Saturday, October 22, 2011

12 Sape Kim Moon Joo & Cara pakai jubah konvo

Assalamualaikum...

Ramai dapat teka betul dekat entry ni semalam --> teka lagu
tak kisah la korang google ke memang korang tau lagu tu,
sume yang dapat jawab dengan betul sebelum pukul 12am semalam akan dapat doodle free (:

Sejak dua menjak ni aku rajin lak usha nuffnang punye keyword..
ni keyword untuk semalam..fokus dekat kim moon joo & cara pakai jubah konvo..
Sape tak kenal Kim Moon Joo boleh berkenalan dengan die harini..hehehe..die salah seorang heroin dalam cite cinderella's stepsister..bagi yang dah ikut blog aku dari tahun lepas mungkin ade yang ingat lagi awek comel ni..cite lain aku tak perasan lak die ade berlakon..tak femes sangat..
cute but made from plastic surgery (:

Ade gak eh orang search cara pakai jubah konvo? nak aku buat tutorial ke? hehe..senang je nak pakai..topi la yang leceh sikit tu..cer tengok gambar kat bawah..pastikan kat bawah jubah tu tak senget la macam aku pakai..haha..jubah aku ni die punye butang dah rosak, satu je boleh gune sebab tu jadi senget kot..huhu
gambar habis cun la ni wanie oi??

Malam ni aku umumkan sape bakal dapat doodle free okey :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

12 bijik anggur:

Puan Kutu said...

minah korea tu memang tak kenal..tp minah pakai baju konvo tu kenal..kehkeh

ArulchelseA said...

gmbar last tu palin cun tu..kih kih

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer kan..kulit putih bersih..
ye ke buat palstic surgery..bukan cantik aslilah ni.. ;)

ada juga erk org cari cara2 pakai jubah konvo..hehe..^_^

cucu umie said...

untunglh sis ayie dh pkai baju konvo..ayie bila plak lah ea??? haha adehhhhh

merahitujambu said...

jubah awk pink laa..comel lak

Cik Azizah said...

kahkahkah ada diorang beleknya cara pakai jubah konvo! kelau betol. hahaha

Fikri said...

wat la tutorial pkai jubah konvo. hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

comey la warna jubah wanie.. :)

PinQib said...

alaa.. br je bekenalan dngan blog ni.. waaaa =)
plastic but ok je.. xde la cantik sangat punnn

muhamad hanif said...

aku kenal jubah konvo je,



lalallalalalala.

najihah sahami said...

ingtkan yang bawah tu kim mon joo..hehehe

iMBobo said...

die pun nak pakai jubah konvo?haha