad hanif said...

menarik kau kak.


weeewiitt !!

shida'R said...

hehee..lawo2 dear ^_^

arul lawo jugak sbb wane biru tuh hehee..

iMBobo said...

smart lah! :)